Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

UEFA'nın somut adımı atması için, Aziz'in içeri girmesi, kişilere verilecek olan cezaları açıklaması ve Trabzonspor'un resmi müracaatı bekleniyor diyordu Ersin Gökalioğlu.

UEFA'nın somut adımı atması için, Aziz'in içeri girmesi, kişilere verilecek olan cezaları açıklaması ve Trabzonspor'un resmi müracaatı bekleniyor diyordu Ersin Gökalioğlu.

Başladı konuşmaya. Gerçi senin, benim bilmediğim bir şey söylemiyor ama bakalım, belki çıkar bir şeyler..

Aslında mantıklı söylüyor YDnin ısrarla biz konuyu kapattık demesinin nedeni gelecek cezayı uefa veya fifaya yıkmak istemesidir.

Yani biz ceza vermedik demeye getirecek zorla verdirdirler diyecek.

Ersin'i falan takip etmeye gerek yok.Olacaklar belli.

UEFA DK kişiler ile ilgili kararlarını açıkladığında her şey çorap söküğü gibi gelecek.

Aziz ve yandaşları ömür boyu men.Fener kümeye.

Ancak önemli olan kaç lig birden düşecekleri.

Ersin'i falan takip etmeye gerek yok.Olacaklar belli.

UEFA DK kişiler ile ilgili kararlarını açıkladığında her şey çorap söküğü gibi gelecek.

Aziz ve yandaşları ömür boyu men.Fener kümeye.

Ancak önemli olan kaç lig birden düşecekleri.

1 lig + puan silme.. Cezayı bir kılıfa sokamazlar, illa alacaklar ama bunu ayarlayabilirler.

Yav içerdeki çoğu kişi dışarı çıktı.(İlker Başbuğ,Perinçek falan) Aziz'i bir daha içeri mi atacaklar?Hiç sanmıyorum.UEFA sıkıştırırsa fener seneye ceza alır.Sıkıştırmazsa hiç bir şey olmaz.

Yav içerdeki çoğu kişi dışarı çıktı.(İlker Başbuğ,Perinçek falan) Aziz'i bir daha içeri mi atacaklar?Hiç sanmıyorum.UEFA sıkıştırırsa fener seneye ceza alır.Sıkıştırmazsa hiç bir şey olmaz.

Onlarda bildiğim kadarıyla Yargıtay onayı yoktu. Aziz'in var.

Kaçmazsa atarlar. Yargıtay'ın kararını kim bozacak? :)

Hiç belli olmaz.Bir bakarsın Yargıtay üyeleri değişmiş.Olmayacak iş değil.Ülkemiz hukuksuzlukta rekor kırıyor şu anda.Zaten Aziz'in içeri girmesi umrumda değil,fenerin düşmesi önemli.

Hiç belli olmaz.Bir bakarsın Yargıtay üyeleri değişmiş.Olmayacak iş değil.Ülkemiz hukuksuzlukta rekor kırıyor şu anda.Zaten Aziz'in içeri girmesi umrumda değil,fenerin düşmesi önemli.

Orası öyle tabii. Fener düşsün, Aziz de ömür boyu men yesin yeterli. ;)

Özellikle platiniye muhalif olan alman cephesine yoğunlaşmak gerekir tüm alman kamu oyuna türkiyedeki şike ve UEFA nın uluslararası normlara aykırı tutumu sıfır tolerans ilkesinin çiğnenmesi ve bunun sebebininde rüşvet olduğu yapı kredi sponsorluğu koç bağlantıları vs. ayrıntılı olarak gündeme getirilmeli

haklısın renktaş yabancı basının bu konuyu dillendirmesi lazımki uefada ,tff de öyle istediği gibi at koşturamayacağını anlasın ,küme düşen takımlar ayaklansa yeter bu işin sonuca varması için

ayrıca bildiğim kadarıyla bir trabzon taraftarı türkiyeden almanyaya uçup ordan fifanın oldğu kente yürüyüş yapacakmış 600 km yol yürüyecek eğer odan sonuç alamaz ise açlık grevine girecekmiş ts nin facebook sayfasında adamın demecini okumuştum mümkün olduğuncada kalabalık bir grup topluyormuş

Geri
Üst Alt