Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Bırakın küme düşürmeyi, daha Uefa kişilere bile ceza yı vermedi. Neyi bekliyor bunlar...Uefa ya da yazıklar olsun.

fft104mm1869998.jpg

16 sında düşüyorlardı kıpırtı dahi yok pehh şikeye devam yaşasın resmi sponsor yazıklar olsun bu ülkeyi bu hale getirip bunları gormeyip şikeyi şike yaparak kapatanlara

ersin zırvası millete gaz veriyo illegal yola başvuracaklarmış görecez

sen kimsinki senin çapın ne

gelmiş orda Galatasaraylı taraftarlara gaz veriyo

Bugün bir gelişmedi oldu olmadı konuyu kilitleyin . Eylül'ün sonuna kadar da bir gelişme olmaz bugün eğer bir bir şeyler olmazsa .

Bir gelişme yok mu arkadaşlar, twitter kullanmıyorum, yokmu bir duyum.

Renktaşlar tarih konusuna pek takılmayın 2 hafta içinde yani 14 Ağustos veya 16 Ağustos'dan birinde bombalar patlayacak .

Hayır ciddiyim bu sefer bombalar patlayacak .

Hayır . 14 Ağustos veya 16 Ağustos'u bekleyin görün . Normalde böyle tarih vermem :)

Sürpriz sadece bekleyin görün . %91 TS lehine , %4 hem TS hem de FB lehine , %4 ikisi için de aleyhte , %1 içinse FB lehine .

Kaynaklar bana kalsın ama 14 veya 16 Ağustos'da Fenerbahçe hakkında iyi-kötü bir karar alınacak (Bana göre bizim için iyi) . Eğer alınmazsa 1 hafta myc versin modlar :)

Şaka maka tarihi karar için 5 günün içine giriyoruz . Fenerbahçe'ye bir şok da UEFA'dan gelecek :)

evet arkadaşım ne diyeceksin bu yorumlarına ? İnsanları yanılttın

bugünde gelmiş konuyu kiltleyin diyosun

evet arkadaşım ne diyeceksin bu yorumlarına ? İnsanları yanılttın

bugünde gelmiş konuyu kiltleyin diyosun

14 Ağustos'da önemli şeyler oldu aslında . DK toplantısında ek gündem maddesi olarak seçtiler . Bu karar olumsuz gibi gözükse de aslında olumlu bir karar yani demek oluyor ki sonraki toplantılarda bu konuyla ilgili çok ciddi şekilde inceleme ve soruşturma başlatacaklar .

Başbakanla görüştüm, lig tv ihalesi iptal, maçlar Trt'de; diğer bütün takımların zararını devlet karşılayacak fener kesin düşüyor diyen bir tip vardı burada bir ara şimdi yok ihraç aldı. Baktım da son yazılanlardan bazıları bu boyutta, yok bugün şu olacak bugün bu olacak. Ne oldu bi bok olmadı. Bi de UEFA'dan haber almış gibi emin yazıp milleti kandırmayın. Fener düşer düşmez bir şey demiyorum o ayrı, somut bir şey olmadan işkembe-i kübradan sallamayın.

Renkdaşlar ; Samuel Leuba yani şikeyi inceleyen müfettişin raporu verdiği konuşuluyor . 14 Ağustos'da da kötü gibi gözükse de bizim için iyi karar verdiler . DK (Disiplin Kurulu) toplantısında ek madde olarak gördüler ve karar için sonraki disiplin kurulu toplantılar için daha kapsamlı bir soruşturmaya tabii tutulacak . Bu biraz uzun bir süre gelişme olamayacağı anlamına geliyor .

TS Hukuk Kurulu son 1,5 aydır hiçbir şekilde bu davada etkili değil . Lobide 0'lar . Eş zamanlı olarak CAS ve FIFA'ya başvurmalarını beklerdim . Ama yapmadılar . Şu an kendi içlerinde de bir kaos var . Hepsi bağımsız çalışıyor (Taraftar,Hukuk Kurulu Üyeleri,Gönüllüler) . Onlar şu an hiç niyetli değiller anlaşılan kupayı Trabzon şehrine getirmek için .

