Yuksel Akta
Kırmızı Üye
- 12 Ocak 2011
- 1.684
- 38
- 1.158
Hem hiçbir siyasi güç ne kadarda Diktatör olsada bakın biz fb yi kurtardık ama Türk futbolunun bitirdik diyemez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben uefa'da staj yapiyorim
Toplantı 5dak sonra başliyor
Hayırlısı
* LG G2 Tapatalk *
duyumlarıma göre UEFA şikecilere tekmeyi basıyormuş beyler teyitli duyumdur. kaynak: İstabul'da bir taksici abi
Bugün açıklanmaz bence kararlar.

12 Numara «org» @12numaraorg · 1 sa.
Gün içerisinde belirttiğimiz UEFA-TFF-TS üçgeninde yaşanan gelişmeleri tekrar ediyoruz.
Öncelikle yaşanacak gelişmeler Fenerbahçemiz ile ilgili değildir.
Fenerbahçemize yaptırım uygulanması ya da küme düşürülmesi söz konusu dahi değildir.
UEFA, bugün Fenerbahçemizin Trabzonspor aleyhine yapmış olduğu şikayet ile ilgili kararını açıklayacaktır.
Ohhh ne güzel hayat ya maşallah Fb'ye ödül verecekler gibi bir anlam çıkarıyorum ben buradan yani nasıl kandırıyor sazanları![]()
SAVUNMALAR VERİLDİ
TFF; gönderdiği yazıda "Siyasetin bir baskısı yoktur. Alınan kararlar tamamıyla tarafsız ve bağımsız kurullar tarafından alınmıştır. Dava ile ilgili yeniden yargılama kararı çıkmış, 20 şahıs beraat etmiştir" tezini savunurken Trabzonspor, "Her şey zaten TFF tarafından gönderilen UEFA'daki dosyada bulunmaktadır. Yeni bir belge bilgi mevcut değildir. Zaten kulübümüz 3 yıldır Avrupa'ya UEFA tarafından davet edilmektedir" görüşünü bildirdi. Usül yönünden gerek görülürse Trabzonspor, sözlü savunma talebinde de bulundu.
2 KRİTİK SENARYO VAR
Peki ne olacak? Bu konuda 2 senaryo var.
1- UEFA Disiplin Kurulu, iki kulübün başvurusunu da 'prosedür' olarak değerlendirip bir inceleme başlatmak ve dosya kapanır. Böylece kulüpler ve Türkiye için bir risk kalmaz.
2- UEFA, TFF'nin verdiği kararlarla ile gözden geçirme kararı verebilir. Bu durumda TFF; konuyu yeniden yargılamak zorunda kalabilir ve iş UEFA'nın Türk takımlarını Avrupa'dan atmasına kadar gidebilir.
Gün içerisinde belirttiğimiz UEFA-TFF-TS üçgeninde yaşanan gelişmeleri tekrar ediyoruz.
Öncelikle yaşanacak gelişmeler Fenerbahçemiz ile ilgili değildir.
Fenerbahçemize yaptırım uygulanması ya da küme düşürülmesi söz konusu dahi değildir.
UEFA, bugün Fenerbahçemizin Trabzonspor aleyhine yapmış olduğu şikayet ile ilgili kararını açıklayacaktır.
Ohhh ne güzel hayat ya maşallah Fb'ye ödül verecekler gibi bir anlam çıkarıyorum ben buradan yani nasıl kandırıyor sazanları![]()