Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Burası Türkiye. Ne adaleti, hangi adalet ? İnşallah yanılırım ama ne Fener küme düşer ne de Trabzon kupayı alabilir.

evet maalesef acı ama gerçek biz türkiyede yaşıyoruz biz adaletin olmadigi, adamının oldugu, zenginin borusunun öttüğü yerde yaşıyoruz sürekli aynı şeyi söyluyorum bende senin gibi inşallah yanılırım ama ne fenere bişey olur ne başka bişey olur

En kil odugum sey de millet bir tutturmus ya "Fener koskoca bir camia, kimse birsey yapamaz" diye. Sen sadece bir oyunun kücük bir parcasisin. Bu oyunu kurallarina göre oynamazsan bal gibi de birsey yaparlar.

Sen kendini "koskoca camia" olarak nitelendiriyorsan niye SIKE yapiyorsun o zaman o kadar büyüüüüük bir camia isen?? Insani kendi ülkesinden soguttular lan iyice. Sporda bile hile, hurda ne ararsan var. Bir futbol kulübü icin tüm ülke seferber olup ne güzel örtbaz etti herseyi. Allah hepinizin belasini versin serefsizler.

Uefa denen hiyar toplumu da artik ne yapacaksa yapsin. 4 sene oldu lan, inanilir gibi degil DÖRT SENE !!! Ben gercekten anlayamiyorum. Ben Juventus,Sion ve öbür takimlarda yönetici falan olsam ortaligi atese veririm. Bu takimlar hem de Fenere göre daha az sucda bulunmuslar ama hemen cezalarini cekmisler. Fenerin bilmem kac tane maci saibeli ama sahaya birsey yansimamis. Daha ne yansiyacak?? Adamlar alinlarina biz maci sattik mi yazsinlar??

Bu sene de sikeye son gaz devam, nasil olsa cezasi yok. Gel keyfim gel. Oh babalar gibi yapiyorlar., hakemler oh hayatlarinin maclarini yönetiyor. O kadar iyiler ki, ve IYI NIYETLILER ki hepsinin alnindan öpmek lazim.

Tüm kulüplerin menfaati icin ortada olan bir kurum olan TFF ise sadece bir kulüp icin calisiyor. Tabi isin icinde bir de siyaset olunca tam fiyasko. Bize bunlari yasatan herkesin allah bin belasini versin..

fener düşmezse fifa önce uefayı o biçim yapar.sonra ülke takımlarına 10 yıl men verir,feneri de 4 küme birden düşürür.yani her türlü düşecekler.

Konuyu sayfa sayda indirdim düşmeyecek deyip ikide bir saçmalayan- alaya vuran kişiler düşme gerçekleştiği gün bir konu açıp adlarınızı onurlandıracağım.

BEKLE1.jpg

Fikrimiz hala aynı, düşecekler.

bende düşeceklerine inanıyorum cas kararı imzalamış bugün yarın açıklanır şikebahçe uefaya dava açmaya hazırlanıyormuş bence uefa buna izin vermeyecek ve tff ye düşür diyecek uefa yaş yere yatmaz şikebahçenin yüzsüzlüğüne bak adamlar uefadan tazminat istiyecekmiş yuh be kardeşim ayıp ayıp,şikebahçe uyuyan yılanı kendi elleriyle uyandıracak ve sonra gelsin cezalar beter olun şikeci cik cikler

RTE varken fb nin düşeceğine inanmak = mancini seneye kalsın bu adam proje adamı !

SON DAKIKA: Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahceyi küme düsürdü.

...yazsin istiyorum heryerde

Biliyorum heycan yaptiniz bir an okurken..

Artık rekabeti bir kenara bırakıp, şapkamızı

önümüze koyup, içimizden hiç gelmese de

tebrik etme zamanı..Şike sürecinde aldıkları

cezalara rağmen yılmadılar, dağılmadılar, kısa

sürede toparlanıp ligin zirvesine çıkmayı

başardılar.

Puan farkının kapanmasına zaman zaman

müsaade etseler de, ligin bitmesine haftalar

kala şampiyonluklarını ilan edecekler. Türk

Telekom Arena'da şartlar zorlu ve lehimize de

olsa, onları ancak 1-0 yenebilmiş olmamız,

büyük bir takım olduklarının en büyük kanıtı.

Her ne kadar adları şikeciler olarak anılacak

olsa da, bu sezon şampiyon olmayı hakettiler.

O yüzden, şimdiden tebrikler Juventus.

Bu kişiler hakkında kararını ne zaman açıklayacak UEFA aradan neredeyse 1 sene geçti.

Geri
Üst Alt