Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

ben çok umutluydum ama haber doğruysa bu iş uzar

hatırladığım kadarıya

Uefa Ağustos 2011’de disiplin müfettişi Pierre Cornu’yu görevlendirmişti

ceza ne zaman geldi ?

o zamanlar binlerce tepe tercumani mahkemelerin veridig karalarin tercumani felan oldu icin uzun surmusut bu sefer okadar uzun surmez

Haddini bil saygısızlık etme . Ulan, cahil gibi kendine söylendiğinde hoşuna gitmeyecek sıfatları da önüne gelene söyleme. Kameralar önünde adam öldürürsen tabiki soruşturma açılır ama hemen tutuklanırsın. Savcı iddianameyi hazırlar yargılanırsın. mahkeme kararı verir temyize gidersin ama içeridesindir belirli bir süreden fazla tutuklu değilsen tabii. temyiz mahkemesi karar verdiğinde ise infaza başlanır.İnfaza başlanmıyorsa başlatmayan yetkililer suç işler. İlgili üst kurumlar da onlara infaza başlanmasını tebliğ eder. aynı zamanda soruşturma da açılır yetkililer hakkında ama ortada mahkeme kararı varsa gereğini yapmaları da tebliğ edilir. Cas kararı var soruşturma açacaksa bile ceza vermesini de tebliğ etmesi gerekir. aksi halde kötü niyetlidir ve suç işliyordur. Önüne gelene de cahil diye hakaret edip hukuk öğretmeye kalkma.

birincisi neden üstüne alındındın habsen böyle bi sey yazdıysan pek bilgin yok demektir ayrica ordaki ulan sözcügüne takilmissin o kisiye söylenmis bisey degil bazen konusmaya baslayinca ulan olur mu öyle falan denir birine demek istesem alinti yapardim ayrica bu 3yillik sürec fbnin sike yapip yapmadigi yaptiysa ne kadar ceza almali ekseninde gecti tsnin slkayeti uzerine uefa tffye yeni bi sorusturma acti bunun icinde kendi tüzügüne göre sorusturma baslatti olay bu kadar basit bide had bildiremezsin buda böyle biline

Haddini bil saygısızlık etme . Ulan, cahil gibi kendine söylendiğinde hoşuna gitmeyecek sıfatları da önüne gelene söyleme. Kameralar önünde adam öldürürsen tabiki soruşturma açılır ama hemen tutuklanırsın. Savcı iddianameyi hazırlar yargılanırsın. mahkeme kararı verir temyize gidersin ama içeridesindir belirli bir süreden fazla tutuklu değilsen tabii. temyiz mahkemesi karar verdiğinde ise infaza başlanır.İnfaza başlanmıyorsa başlatmayan yetkililer suç işler. İlgili üst kurumlar da onlara infaza başlanmasını tebliğ eder. aynı zamanda soruşturma da açılır yetkililer hakkında ama ortada mahkeme kararı varsa gereğini yapmaları da tebliğ edilir. Cas kararı var soruşturma açacaksa bile ceza vermesini de tebliğ etmesi gerekir. aksi halde kötü niyetlidir ve suç işliyordur. Önüne gelene de cahil diye hakaret edip hukuk öğretmeye kalkma.

birincisi neden üstüne alındındın habsen böyle bi sey yazdıysan pek bilgin yok demektir ayrica ordaki ulan sözcügüne takilmissin o kisiye söylenmis bisey degil bazen konusmaya baslayinca ulan olur mu öyle falan denir birine demek istesem alinti yapardim ayrica bu 3yillik sürec fbnin sike yapip yapmadigi yaptiysa ne kadar ceza almali ekseninde gecti tsnin slkayeti uzerine uefa tffye yeni bi sorusturma acti bunun icinde kendi tüzügüne göre sorusturma baslatti olay bu kadar basit bide had bildiremezsin buda böyle biline

soruşturma bir yıl daha sürer. bu senede öyle böyle oynanacak. tam TFFnin istediği gibi 4.yıldız savaşı.

