Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

meria gereksiz bir transfermis .. emre asik onun yapdini yapardi

meria gereksiz bir transfermis .. emre asik onun yapdini yapardi

Fener maçını hatırla cahil cühela konuşmayın!! 35 yaşındaki Emre Aşıkla -Meira yı kıyaslamak Monica Bellucciyle- Seda Sayan ı kıyaslamak gibi birşey!!

Fener maçını hatırla cahil cühela konuşmayın!! 35 yaşındaki Emre Aşıkla -Meira yı kıyaslamak Monica Bellucciyle- Seda Sayan ı kıyaslamak gibi birşey!!

ne alaka yasla mi oluyor .. emre asik 35 yasinda oldu icin ..kötumu oluyor

koca 6 ay kactane iyi mac oynadi .. kactane kötu ???

kötulerii daha cokdur eminim

peki meira 6 aydir iyi mi oynadi ??.. kac tane hata yapdi

peki meira 6 aydir iyi mi oynadi ??.. kac tane hata yapdi

Dur bakalım kolay mı hemen yeni bir takıma adapte olmak tamam eleştirmekte haklısın ama kestirip atma Meira Meira'dır onun kabiliyetinden zerre şüphe etme 2.yarıyı bekleyelim,adam her haliyle ben futbolcuyum diyor...!!!

benim demek istedim sey meira aldi parayi ... simdide kadar hak etmedi ..

emre asik ondan iyi demedim .. sadece emre asik meiranin yapdini simdide kadar yapardi .... belki bu sene yanilabilirim insallah diyim

benim demek istedim sey meira aldi parayi ... simdide kadar hak etmedi ..

emre asik ondan iyi demedim .. sadece emre asik meiranin yapdini simdide kadar yapardi .... belki bu sene yanilabilirim insallah diyim

Meira düzelecektir buna emin ol Hayati...!!!

Meira'yi bulmusuz da opup basimiza koyucagimiza neler diyoruz

Sen öp nerene koyarsan koy, biz öpmüyoruzda koymuyoruzda

Biz dedigin de iki hiyar tutturmussunuz Meira kotu diye, ama sen rahat ol bir iki aya Meira tutturur size ;)

Hiyar iyidir sagliga yararlidir, peki senin gibi kutup ayilarina ne demeli? Karsisindakini yazdigi yorumlarla bozmaya programlanmis gereksiz insanlardan birisin..

Hiyar iyidir sagliga yararlidir, peki senin gibi kutup ayilarina ne demeli? Karsisindakini yazdigi yorumlarla bozmaya programlanmis gereksiz insanlardan birisin..

Hahah bu ne lan ne dedigini sen bile bilmiyosundur buyuk ihtimalle :D:D

Bu tartışma sizlere yakışmıyor...!!!

Senin bezelye beynin almaz benim dediklerimi.. Ekstra bi alici taktirman lazim biyerlerine:)

Geri
Üst Alt