Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Hem hiçbir siyasi güç ne kadarda Diktatör olsada bakın biz fb yi kurtardık ama Türk futbolunun bitirdik diyemez.

Toplu men muhabbetini bile millet yanlış anlıyor. 5 yıl size ceza veriyorum ne haliniz varsa görün, sonra gelirsiniz demeyecekler ki, Fb'ye gerektiği cezaları verip beni tatmin edene kadar siz gelmeyin derler, Fb'yi kurtaracağım diye de bu ülkede futbolu bitiremezler, sonu yok çünkü Avrupa'ya katılmak istiyorsak illa o ceza verilecek, haa sırf Fener için milli takım ve diğerlerini süresiz yerel liglere mahkum edeceklerine inanıyorsanız buyrun devam edin. Haa Fifa kızar da pazarlık yapmadan direkt lisansı askıya alır ona bir şey diyemem ama bir çok kişi yanlış anlamış bu men cezasını.

duyumlarıma göre UEFA şikecilere tekmeyi basıyormuş beyler teyitli duyumdur. kaynak: İstabul'da bir taksici abi

12 Numara «org» @12numaraorg · 1 sa.

Gün içerisinde belirttiğimiz UEFA-TFF-TS üçgeninde yaşanan gelişmeleri tekrar ediyoruz.

Öncelikle yaşanacak gelişmeler Fenerbahçemiz ile ilgili değildir.

:asd:

Fenerbahçemize yaptırım uygulanması ya da küme düşürülmesi söz konusu dahi değildir.

UEFA, bugün Fenerbahçemizin Trabzonspor aleyhine yapmış olduğu şikayet ile ilgili kararını açıklayacaktır.

Ohhh ne güzel hayat ya maşallah Fb'ye ödül verecekler gibi bir anlam çıkarıyorum ben buradan yani nasıl kandırıyor sazanları :D

SAVUNMALAR VERİLDİ

TFF; gönderdiği yazıda "Siyasetin bir baskısı yoktur. Alınan kararlar tamamıyla tarafsız ve bağımsız kurullar tarafından alınmıştır. Dava ile ilgili yeniden yargılama kararı çıkmış, 20 şahıs beraat etmiştir" tezini savunurken Trabzonspor, "Her şey zaten TFF tarafından gönderilen UEFA'daki dosyada bulunmaktadır. Yeni bir belge bilgi mevcut değildir. Zaten kulübümüz 3 yıldır Avrupa'ya UEFA tarafından davet edilmektedir" görüşünü bildirdi. Usül yönünden gerek görülürse Trabzonspor, sözlü savunma talebinde de bulundu.

2 KRİTİK SENARYO VAR

Peki ne olacak? Bu konuda 2 senaryo var.

1- UEFA Disiplin Kurulu, iki kulübün başvurusunu da 'prosedür' olarak değerlendirip bir inceleme başlatmak ve dosya kapanır. Böylece kulüpler ve Türkiye için bir risk kalmaz.

2- UEFA, TFF'nin verdiği kararlarla ile gözden geçirme kararı verebilir. Bu durumda TFF; konuyu yeniden yargılamak zorunda kalabilir ve iş UEFA'nın Türk takımlarını Avrupa'dan atmasına kadar gidebilir.

Gün içerisinde belirttiğimiz UEFA-TFF-TS üçgeninde yaşanan gelişmeleri tekrar ediyoruz.

Fenerbahçemize yaptırım uygulanması ya da küme düşürülmesi söz konusu dahi değildir.

UEFA, bugün Fenerbahçemizin Trabzonspor aleyhine yapmış olduğu şikayet ile ilgili kararını açıklayacaktır.

Ohhh ne güzel hayat ya maşallah Fb'ye ödül verecekler gibi bir anlam çıkarıyorum ben buradan yani nasıl kandırıyor sazanları :D

Bu sazanlara kalsa şike yaptıkları için ödüllendirilecekler,düşmanları GALATASARAYIMIZ ise şike yapmadığı için küme düşecek!!!

İRONİYE GEL!!!

SAVUNMALAR VERİLDİ

TFF; gönderdiği yazıda "Siyasetin bir baskısı yoktur. Alınan kararlar tamamıyla tarafsız ve bağımsız kurullar tarafından alınmıştır. Dava ile ilgili yeniden yargılama kararı çıkmış, 20 şahıs beraat etmiştir" tezini savunurken Trabzonspor, "Her şey zaten TFF tarafından gönderilen UEFA'daki dosyada bulunmaktadır. Yeni bir belge bilgi mevcut değildir. Zaten kulübümüz 3 yıldır Avrupa'ya UEFA tarafından davet edilmektedir" görüşünü bildirdi. Usül yönünden gerek görülürse Trabzonspor, sözlü savunma talebinde de bulundu.

2 KRİTİK SENARYO VAR

Peki ne olacak? Bu konuda 2 senaryo var.

1- UEFA Disiplin Kurulu, iki kulübün başvurusunu da 'prosedür' olarak değerlendirip bir inceleme başlatmak ve dosya kapanır. Böylece kulüpler ve Türkiye için bir risk kalmaz.

2- UEFA, TFF'nin verdiği kararlarla ile gözden geçirme kararı verebilir. Bu durumda TFF; konuyu yeniden yargılamak zorunda kalabilir ve iş UEFA'nın Türk takımlarını Avrupa'dan atmasına kadar gidebilir.

3- Fifa gelir, alayımıza gömer.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=CvBfHwUxHIk[/media]

toplantı salonunda bu şarkı çalıyormuş beyler neden acaba : ))))

Ben ülke olarak men edilelim istiyorum. 5 yıl falan. Sonra ülkede ne kadar fener ve fener yanlısı varsa ağız burun dalarız.

bu nasıl bir sayfa anlamadım.ts uefaya fb ilgili şikayet dilekçesi verdi ve uefa da 17 temmuz da bu şikayetin sonucunu veya değerlendirmesini açıklayacağız dedi hatta haberlerde de gösterildi.eee fbliler bunu bilmiyor mu? nasıl böyle twit atıyorlar anlamıyorum fbliler bu haberleri görmedi mi?yazık ya fbliler de bu sayfayı takip ediyor

Geri
Üst Alt