Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

İşlerine gelir; lakin milli takımı düşündüğü yok bu Demirören federasyonunun...Çıkardığı kurallara bakarsak varsa yoksa Fenerbahçe...Kabul edelim Fenerbahçe bu ülkenin manevi evladı...Ne kadar zalim,kötü,tehditkarsan ; bu ülkede o kadar saygı görürsün.

Milli takim ceza alir da Avrupa Kupasi elemelerinden men edilirse, ne yani herkes susup milli takimin yerel ligde ki maclarini mi seyredecek ... Emin ol kimsenin buna gucu yetmez.

müllerin gollerinden daha şekil bir gol gelicek uefadan bugün kokusu çıkar

bugun çıkabilecek olağan kararlar nelerdir arkadaşlar, kısaca bilgi verebilir misiniz ?

al şimdide başladılar yarın açıklanacak bir ayda böyle gider bugun yarın diye diye beklemıyodum açtım yıne tık yok şenez erzik yapmayın etmeyın dıye yağlıyodur :)

Acaba küme düşürme değil ama bu Avrupa'dan men ceza süresinin uzatılması mümkün olabilir mi ha öyle olursa demezler mi niye zamanında o kadar vermedin filan?

Bugün yol haritası belli olcak,uefa tff'ye baskı yapma kararı alırsa iş bitti.

milli takimi men etsinler (terim, tff ve siyasetcilere kapak)

+

sikecilere en az 10 yil men verilsi eger tff sikecileri küme düsürmez ise ise (mecburen küme düsürecekler o zaman :))

Arkadaşlar rica ediyorum twitterda UEFA diye aratıp her yazılanı buraya taşımayın sonra kendi kendinizi inandırıyorsunuz haliyle bir şey çıkmayınca da atar yapıyorsunuz. Profilinde FB, TS yazan adamlar bize lazım değil , hepsi kendi çapında rüzgar yapıyor.

milli takimi men etsinler (terim, tff ve siyasetcilere kapak)

+

sikecilere en az 10 yil men verilsi eger tff sikecileri küme düsürmez ise ise (mecburen küme düsürecekler o zaman :))

Gerek yok tek cümle yazı yazcaklar;

Şike yapanları düşürün,yoksa o takımları bir daha avrupa kupalarına almam.

Ben uefa'da staj yapiyorim

Toplantı 5dak sonra başliyor

Hayırlısı

* LG G2 Tapatalk *

şu an tam olarak sol yukarıdaki binada tartışıyorlar. tartışma konusu 2 alt lig mi? 3 alt lig mi?

sağda uefa bayrakları adeta yola çıkıp bir yerlere monte olmaya hazırmış gibi gururla dalgalanıyorlar...

Untitled_1.jpg

bu da yukarıdan toplantı binası.

Untitled_2.jpg

Milli takim ceza alir da Avrupa Kupasi elemelerinden men edilirse, ne yani herkes susup milli takimin yerel ligde ki maclarini mi seyredecek ... Emin ol kimsenin buna gucu yetmez.

Bu ülkede olmayacak dediğimiz birçok şey oldu. Sürecin başını hatırlayın, hep bir ağızdan "gerekirse 5 sene Avrupa'ya gitmeyiz" nidaları yükseliyordu...Millet koyun, birileri çıkar birşeyler der ve inanırlar..

Bu ülkede olmayacak dediğimiz birçok şey oldu. Sürecin başını hatırlayın, hep bir ağızdan "gerekirse 5 sene Avrupa'ya gitmeyiz" nidaları yükseliyordu...Millet koyun, birileri çıkar birşeyler der ve inanırlar..

Evet katılıyorum dediklerine ama böyle birşey olursa Türk futbolunu el birliği ile bitirmiş olurlar. Sanmıyorum siyasetçilerin böyle bir riski göze almalarını. Herşeyi bir yana koy ama Türk halkının elinden en büyük eğlencesini alırsan işte o zaman Darbe olur ;)

Geri
Üst Alt