Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Bence meira servet ikilisi uyumsuz aynı tip oyuncular meiranın yanına kesici stoper emre güngör lazım bülent popescu ikilisi gibi..

meira'ya recete: GS ruhunu görucek oda+zaman+sabır+yuksek moral+yanına kesici bir stoper= ocak ayında juveden teklif alan bundesligada tas gibi duran meira

Bence Servet Meiradan daha iyi

Şuana kadar gösterdikleri performanslarına göre benim izlenimim bu

Meira gerek vücut gerekte teknik olarak mükemmele yakın bir oyuncu..

Sorunu, adapte olamaması... Servet'lede uyumsuz.. Emre G. gelince değişebilir.. Daha öncede dediğim gibi, Meira artık Stuttgart'ta oynamıyor, bakış açısını, perspektif'ini değiştirmesi lazım; tam görevini anlamamışa benziyor.. Hoca'yada burada büyük iş düşüyor tabiki.. Meira'nın kalitesini tartışacak değiliz ancak, bir uyum sorunu olduğu aşikar bir vaziyette... 2. devre için umutluyum kendisinden...

Meira gibi oyunu teknik kapasitesiyle ve futbol zekasıyla oynamaya çalışan oyuncuların(bknz.Lincoln)hepsinin alışma ve uyum süreci olur.Bu uyum süreci kimi futbolcuda uzun kimi futbolcuda kısa sürer.Bizimde Meira için üstümüze düşen görev sabretmektir...

Meira gibi oyunu teknik kapasitesiyle ve futbol zekasıyla oynamaya çalışan oyuncuların(bknz.Lincoln)hepsinin alışma ve uyum süreci olur.Bu uyum süreci kimi futbolcuda uzun kimi futbolcuda kısa sürer.Bizimde Meira için üstümüze düşen görev sabretmektir...

Haklısın ilk defa katılıyorum sana...!!!

Bencede renkdaş.

Lincoln yine ilk aldigimizda takima birseyler verebilmistii.. Sonradan bozmustuu. Ama meiranin daha bise verebildigini göremedim bu takima

Lincoln yine ilk aldigimizda takima birseyler verebilmistii.. Sonradan bozmustuu. Ama meiranin daha bise verebildigini göremedim bu takima

Ama sonra sadece 3,4 hafta.Sonrası bir iki maç hariç sıfır sayılır.

Meira nın da iyi oynadığı birçok maç var.En son Bjk maçında iyiydi sıfır hatayla oynadı...

Hata yapmasa bile besiktas macinda defansda cok yavas kaliyo bu adam.. aldigi parayi hakediyomu?

Hata yapmasa bile besiktas macinda defansda cok yavas kaliyo bu adam.. aldigi parayi hakediyomu?

Şuanki performansıyla hayır tabiki ama sabredilmeli!!Sonuçta bu Fernando Meira kariyeri belli sıradan bir oyuncu değil onca başarısı var.Avrupa da ortalamanın baya üzerinde bir oyuncu.Portekiz milli takımında onca oynadığı maç var.Bahzettiğimiz adam bir Tamas,bouzid değil...

Sabredelim bakalim.. Portekizinde yedek oyuncusu.. Hem portekiz öyle ahim sahim bi takim degilkii? Brezilyadan gecen kac gol yedi? adamlar resmen dalga gectiler portekizle

Biz neden dünya kupasinda o kadar gol yemedik brezilyadan?

Her seferinde portekizin defansinda oynuyor diye hem meirayi hem portekizi sisiriyoruz! Ne portekiz o kadar iyi bi takim nede meira o kadar iyi bi futbolcu.. Bunu demeye calisiyorum

Numan hocam gene sallamaya başlamışın Meira'ya :D :D

Yok bu aralar fazla sallamiyorum sabir modundaydim:)

Portekizde oynuyor diye sisirilmesine kiziyorum sinancim ya :)

Yok bu aralar fazla sallamiyorum sabir modundaydim:)

Portekizde oynuyor diye sisirilmesine kiziyorum sinancim ya :)

:D :D Haklısın hocam ama Meira için zaman gerek oda şuanda istenilen düzeyde değil ama biraz tanısın hocam buraları yabancılık çekiyor...!!!

Geri
Üst Alt