Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

ooooo beyler yakında şenlik varrr.. canlandirin bu konuyu tekrar.. canlandırınn

17 eylül de dananın kuyruğu kopuyormus davut beyle görüştüm simdi msnede

Envoyé de mon Nexus 5

Saçma sapan kişilerin söyledikleriyle milleti gaza getirmeyin

Envoyé de mon Nexus 5

Düşmeyecek bunlar bu kesin ceza filan da almayacaklar şike cezasız kalacak çok açık

sezon başındaki şikeyi gördünüz.ama köpekler ne kadar şike yaparsa yapsın bu sezon GS şampiyon olacak.bunun dışında büyük, önemli gelişmeler olacaktır çok yakında.zevk almaya bakın.

Artık hic bir umudum kalmadi. Bu yaz düşerler diyordum ama o da olmayınca umudu kestim.

-Tapatalk-

Beyler TS , FIFA'ya gerekli dosyaları göndermiş. Süreç daha hızlı işler. Elbette düşecekler ama ne zaman düşecekler :)

SON DAKİKA: UEFA şike dosyasıyla ilgili raporu FİFA'ya gönderdi!

GsTV de aslan meclisi programında da konuşmacılardan birisi TFF ye açık açık sordu , size UEFA dan şikeye karışanların cezalandırılmasının istendiği bir yazı geldimi diye ,

ilginç şeyler oluyor galiba !

karabuk 3 golun ıkısı ne öyle ya bizden yeseler kıyamet kopardı onlar atınca defans hatası kalecı hatası

Karabük maçındaki gol her maçta olabilir çok abartmamak lazım ciddi bakamıyor bazı arkadaşlar

Nasıl yani? aç birazzzz

Ersan değilde O'nun yanındaki söyledi ,

sosyal medyada yazınca havada kalıyor gündeme gelmiyor dedi , burada klüp TV sinden canlı yayında soruyorum dedi ,

yanlış duymadıysam eğer ,

28 ağustosta UEFA tarafından ilgili klüplerin cezalandırılmasının istendiği bir yazı geldimi diye sordu ,

ve sonra FİFA dan bahsedildi kısaca , italyada juve örneği verilip oradaki toplam sürecin 4 sene sürdüğü ve sonunda baskı ile düşürüldüğü , buradada işin FİFA ya gideceği gibi şeyler söylendi .

Pierre Cornu adlı herif kişiler hakkındaki cezaları UEFA'ya taşımış diyorlar. UEFA TFF ye yaptırım uygulaması için haber yollamis. Bugünden itibaren TFF hakkında şikayet gitmiş FIFAya. Neler oluyorrr heycan is backkkkk allahım yoksa kurtuluşumuz yakın mı şu tüp beyinli ve fb den

Kemal'e katılıyorum , karabük'ün örneğin 2. golde yaptığını bizim Ched 2 maçtır yapıyor ,

kalecinin yada yenilen diğer gollerin üzerinden gidilmemeli yanlış yol bu ,

FİFA ya yada UEFA ya falan o pozisyonları gönderseniz adamlar güler ,

dediğim gibi yanlış yerden gidiliyor bence kaleciye yada erkan'a değil erdem'e bakın yada yiğit'e ,

misal diego'nun bir pozisyonu var hava topu sol taç çizgisine yakın diego'nun arkasındaki adam kendi kendini havada bozup düşürüyor diego farkında bile değil ve pozisyon oluyor spikerde diego çok güzel aldı diyor , işte bunu götürün FİFA ya ne oluyoruz derler ,

bilmem anlatabildim mi ?

Geri
Üst Alt