Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Tupcu yabanci konusunda 5 diye direniyorsa bilinki acilacak semsiye var. Yoksa hepimiz biliyioruz fenerbahcenin sinirsiz yabanci konusunda bizim kadar istekli oldugunu ama diski cukurunda olduklarindan salaga yatiyorlar simdilik ve o cukurdan cikmis olsaydilar tupcu aciklamalarinda yabanci kojtejani ile olumlu aciklamalar yapardi.

Y.D Fener ne derse onu yapar. Fener Şampiyonlar ligine gitmedigi için istemiyor. Yabancı sınırı artsa farkı acacagimizi biliyorlar.

# tapatalk #

UEFA'nın son kongresinde yapılan açıklamaların ardından Fenerbahçe hakkında Türk basınında yaratılmaya çalışılan pozitif hava erken dağıldı

.

O gün burada bile timsaha gelenlerin uyanma vakti diyebilir miyiz :asd:

Y.D Fener ne derse onu yapar. Fener Şampiyonlar ligine gitmedigi için istemiyor. Yabancı sınırı artsa farkı acacagimizi biliyorlar.

# tapatalk #

Olasi ek cezalar olmazsa ve seneyede cezalari bitecek olduguna gire yine istedikleri adamlari alirlar sikinti degil. Ama acilacak bir semsiye var ki tupcu 5 te israr ediyor.

UEFA'nın son kongresinde yapılan açıklamaların ardından Fenerbahçe hakkında Türk basınında yaratılmaya çalışılan pozitif hava erken dağıldı

.

O gün burada bile timsaha gelenlerin uyanma vakti diyebilir miyiz :asd:

O degil de fb kume dustugunde yuzsuz yuzsuz iste adalet helal uefa semsiye acildi gibi mesajlari ayni kisiler atacak.

O degil de fb kume dustugunde yuzsuz yuzsuz iste adalet helal uefa semsiye acildi gibi mesajlari ayni kisiler atacak.

Kesinlikle . Mesela ben zaten en başından beri cezalandırılacaklarını bildiğimden öyle çok aşırı bir tepkide bulunmam , doğal karşılarım ama bazıları için bu durum gerçekten büyük şok olacak ve verecekleri tepkiden bile konuya ilk günden beri nasıl baktıklarını anlayabiliriz aslında.

Ahahahahah bunu da yeni gördüm , harbiden ezikler ya işte sırf bu yüzden UEFA'nın, bu aşağılık yaratıkların içinden geçmesini bekliyorum.

[attachment=9404:upload_2014-4-9_1-0-27.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-4-9_1-0-27.webp
    upload_2014-4-9_1-0-27.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 102
hala bekleyen var mı cıdden?en ufak seylerı cıddıye alıyorsunuz..yahu o turkfutbol un ne dedıgı cıkmıs kı smdı cıksın? gecınız..baslık acıldıgından berı aynı seyı soluorum..gaza gelmeyın

hala bekleyen var mı cıdden?en ufak seylerı cıddıye alıyorsunuz..yahu o turkfutbol un ne dedıgı cıkmıs kı smdı cıksın? gecınız..baslık acıldıgından berı aynı seyı soluorum..gaza gelmeyın

Turkfutbol ile alakası yok, onların yaptıkları haberin içeriği zaten beklenen bir şey.Bazıları görmek istemesede.

İnatla, ısrarla düşmeyecekler deyip, haklı çıkmak mı istiyorsunuz? Gerçekten, içinizden geçen bu mu? Neye göre düşmeyecekler? Neye göre dava kapandı? Ulusal medyanın taraflı, kasıtlı, çarpıtılmış, yalan haberlerine, taraflı yorumculara göre mi bunu söylüyorsunuz? Pedro Pinto, Astana'da kongrede Beyaz TV özel röportajında, Türk medyasında çıkan, Platini ve Infantino'nun açıklamalarının hayal ürünü olduğunu açıklamadı mı?

