Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

bi de sansürlü yazıyo te allaam

bekle bekle 3 senedir bekliyoruz bisey oldugu yok sen at daha fax mail falan belki bi taraflarına takarlar attıgın faxları

Üslubuna dikkat et kuş musun nesin. Senin gibilerin tepkisizliği yüzünden 3 senedir bekliyoruz zaten. Senin gibi sözde Galatasaraylılardan bir halt olmaz.

Üslubuna dikkat et kuş musun nesin. Senin gibilerin tepkisizliği yüzünden 3 senedir bekliyoruz zaten. Senin gibi sözde Galatasaraylılardan bir halt olmaz.

üslübu bozan sensin + ben bunların düşeceğine inanmıyorum ve bneim gibi inanmayanlara da hakaret etme hakkın yok ki bunu derken bile hakaret ediyosun

sen tepkilerine devam et belki iplerler

üslübu bozan sensin + ben bunların düşeceğine inanmıyorum ve bneim gibi inanmayanlara da hakaret etme hakkın yok ki bunu derken bile hakaret ediyosun

İlk günden inanmadığın için gayet doğal. Aynaya bakıp herhangi bir tepki verdim mi çaba harcadım mı diye kendine sor. Maillerin ve gönderilen faksların yerine vardığından bir habersin zaten.

Ben hep.diyorum küme düşmelerine gerek yok ama uefa bir beş yıl daha çaksın avrupa için zaten kendileri beter duruma düşer:)

İlla küme düşmelerine gerek yok, puan silme cezası verilse bile yeter. Yurt içinde cahil cuhela da kabullenir durumu gidecek başka kapı bulamazlar.

arkadaşlar küme düşse ne olur düşmese ne olur bildiğin başkanı asker kaçağı taraftarı paralı köpek onun bunun altına yatarak varlığını devam ettiren götü başı ayrı oynayan dansöz bir camia bu kadar yazıp çizmenin anlamı yok elbet birgün gelecek bu dansözler,paralı köpekler şikeci namussuz camia ve yandaşları kendi pisliklerinde boğulacaklar.Tararftarları için söylenecek hiçbirşey yok anaları küfür etse bacağı kısa asker kaçağı helal olsun der bu paralı köpekler adamlar kürsel güçler şikebahçeyi ele geçiriyor diyor inanıyorlar kapasiteleri bu birgün cumhuriyetin son kalesiyiz derler ertesi gün iktidarınkini boğazlarına kadar alıp yalarlar böyle bir şerefsiz camia için birbirinizi kırmaya gerek yok

Renktaş inanmıyorsa eğer gelip bu başlığa girmezsin olur biter.

Bu pislikler için birbirinizi kırmaya değermi?

Burda ki arkadaşlar bence saygı duyulacak bir iş yapıyorlar,destek olmuyorsan laf edip morallerini bozup köstekte olma bari.

17 temmuzda hemen karar çıkmayacak dimi gençler? Benim bildiğim soruşturma başlayacak oturup bakacaklar neler oldu neler yaşandı diye.

Kaldı 17

01.07.2014 fırtına öncesi sesizlik

02.07.2014 fırtına öncesi sesizlik

03.07.2014 fırtına öncesi sesizlik, İsviçre'de hareketlilik...

04.07.2014 fırtına öncesi sesizlik

05.07.2014 fırtına öncesi sesizlik

06.07.2014 fırtına öncesi sesizlik

07.07.2014 fırtına öncesi sesizlik

08.07.2014 fırtına öncesi sesizlik

09.07.2014 fırtına öncesi sesizlik

10.07.2014 fırtına öncesi sesizlik

11.07.2014 fırtına öncesi sesizlik

12.07.2014 fırtına öncesi sesizlik

13.07.2014 fırtına öncesi sesizlik

14.07.2014 fırtına öncesi sesizlik

15.07.2014 fırtına öncesi sesizlik

16.07.2014 fırtına öncesi sesizlik

17.07.2014 :asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2:

Trabzonspor derhal tüm Avrupa gazetelerin ilan verip uefa dan canı yanan tüm kulüplerle iletisime geçip UEFA ya baskı yapmalıdır.

Zira şerefsiz Türk medyasında çıt yok.

Böyle giderse 2 gün sonra bu gerekçeli karar unutulur hatta dezenformasyon yapıp üste çıkarlar.

Yapı Kredi sponsorluğunu ciddi koz kullanmalı Trabzonspor.

Ayrıca Kulübümüz bu davanın bir parçası olduğunu daha önce açıklamıştı.

Kulübümüz de derhal bir açıklama yapıp bu işin takipçisi olduğumuzu belirtmelidir.

gerekçeli kararı neden kaldırdı basın ?

fenere müjde

arda fenerde haberleri çıkmaya başlamış

gel 17 temmuz

Geri
Üst Alt