Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Hatirliyorum hatirlamazmiyim!

Sen Ankaraspor macinda kendi kalesine vurdugu topuu Genclerbirligi macinda adamlara yaptigi asisti hatirliyormusun? Daha bir cok örnek sayarim sana, ama sen bana 1 2 mac haricinde iyi oynadigi futbol gösteremezsiin fatih kurt!

Benim yorumlarim seninkilerden inan daha gercekcidir

purrrrpppppppp.Ankaraspor maçındaki olay tamamen RÜZGARIN azizliği.Adama yaptığı asist dediğin pozisyonu gidip zahmet edip Ligtv sistesinden izlersen Meira'nın kontrpiye de kaldığını görürsün.Servet ve Forvet zıpladı topun normal şartlarda oradan geçmemesi gerekirdi ya forvet topa kafa atardı ya Servet ama top ikisinin yanından geçti. ;)

Bak senin hata dediğin olayları çürüttüm;)

İyi oynadığı maçları say diyorsun çoğu lig maçı ve Uefa maçlarında iyi oynadı.Sen ne bekliyorsun ki ne yapacak?? kaleden kaleye gol atmasını falan mı bekliyorsun?

purrrrpppppppp.Ankaraspor maçındaki olay tamamen RÜZGARIN azizliği.Adama yaptığı asist dediğin pozisyonu gidip zahmet edip Ligtv sistesinden izlersen Meira'nın kontrpiye de kaldığını görürsün.Servet ve Forvet zıpladı topun normal şartlarda oradan geçmemesi gerekirdi ya forvet topa kafa atardı ya Servet ama top ikisinin yanından geçti. ;)

İyi oynadığı maçları say diyorsun çoğu lig maçı ve Uefa maçlarında iyi oynadı.Sen ne bekliyorsun ki ne yapacak?? kaleden kaleye gol atmasını falan mı bekliyorsun?

Evet ilk başta bende Meira asist yaptı tüh dedim sonra topu geç görüyor ve reflex olarak vuruyor rakip oyuncuyu görmeden,dolasıyla şanssız bir gol yiyoruz,böyle bir yere varamayız Meira'da iyi oyuncu Servet'te ikisinin tarzları farklı hepsi bu,zamanında Bülent Korkmaz çok iyi kesiciydi,Popescu ise müthiş oyun zekasıyla topu oyuna sokardı illa aynı tip iki defansla başarı gelmez...!!!

tartışdığımız adam Almanya liginin en iyi stoperlerinden biriydi

2 sezon önce Juventusun kapısından dönmüş ve biz hala Meiranın kalitesini tartışıyoruz

Bumu cürütmek? Bahaneye bakarmisin rüzgarin azizligi!!

O rüzgarin azizligine neden baska bi futbolcu yakalanmadii? Bilmiyormuyduu Meira rüzgar oldugunu? Hani diyorsunuz ya ayak ayari cok iyi, cok güzel pas atiyo diye, ee madem ayaginda süper ayar var degil rüzgar kasirga olsa o topu adrese ulastirmasi laziim.. Gencler macina gelince tamamen sacmalik dediklerin! Tekrar o pozisyona bakmani tavsiye ederim.. Meira resmen kafasini egiyor adama asist yapiyor. Insan bi sagina soluna bakar kim var kim yok.. Ayaginla ileriye vuramiyormusun gidiyorsun kafayla rakip oyuncuya asist yapiyorsun? Bunu nasil savunuorsun sen ya?

O rüzgarin azizligine neden baska bi futbolcu yakalanmadii? Bilmiyormuyduu Meira rüzgar oldugunu? Hani diyorsunuz ya ayak ayari cok iyi, cok güzel pas atiyo diye, ee madem ayaginda süper ayar var degil rüzgar kasirga olsa o topu adrese ulastirmasi laziim.. Gencler macina gelince tamamen sacmalik dediklerin! Tekrar o pozisyona bakmani tavsiye ederim.. Meira resmen kafasini egiyor adama asist yapiyor. Insan bi sagina soluna bakar kim var kim yok.. Ayaginla ileriye vuramiyormusun gidiyorsun kafayla rakip oyuncuya asist yapiyorsun? Bunu nasil savunuorsun sen ya?

büyük hata yaptı o kadar ;)bu onun kötü futbolcu olduğunu göstermez:rolleyes:

Hatasız kul olmaz abi...!!!

Eleştirilerde ölçülü olmak lazım Servet'i göklere çıkarmak yanlış Meira kötü oynadı diye itin g...ne sokmakta yanlış...!!!

Ben demiyorumki hatasiz kul olur.. Ama hatalarinida kabul edin bu adamin.. Servet kendi kalesine gol atinca statta bozuk parasindan cakmagina kadar ne varsa atanlar Meira yida elestirebilsinler.. Kafasina gözüne cakmak bozuk para atmasinlar ama en azindan hatasini kabul etsinler.. Tamam abi bu adam ilk yari oynayamadi desinler.. Hala büyük futbolcuu diye bas taci etmesinler!

Ben demiyorumki hatasiz kul olur.. Ama hatalarinida kabul edin bu adamin.. Servet kendi kalesine gol atinca statta bozuk parasindan cakmagina kadar ne varsa atanlar Meira yida elestirebilsinler.. Kafasina gözüne cakmak bozuk para atmasinlar ama en azindan hatasini kabul etsinler.. Tamam abi bu adam ilk yari oynayamadi desinler.. Hala büyük futbolcuu diye bas taci etmesinler!

ikiside hata yapıyor yapmayada devam edecekler :eek:

O maçta kewell ın direkten dönen topu dışında pozisyonumuz yok.Sence neden bir düşün bakalım üç pas yapamadı takım.Sanchis ın attığı her degaj kullandığı her aut ya rakibe ya dışarı gitti.Biz o gün çok mü kötüydük yoksa Rüzgar yüzünden oyun mu kuramadık??Bunun cevabını ver yeter zaten.

Meira'nın asist yapıyo demen senin artniyetinden başka birşey değil .Dünyanın en kötü defans oyuncusunu getir o topu bilerek oraya indirmez.Orada Meira kontrpiyede kaldı.

Bence sen Meira için daha fazla yorum yapma çünkü söylediklerin ne kadar artniyetli olduğunu gösteriyor.:rolleyes:

Geri
Üst Alt