Geçmişe dönün, Infantino ve Platini'nin tüm açıklamalarını okuyun, Fenerbahçe'nin lehine tek bir açıklamaları bile yok, UEFA dosya bizim açımızdan kapandı derken, şike dosyasının tamamen kapandığı anlamını çıkarmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.

UEFA dosya bizim açımızdan kapandı derken, biz kulüpleri kendi müsabakalarımızdan men ettik, kişileride men edeceğiz deyip topu TFF'nin kucağına bırakmaz mı sizce? UEFA açık açık Fenerbahçe'yi düşüreceğiz mi der? Veya kendi düşürür mü? Yoksa kapalı kapılar ardında TFF ile görüşüp, TFF'ye inceleme başlatıp, uyarı tebligatını gönderip TFF'nin kararı aldırmasını mı sağlar? İstenilen karar alınmazsada ağır yaptırımlar mı uygular?

Bugüne kadar UEFA'nın bütün açıklamalarını gözden geçirin, 11 maddelik eylem planını gözden geçirin, UEFA tüm bunları yoksayıp kendiyle mi çelişir? Kendi kurallarına ihanet mi eder? Yakında her şeyin netleşeceğini düşünüyorum.Kararlar, kurallar açık ve net, Fenerbahçe'nin her şey aleyhine işliyor!

hayır

Sikeci medyaya gore men cezasi bile almayacaklar di uefa catirdaycak cas of olacakti bu haberlere de inandin degil mi?

Sikeci medyaya gore men cezasi bile almayacaklar di uefa catirdaycak cas of olacakti bu haberlere de inandin degil mi?

yahu ne alaka ceza alacakları gun gıbı ortadaydı azız yıldırımın lafına mı ınanacaktık..ama sartlar suan ortada baska bı ceza almayacaklar gıbı duruyor..olay sıcakken bıle puan sılme + kupa ıadesıne tav olan uefa sımdı kume mı dusurecek?

Düşmeyeceklerine inananları da bir yere kadar anlayabiliyorum ama onları alıntılayıp da ısrarla ''DÜŞECEKLER niye düşmez diyorsun'' diye kendini yoranları anlayamıyorum. Bu kadar veriyi bir kenara itip sadece burada sizin yazdıklarınızla fikirleri değişecek olsa zaten değişmesin yani.

yahu ne alaka ceza alacakları gun gıbı ortadaydı azız yıldırımın lafına mı ınanacaktık..ama sartlar suan ortada baska bı ceza almayacaklar gıbı duruyor..olay sıcakken bıle puan sılme + kupa ıadesıne tav olan uefa sımdı kume mı dusurecek?

Ama sen yine aziz yildirmin medyasinda cikan haberlere gore gundemi degerlendiriyorsun:)

Düşmeyeceklerine inananları da bir yere kadar anlayabiliyorum ama onları alıntılayıp da ısrarla ''DÜŞECEKLER niye düşmez diyorsun'' diye kendini yoranları anlayamıyorum. Bu kadar veriyi bir kenara itip sadece burada sizin yazdıklarınızla fikirleri değişecek olsa zaten değişmesin yani.

Hepsi tek tek not edilsin raporlansin buyuk gun geldigin de fenerbahce kume dustugunde bir gulucuk dahi atamasinlar istiyorum :)

ya kendinizi yormayın ya,ben bile vazgeçtim laf anlatmaktan.çok sıkıcı laf anlatmak artık.

fb ceza'yi yedi an bütün "birsey olmaz yeahhhhh sizler napiyorsunsuasdasdfasf" diyenleri tek tek caps olarak koyacaz bi "Shame" Topicinde.

Hepsi tek tek not edilsin raporlansin buyuk gun geldigin de fenerbahce kume dustugunde bir gulucuk dahi atamasinlar istiyorum :)

Ya zaten bu konu, futbol cehaletini açığa çıkarmak için ibretlik olacak. Totemi geçti iş artık harbiden inanmıyorlar.

Arif 'e de katılıyorum eğer harbiden ağır işsiz bir günüme denk gelirse yardım edebilirim.

Geri
Üst Alt