Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Bir de isin su boyutu da var. Diger ulkelerde ceza surecleri cok hizli isledi bizde ise 3 sene oldu hala ses yok. Uefa is bu kadaf uzadiktan sonra ibretlik bir ceza da verebilir.

Hiç ama hiç sanmıyorum.İnşAllah olur da kurtuluruz pisliklerden.Sürece bi baktığımızda Uefa olaya hızlı girdi.Savcıyla görüştü,M.A.Aydınlar ile görüştü.Bunlardan sonuç çıkmadı ama Uefa gözüm üstünüzde diyordu.Ne olduysa Yapı Kredi sponsor olduktan sonra Uefa ölü taklidine başladı.En sonunda da gelinen noktada bizim için dosya kapandı diyorlar.Bütün davalar yapıldı bitti.E daha ne bekliyorlar sorun nerde ceza gelicekse ?

Hiç ama hiç sanmıyorum.İnşAllah olur da kurtuluruz pisliklerden.Sürece bi baktığımızda Uefa olaya hızlı girdi.Savcıyla görüştü,M.A.Aydınlar ile görüştü.Bunlardan sonuç çıkmadı ama Uefa gözüm üstünüzde diyordu.Ne olduysa Yapı Kredi sponsor olduktan sonra Uefa ölü taklidine başladı.En sonunda da gelinen noktada bizim için dosya kapandı diyorlar.Bütün davalar yapıldı bitti.E daha ne bekliyorlar sorun nerde ceza gelicekse ?

Yapı Kredi olayı konusunda aynı fikirdeyim. Süreci uzatan başlıca sebeplerden olduğu ortada. Ama Uefa'nın kişilerle ilgili kararı açıklandıktan sonra daha hızlı bir süreç işleyecek diye düşünüyorum. Sonuçta işin yargı yönünde de Aziz Yıldırım ceza aldı. Bundan sonra Uefa sportif yargısından da men cezası aldıktan sonra ortaya şöyle bir tablo çıkacak. 16.ACM, Uefa Disiplin Kurulu, Uefa Tahkim Kurulu, CAS, Yargıtay, Anayasa Mahkemesi ve ilk Etik Kurulu raporunda Fenerbahçe'nin suçu sabit görülmüş sadece TFF tarafından şike sahaya yansımadı şeklinde şaklabanca bir karar alınmış olacak.

Uefa'nın kişilerle ilgili vereceği kararlardan sonra somut gelişmeler olacağını düşünüyorum. Ufuk Özerten'in istifası, Ali Koç'un Haşim Kılıç ile görüşmesi, Aziz Yıldırım'ın geçen gün takımı şampiyonluğunu ilan etmek üzereyken şike hakkında yaptığı açıklamalar beklenen kararın yaklaştığının habercisi bana kalırsa.

beyler Ersin Gokalioglu ne kadar dogru??? yazdiklarini okuyorumda ilginc yazilar var.

Herseyde ultra garanti yaziyor..

ULTRA GARANTİ !

konu başlığının ''Ersin Gökalioğlu'yla ULTRA GARANTİ'' olarak değiştirilmesini talep ediyorum

Hay Allahım yarabbim sen sabır ver uğur Dündar'ın yazısını okudunuz mu ? Benim ki gibi siyasi görüşe sahip olanlar hep bu ve bunun gibiler yüzünden hep kaybeden tarafta oldu, bi bitemediniz arkadaş insanlar nasıl bunlara prim veriyor hayret ediyorum, sözüm ona okumuş-eğitimli insanlar birde sözde, nasıl Cumhuriyet ve Atatürk'ü kullanmalarına izin verip prim verirsiniz bunlara? Sadece bu da değil Müjdat gezen, ali kırca falan da dahil ancak uğur dündar bunların yanında taraftarlıkta yapıyor.

Yapı Kredi olayı konusunda aynı fikirdeyim. Süreci uzatan başlıca sebeplerden olduğu ortada. Ama Uefa'nın kişilerle ilgili kararı açıklandıktan sonra daha hızlı bir süreç işleyecek diye düşünüyorum. Sonuçta işin yargı yönünde de Aziz Yıldırım ceza aldı. Bundan sonra Uefa sportif yargısından da men cezası aldıktan sonra ortaya şöyle bir tablo çıkacak. 16.ACM, Uefa Disiplin Kurulu, Uefa Tahkim Kurulu, CAS, Yargıtay, Anayasa Mahkemesi ve ilk Etik Kurulu raporunda Fenerbahçe'nin suçu sabit görülmüş sadece TFF tarafından şike sahaya yansımadı şeklinde şaklabanca bir karar alınmış olacak.

