Deniz Özer
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.071
- 1
- 343
Cevap: #5 Fernando Meira
Sen ağır lafından yanlış anlamlar çıkartıyorsun renktaş.Top tekniği,hücuma destek gibi hususlarla benim dediğim arasında hiçbir alaka yok.Meira'lı bir defansı kur ortasahada bakalım ne oluyor.Ben bunu demek istedim.Meira'yı bende çok seviyorum onun performansını arttırmaya yönelik yorumlar yazıyorum.Lütfen yanlış anlamayın.
Sen Meira'nın ağır olduğunu iddia et, ben senin alnını karıslarım... Meira aşırı süratli bir futbolcu.. Depar attığı zaman Sabri ve Aydın'dan sonra takımın en hızlısı... Hatta daha hızlı... Bacakları uzun.. Olimpiyatlardaki adamlar gibi...
Ayrıca, Meira son derece çevik ve bilekleri yumuşak bir futbolcu...
Senin o bahsettiğin, pozisyonlardan + kademe hatalarından kaynaklanıyor..
Bunlar düzelecek elbet... Ayrıca göbek stoper olmak öyle kolay iş diğil hele hele yanında Servet gibi bir adamla oynuyorsan... Meira'nın ortayı nasıl yardığını, dikine nasıl paslar attığına şahit olmuyormusun?... Defansif olarak %100 verim verdiğini iddia etmiyorum, ancak siz kötü futbolcu diyorsunuz, buda komik oluyor gerçekten.. Bu adamın Galatasaray'da oynadığına şükredeceğinize.. Neler diyorsunuz... Bu adam form tuttuğu zaman neredeyse takımdaki herkesten iyi olacak kapasiteye sahip... Kalitesi tartışılmaz....
Sen ağır lafından yanlış anlamlar çıkartıyorsun renktaş.Top tekniği,hücuma destek gibi hususlarla benim dediğim arasında hiçbir alaka yok.Meira'lı bir defansı kur ortasahada bakalım ne oluyor.Ben bunu demek istedim.Meira'yı bende çok seviyorum onun performansını arttırmaya yönelik yorumlar yazıyorum.Lütfen yanlış anlamayın.