Türkiye , Avrupa hatta Dünya genelinde bir protesto yapabilirler . Mesela FIFA veya UEFA merkezinin önünde oturma eylemi yapabilirler . 61 gün aralıksız boyunca protesto edebilirler . Trabzon Emniyeti ve Trabzon Mahkemelerine başvurabilirler . (Hem TS olarak hem de taraftar olarak) . Yani bunlar benim fikirlerim . Komik olabilir ama hiçbir şey yapmamaktan iyidir .

Trabzon şehrinin şu an yarısı bile hatta yarısının yarısı bile artık davayı unutmuşa benziyorlar . Sadece çok az kişi bu olayı protesto ediyor . Yani anlaşılan şu ki birlik olmadıkları sürece o kupanın Trabzon'a gelme ihtimali 0 ..

Deniz Hoca diye tabir edilen şahısın neredeyse bütün yazdıkları doğru çıktı . Kendisi TFF'de Performans Uzmanıymış . Yani aynı zamanda TFF'ye üye . Muhakkak ona da mail gelmiştir . Yoksa yazmazdı .

Deniz Hoca‏@DenizHocaAnaliz

[SON DAKİKA] @UEFA DK Tarafından Bugün Saat 16:50'de @TFF_Org FAKS ve MAİL Gönderildi... @TFF_Org Hukukçuları Toplantı Kararı Aldı.

Bugün @UEFA DK Tarafından @TFF_Org Gönderilen FAKS ve MAİL'de KULÜPLER ile ŞAHISLAR Hakkında Ne Yapılması İSTENDİ?

[BİLGİLENDİRME] @TFF_Org Hukuk Sorumlusu FARUK ÖKSÜZ @UEFA DK Üyesi İle Görüşmelere Başladı. Demirören'de @RT_Erdogan İle Görüşme Yapacak.

sirf bundan dolayi ceza yemesi lazim tff

UEFA da ayarlanmış bence . Eski ve sıfır toleranslı UEFA olsaydı şak diye ceza verirdi . Şimdi anlaşma yapacaklar ne anlaşmasıysa .. RTE de bunlara yüklü miktarda para verir tabii ki de . Düşüreceklerini mi sandınız ?

UEFA da ayarlanmış bence . Eski ve sıfır toleranslı UEFA olsaydı şak diye ceza verirdi . Şimdi anlaşma yapacaklar ne anlaşmasıysa .. RTE de bunlara yüklü miktarda para verir tabii ki de . Düşüreceklerini mi sandınız ?

Bence bu çok mantıksız zira Uefa buna izin verirse şikenin önünü alamaz.

Ortada olan durum çok saçma ya.3 yıl oldu adamlar küme düşmeyi geçtim geçen sene Uefa kupasını alacaktı az daha...

iyi hos da arkadasin dedi gibi ozaman uefa birdaha sike icin kime ceza verebilecek ki? bunca zaman sikeden ceza yemis takimlar uefa tazminat davasi acmaz mi ozaman?

Bence bu çok mantıksız zira Uefa buna izin verirse şikenin önünü alamaz.

Ortada olan durum çok saçma ya.3 yıl oldu adamlar küme düşmeyi geçtim geçen sene Uefa kupasını alacaktı az daha...

Kendi disiplin kurulu ve hukuk kurulu üyelerince ispatlanmış , Türk yargılarınca ve CAS'ta ayrıyetten şike yapıldığı ispatlanmış bir takıma yaklaşık 3 senedir ceza verilmemesi hakkaten anormal ve bir o kadar da çok ilginç bir durum .

UEFA şikeden dolayı değil tedbir olarak göndermedi fbye . Yani asıl ceza olan şike cezasını hala veremedi . Şu an anlaşma yolu gözükmüş TFF temsilcisiyle ve yeni cumhurbaşkanı rte ile . Çok fena şeyler dönüyor bana kalırsa . Hayırlısı ..

iyi hos da arkadasin dedi gibi ozaman uefa birdaha sike icin kime ceza verebilecek ki? bunca zaman sikeden ceza yemis takimlar uefa tazminat davasi acmaz mi ozaman?

Dediklerin çok mantıklı ve doğru . Ama İFM'de fenerbahçe lehine bir karar çıkarsa yani UEFA fenere tazminat vermeyi hüküm sürerse , UEFA'nın karizması ve güveni yerle bir olur . Her ne kadar çok düşük de olsa bu ihtimal sonuçta hala bir ihtimal olarak var .

Geri
Üst Alt