Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Güya 33 yaşında adamsın ve sanırım hukukçusun.İyi güzel de bu nasıl tavır isim ver numara ver ıvır zıvır....

Avukatlık bürosuna yemek siparişi verirken ''Avukat Hüseyin Öntaş'a 2 dürüm '' şeklinde isteyenlerden olduğun izlenimine kapıldım...

Bizim ofiste de vardı bunlardan, çocuk daha yeni avukat ruhsatını aldı ilk işiydi, sonra geldi başladı işe genç tabi daha, yılların çalışanları var bizim orada diğer avukatlara avukat bey diye hitap ediliyor bu yeni diye kimse buna bey demiyor, ismiyle hitap ediyor, sonra günler geçti bu bir delirdi, ben avukatım bana bey diyeceksiniz kaç yıl okudum ben deyip çıkıştı çalışanlara, araya girdim hemen çektim odaya ağlamaya başladı, neden bana bey demiyorlar kaç yıl okudum falan dedi, 2 ay sonra işten çıktı zaten, yani diyeceğim şu ki adam ömrü boyunca ezilmiş sonra okuyup avukat olmuş adam yerine konmayı bekliyor.

Ne hukukmuş böyle ya.

Anlaşılan her başvuruda bir müfettiş heyeti zengin olacak.

Zaten hukukçuları insan olarak hiç sevmem.

Boş konuşan lafı geveleyen çok bilmiş nasıl olmasını anlatan ama hiç bir zaman öyle olmadığını kavrayamayan hayat bilgisi sıfır olan insanlardır.

Oh be içimi döktüm ben kaçar.

BlueTapa

Bugun fenev kume dusmuyorsa, bunun en buyuk sebebi Trabzonsporu yonetenlerin politikacilar tarafindan yonlendirmesidir

daha yeni yeni sikayette bulunuyorlar, harbiden mal bunlar kardes!

trabzonlular kandırılıp duruyor anlaşılan bu fifa çözerse çözer ben bu işin ne uefada ne tff hiç çözülecegine inanmıyorum

Fenerbahçe'nin 2014-2015

sezonu formaları büyük yankı

uyandıracak. Kulüp, 1978

yılından sonra ilk kez göğüs

reklamsız formada karar

kıldı.

Fenerbahçe'nin yeni sezonda

giyeceği formalar tarihe

geçecek. Sarı lacivertli

kulüp, bir süredir konuşulan

"Göğüs reklamsız forma"

konusunda son kararını

verdi. Fenerbahçe tam 36 yıl

sonra ilk kez sahaya göğüs

reklamı olmadan çıkacak.

"4. yıldız yolunda reklamsız

forma" kampanyasıyla

taraftarlarını mutlu etmek

isteyen sarı lacivertli

yönetim, aynı zamanda bu

kampanyayla birlikte forma

satışlarında da patlama

yaşanmasını hedefliyor.

Ne kompleksli bir kulüp sponsor bulamamışlar ama bundan bile övgü malzemesi çıkarıyorlar.Yarın küme düşseler "Fenerbahçe'den bir ilk" diye övünürler.

Avukatlık meslek kuralları diye bir şey var avukatlar her ortamda ona uymak zorunda kimseye cahil vesaire diye hakaret edemezler. Avukatsa bunu yapan disiplin cezası alır. Ayrıca avukatlar birbirleri hakkında baroya bilgi vermeden suç duyurusunda bulunamazlar aynı kurallara göre. Baro sicil numarası özel bir bilgi değildir alenidir. Dolayısıyla hakaret suçunu işlediğini düşündüğüm kişi eğer avukatsa önce baroya bildirme yükümlülüğüm var onun için sordum. Dürüm söylemek için değil. Ama devam eden sığ üsluplarından ve onlara destek çıkanların düşük seviyeli üsluplarından uğraşmaya değecek kişiler olmadıkları belli olduğundan ve bu tartışma Galatasaraylılık duruşuna yakışmadığı için vaktimi onlarla da aynı kafada olanların doluştuğu bu forumla da harcamayı düşünmüyorum. Birbirinize cahil dediğiniz bir ortamda takılmak hoşunuza gidiyorsa hepinize iyi eğlenceler dilerim.

Sen simdi ciddi ciddi suc duyurusunda mu bulunacan!!??

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Ne bos hayatin vardir senin düsünemiyorum bile...

Millet birbirine dava acıyor.

Ola bilir tabiki ama 2 sözde Galatasaraylı bir Galatasaray forumunda ve üsteliik şikebahçe küme düşürme nöbetinde olması..

Galatasaraylılık bumudur şimdi?

Banada dava açın ya oruç vakti zaman geçiremiyorum oyalanacak birşeyim olur

Adalet! Bakanlığı yeniden yargılanma konusunda aymye fener lehinde görüş bildirmiş.

İyi valla suç işle bakanlık korusun

Ne kompleksli bir kulüp sponsor bulamamışlar ama bundan bile övgü malzemesi çıkarıyorlar.Yarın küme düşseler "Fenerbahçe'den bir ilk" diye övünürler.

sponsor bulamamışlar taraftara gaz veriyorlar. ha fb taraftarı bunu yer mi bence yediler bile

hadi yöneticiler kendi totolarini kurtarmak icin bunu diyorlar ama hic mi dogru dürüst adam gibi gazeteci yok bunu diyecek: "sike yapan kulübe hicbir sirkte sponsor olmak istemedigi icin forma sponsoru bulamiyorlar" :)

hadi yöneticiler kendi totolarini kurtarmak icin bunu diyorlar ama hic mi dogru dürüst adam gibi gazeteci yok bunu diyecek: "sike yapan kulübe hicbir sirkte sponsor olmak istemedigi icin forma sponsoru bulamiyorlar" :)

En başta kendi taraftarı demiyor ki spor medyası zaten Fenerbahçe'ye bağlı :)

Kpss'ye hazırlanıyorum ama aklım burda. Düşecek mi Düşmeyecek mi diye aklım gidiyor.

Düşse de sınav öncesi moral olsa benim gibilere :ka05:

Geri
Üst Alt