Fernandes Borsaya Bildirildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fernandes Borsaya Bildirildi!

Onur Albakar 'a laf anlatmaya çalışmayın sadece ayaktayken anlayabiliyor. Banega 'yı da beğenmemiş biz maç izliyoruz falan zırvalamış yine.

2 milyon'a Türkiye standartlarina göre gayet iyi bir oyuncu aldilar. Üstelik 25 yasinda, helal.

Biz KAP'a bildirmeye devam edek.. :Z6:

Xavi ile bir tutuyorsan o senin sorunun.

Xavi ile ne alakası var diyor ya o örnekti, adam bir adamın mevkisi sana bana göre değişmez dedi bende değişir dedim. Gökhan Gönül örneğini vereyim o zaman oftaşta sağ açıktı fenerde türkiyenin en iyi sağbeki oldu.Niye değişmesin.

Refik'te takılsın öyle cevap verme gereği duymuyorum.

Xavi ile ne alakası var diyor ya o örnekti, adam bir adamın mevkisi sana bana göre değişmez dedi bende değişir dedim. Gökhan Gönül örneğini vereyim o zaman oftaşta sağ açıktı fenerde türkiyenin en iyi sağbeki oldu.Niye değişmesin.

Refik'te takılsın öyle cevap verme gereği duymuyorum.

Her oyuncunun mevkisi değişecek diye birşey yok ama.

beşiktaşa helal olsun demeye gerek yok bu adama 19 milyon euro veripte oynatamayan 2milyon euro'ya satan valencia'ya Salak deseniz yeterli.

Tek sorunu izlediğim kadarıyla bencil olması. Onun haricinde yetenekleri var.

Bu q7 ile fernandes gördüğüm en kötü giyinen futbolculardan biri almeida psikopat tarzı giyiniyor ama en reis simao giyiniyor portekizliler için her hareketi örnek alınacak adam :)

Yalnız adamlar iyi yanmış

Quaresma baya koyulaşmış

Kötü giyindikleri açık zaten

Helal olsun iyi transfer o fiyata

Quaresma harbi kotu giyinmis, ama Fernandes okadar degil. Adam cok kasli, gosterisli. Oyle vucuda sahip oldumu oyle giyinir :)

[video=youtube;VAZYNARlgi4]https://www.youtube.com/watch?v=VAZYNARlgi4[/video]

Kral bu herif. Iyi bir 10 alinip, 4-3-3'e donup,

Necip-Fernandes

10​

Oynatilmali.

Quaresma zaten kötü giyiniyor, adam şort üstüne kırmızı ceket çekmiş :D

Ayrıca benim yazdıklarıma yorum yapmaya çalışan kişinin aklından şüphe ediyorum, Fernandes kötü diyor o yüzden 18e bile giremedi satıldı diyor. Onun mevkisinde oynayan Banega'dan bahsediyoruz o adam da kötü diyor. Eee hani Fernandes Topal'dan kötü olduğu için Topal onu kesmişti. İlk 11'de oynayan da kötü oynamayana da :) Demekki Valencia'nın hocalarının belirli kriterleri var, futbolcunun iyi ve ya kötü oyuncu olması onun için yetmiyor ;)

Fernandesin sezon sonunda iyi oynaması normal biz şehir değiştirince 1 ay alışamıyoruz bu adamların her şeyi değişiyor :)

Öyle bir anlatmışsınız ki sanki şu an en iyi ön libero dünyadaki.Beğenmediğiniz Mehmet Topalın ilk 11 oynadığı takımda yedek bile olamayan rezerv takım oyuncusu. Valencianın ilk 11 oyuncusu Topal bile 5 milyon euro ettiğine göre yedek bile olamamış adamın kaç para etmesini bekliyorsunuz? 2 milyon fazla bile rezer takım oyuncusu için

Bu adamı bu kadar övenler nerde şimdi acaba?Lafta futboldan anlamıyorduk 3 ay önce Fernandese laf attık diye

Onur Banega'ya kötü demişsin hala goy goy yapıyorsun:Z3:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt