- 1 Şubat 2009
- 24.820
- 24.977
- 3.048
Tek gunlerde yasin gelmiyor buraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bırakın küme düşürmeyi, daha Uefa kişilere bile ceza yı vermedi. Neyi bekliyor bunlar...Uefa ya da yazıklar olsun.
Renktaşlar tarih konusuna pek takılmayın 2 hafta içinde yani 14 Ağustos veya 16 Ağustos'dan birinde bombalar patlayacak .
Hayır ciddiyim bu sefer bombalar patlayacak .
Hayır . 14 Ağustos veya 16 Ağustos'u bekleyin görün . Normalde böyle tarih vermem![]()
Sürpriz sadece bekleyin görün . %91 TS lehine , %4 hem TS hem de FB lehine , %4 ikisi için de aleyhte , %1 içinse FB lehine .
Kaynaklar bana kalsın ama 14 veya 16 Ağustos'da Fenerbahçe hakkında iyi-kötü bir karar alınacak (Bana göre bizim için iyi) . Eğer alınmazsa 1 hafta myc versin modlar![]()
Şaka maka tarihi karar için 5 günün içine giriyoruz . Fenerbahçe'ye bir şok da UEFA'dan gelecek![]()
evet arkadaşım ne diyeceksin bu yorumlarına ? İnsanları yanılttın
bugünde gelmiş konuyu kiltleyin diyosun
Demirören'de @RT_Erdogan İle Görüşme Yapacak.
sirf bundan dolayi ceza yemesi lazim tff
UEFA da ayarlanmış bence . Eski ve sıfır toleranslı UEFA olsaydı şak diye ceza verirdi . Şimdi anlaşma yapacaklar ne anlaşmasıysa .. RTE de bunlara yüklü miktarda para verir tabii ki de . Düşüreceklerini mi sandınız ?
UEFA da ayarlanmış bence . Eski ve sıfır toleranslı UEFA olsaydı şak diye ceza verirdi . Şimdi anlaşma yapacaklar ne anlaşmasıysa .. RTE de bunlara yüklü miktarda para verir tabii ki de . Düşüreceklerini mi sandınız ?
Bence bu çok mantıksız zira Uefa buna izin verirse şikenin önünü alamaz.
Ortada olan durum çok saçma ya.3 yıl oldu adamlar küme düşmeyi geçtim geçen sene Uefa kupasını alacaktı az daha...
iyi hos da arkadasin dedi gibi ozaman uefa birdaha sike icin kime ceza verebilecek ki? bunca zaman sikeden ceza yemis takimlar uefa tazminat davasi acmaz mi ozaman?