Ben öğretebilir miyim?

Sürec hızlı ilerler. Tff in verdiği cezalar ve raporları incelenecek okadar.

Daha önce 1000e yakın tapeler ve saire incelenmişdi.

Ligler başlamadan sonuc belli olur tahminimçe.

Raporu 2 haftada tamamlar uefa müfetişi.

Arkadaş niye kendi uydurduğunuz şeylere inanıyorsunuz? Sonra saçma sapan yorumlar yapıp, komik duruma düşüyorsunuz. Cahil denince de alınıyor bazıları, asıl sizin bu konuya yıllarını veren adamlara yaptığınız saygısızlık..

Gerçi çoğu kuş çıkıyor zaten ya, neyse..

Serbay Buğday ve Davut Deniz öğretecekseniz hukukçu olmanız gerekir Barolar Birliği sicil numaralarınızı ve gerçek isimlerinizi yollayın Baro disiplin kurulunda hesaplaşalım. Hukukçu değilseniz daha fazla saygısızlık yapmayın çünkü uğraşacak vaktim yok ama seviyeyi daha fazla düşürürürseniz bilginiz olsun sözlerinizin içeriği hakaret suçu kapsamına giriyor ve suç duyurusu halinde IP numarasını savcılar çok kolay buluyor. Gider savcıya hukuk öğretirsiniz.

Serbay Buğday ve Davut Deniz öğretecekseniz hukukçu olmanız gerekir Barolar Birliği sicil numaralarınızı ve gerçek isimlerinizi yollayın Baro disiplin kurulunda hesaplaşalım. Hukukçu değilseniz daha fazla saygısızlık yapmayın çünkü uğraşacak vaktim yok ama seviyeyi daha fazla düşürürürseniz bilginiz olsun sözlerinizin içeriği hakaret suçu kapsamına giriyor ve suç duyurusu halinde IP numarasını savcılar çok kolay buluyor. Gider savcıya hukuk öğretirsiniz.

Arkadasim ne anlatiyon sen ya.Ne kadar uzattin bu konuyu.Konuya girip abuk sabuk konusuyosun bide biri bisey diyincede bozuluyosun.En iyisi cik konudan transfer nobetinde sabri mi daha iyi tarik mi diye tartis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tehdit mi ediyorsun cocuk mu var karsinda suc duyurusunda bulun bakalim kimi korkuttugunu saniyorsun sen kendin alintiladin bi defa sahsina söylenmis bisey yoktu mahkemeye vermezsen burda görüsürüz.

kelime oyunu yaparak artistlik yapma

Güya 33 yaşında adamsın ve sanırım hukukçusun.İyi güzel de bu nasıl tavır isim ver numara ver ıvır zıvır....

Avukatlık bürosuna yemek siparişi verirken ''Avukat Hüseyin Öntaş'a 2 dürüm '' şeklinde isteyenlerden olduğun izlenimine kapıldım...

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

MAHKEME GUZEL OLUR GELIR TRIBUN YAPARIZ ALIRIM 1 DAL

"Referandumda 'hayır' oyu kullananlar için 'cahil' ve 'hıyanet içinde' yorumu yapan Tansel Çölaşan'a Başbakan Erdoğan'ın açtığı 20 bin liralık tazminat davası reddedildi. Hakim Yaşar Eren, davanın reddine karar verdi."

Cahil: Belli bir konuda yeterli bilgisi olmayan. (TDK)

Arkadaşlar lütfen biraz daha sakin olalım,olayı kişisel tartışmalara çekmeden konuya sadık kalıp ortak gayemizi unutmamanız dileğiyle.

trabzonspordan açıklama

[attachment=11877:capture-20140717-215952.png]

Ekli dosyalar

• capture-20140717-215952.webp
    capture-20140717-215952.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 359
Geri
Üst Alt