Uefa'nın kişilerle ilgili vereceği kararlardan sonra somut gelişmeler olacağını düşünüyorum. Ufuk Özerten'in istifası, Ali Koç'un Haşim Kılıç ile görüşmesi, Aziz Yıldırım'ın geçen gün takımı şampiyonluğunu ilan etmek üzereyken şike hakkında yaptığı açıklamalar beklenen kararın yaklaştığının habercisi bana kalırsa.

Zaten bi tek Cas'ın kararı kaldı ümitlendiğim.Bakalım bekleyip göreceğiz.Senin dediklerin çıkar inş.

Abi artık bırakın şu muhabbeti ya o kupanın üstünden 3 kupa geçti hala bişey olduğu yok.

O kupa zaten bencede gitmez trabzona. Benim takıldığım tek konu ceza olayı. Cezalar kesin kesilecek ama bu küme düşmemi olur , puan cezasımı yoksa ülke olarak men mi?! Tartışılacak tek konu bu bence.

Bakalım artık ne olacak. Bu yaz az çok beli olur.

O kupa zaten bencede gitmez trabzona. Benim takıldığım tek konu ceza olayı. Cezalar kesin kesilecek ama bu küme düşmemi olur , puan cezasımı yoksa ülke olarak men mi?! Tartışılacak tek konu bu bence.

Bakalım artık ne olacak. Bu yaz az çok beli olur.

Bunlar yuzunden ceza yersek metrise girer bulur oldururum bu gozluklu saklabani

Evet 3 sene geçti ama şöyle de bir durum var. Uefa Volou'ya Fifa Sion'a yaptırım uygulamisken ve 2010 yilinda Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi gruplarina direkt olarak almisken bu surecin sonunda bir ceza cikmamasi mumkun degil. Kiytirik Fenerbahçe için Uefa imajinin zedelenmesini göze alamaz.

Bide Fifa tetikde bekliyor. Gecen aylarda bir fifa yetkilinin acıklamasını unutmayalım.

" kendi aranızda çözmeye calışın yoksa biz hal etmesini biliriz"

Bu tür acıklamalar nedense türk basınında pek yankı bulmuyor. Şaşırmadılk tabiki

Bide Fifa tetikde bekliyor. Gecen aylarda bir fifa yetkilinin acıklamasını unutmayalım.

" kendi aranızda çözmeye calışın yoksa biz hal etmesini biliriz"

Bu tür acıklamalar nedense türk basınında pek yankı bulmuyor. Şaşırmadılk tabiki

Türk basını işine gelmeyen her mevzuda ölü taklidi yapan, gündem değiştiren, yalan haber yapan zavallılar topluluğu haline geldi ne yazık ki.

Bunlar yuzunden ceza yersek metrise girer bulur oldururum bu gozluklu saklabani

Tek o mu? Ceza yersek ülkece ve buna türkiye futbol genel kuruldaki delekeler öyle veya böyle coğunlukla onay verirse liste uzar.

Bu tür karar ancak genel kurul oylama kararı ile alınır.

Biz ve bir kac omurgalı camia hariç ret oyu vermez veya veremez yukardan gelen baskılar sonucu ile.

Tek o mu? Ceza yersek ülkece ve buna türkiye futbol genel kuruldaki delekeler öyle veya böyle coğunlukla onay verirse liste uzar.

Bu tür karar ancak genel kurul oylama kararı ile alınır.

Biz ve bir kac omurgalı camia hariç ret oyu vermez veya veremez yukardan gelen baskılar sonucu ile.

Bu dediğin Fifa'dan gelen uyarı duyum mu,bizzat kendin mi gördün konuşmayı

ne ultra garantiymişbe 29.haftada düşüyolardı şimdi bugun ceza alıcalar diyor hadi bakam üçsenedir bugun yarın diye diye trabzonlular bekledi ben artik beklemıyorum.Türkıyede aci ama gerçe herkes bu takıma calişti.Başbakandan bakanlara, tffden , medyadan ,işadamlarına ,adaletten herkesime kadar adamlar iyi ki yapmişiz diyorlardir .Herkesi herşeyi arkalarına aldılar daha ne olsun biz olsaydik maalesef coktan düşmüştük.Rezil herifler yaptıgı herşeyler yanları kar olarak kaldı herkes onlara çalişti. Öyle bir ortam varki milli takım ceza alır ama fener ceza almaz .

Türk basını işine gelmeyen her mevzuda ölü taklidi yapan, gündem değiştiren, yalan haber yapan zavallılar topluluğu haline geldi ne yazık ki.

Bir tarafdan korku, işimden olurum diye ve bir tarafdan kalemlerini 2-3 kuruşa satanlar.

Gazeteci namuzu ile calışanlar çok azınlıkda. Olanlar ise zaten yok ediliyor yada büyümelerine izin verilmiyor.

En son ve en meşur örnek erman toroğludur galiba.

Geri
Üst Alt