Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Sen Meira'nın ağır olduğunu iddia et, ben senin alnını karıslarım... Meira aşırı süratli bir futbolcu.. Depar attığı zaman Sabri ve Aydın'dan sonra takımın en hızlısı... Hatta daha hızlı... Bacakları uzun.. Olimpiyatlardaki adamlar gibi...

Ayrıca, Meira son derece çevik ve bilekleri yumuşak bir futbolcu...

Senin o bahsettiğin, pozisyonlardan + kademe hatalarından kaynaklanıyor..

Bunlar düzelecek elbet... Ayrıca göbek stoper olmak öyle kolay iş diğil hele hele yanında Servet gibi bir adamla oynuyorsan... Meira'nın ortayı nasıl yardığını, dikine nasıl paslar attığına şahit olmuyormusun?... Defansif olarak %100 verim verdiğini iddia etmiyorum, ancak siz kötü futbolcu diyorsunuz, buda komik oluyor gerçekten.. Bu adamın Galatasaray'da oynadığına şükredeceğinize.. Neler diyorsunuz... Bu adam form tuttuğu zaman neredeyse takımdaki herkesten iyi olacak kapasiteye sahip... Kalitesi tartışılmaz....

Sen ağır lafından yanlış anlamlar çıkartıyorsun renktaş.Top tekniği,hücuma destek gibi hususlarla benim dediğim arasında hiçbir alaka yok.Meira'lı bir defansı kur ortasahada bakalım ne oluyor.Ben bunu demek istedim.Meira'yı bende çok seviyorum onun performansını arttırmaya yönelik yorumlar yazıyorum.Lütfen yanlış anlamayın.

Ben de hantal demedim zaten.Biraz daha detaya ineyim o zaman.Geçen sene Song tekniği fazla iyi değildi ama çabuktu onun için savunmamızı daha önde kurabiliyorduk.Bu sene ise Meira daha teknik ve geniş alanda yakalandığı zaman zaafı olan bir stoper tipi.Örneğin Ronaldo,Zago,Popescu gibi.

Bu konuda katılıyorum geniş alanda problem yasıyor olabiliriz .

Meira kalitesi belli bir futbolcu.Kademe problemleri yaşıyoruz.Hepsi düzelecektir.

Meiranin kalitesine birsey dedim yokki yada kariyerine .. demek istedim sey bizede oynadi suan yeterli degil ... cok kolayca hatalar yapiyor .... aldi parayi suan hak etmiyor !!!

Trt1 de trabzonspor-herenveen maçını izledim..ÖZellikle songa dikkat ettim defanstan hiç top çıkaramıyor bütün aldığı topları ileri şişiriyor..Meira geldikten sonra topu artık hep yerden ve düzgün bir şekilde çıkarıyoruz..Oyun anlayışımız değişti artık..Hala meirayı savunanları anlayamıyorum..

Defansta ciddi hatalar yapıyor,pimi her an çekilebilir bir bomba gibi..Servet'te aynen öyle.Fakat geriden oyunu gerçekten iyi yönlendiriyor,iyi kuruyor.Bana kalırsa Meira'nın oynadığı en iyi mevkii ön libero..Ön libero'da oynadığı dönemde çok iyi maçlar çıkarmıştı.Hem oyunu iyi kurmuş,hemde defansa çok katkı sağlamıştı.

kım ne derse desın emre gungor oynamalı bence kı oynayacak ınsallah sıvasda ve formayı bır daha vermeyecek ha yanında ıster servet olsun ıster meıra farketmez.....

ayrıca meıranın takıma cok onemlı katkıları oldugunu dusunmuyorum .....

Defansta ciddi hatalar yapıyor,pimi her an çekilebilir bir bomba gibi..Servet'te aynen öyle.Fakat geriden oyunu gerçekten iyi yönlendiriyor,iyi kuruyor.Bana kalırsa Meira'nın oynadığı en iyi mevkii ön libero..Ön libero'da oynadığı dönemde çok iyi maçlar çıkarmıştı.Hem oyunu iyi kurmuş,hemde defansa çok katkı sağlamıştı.

Takımı yaktığı bir maçı hatırlıyor musun peki??

Takımı yaktığı bir maçı hatırlıyor musun peki??

Takım toparladığı için yakmıyor takımı.Yani çok kolay gol bulduğumuzdan o hatalar göz ardı ediliyor.Bu kadar kariyerli bir oyuncu böyle basit hatalar yapmamalı.Adamın kalitesine kimsenin birşey dediği yok ama yarım sezon geçti artık biraz düzelme olmalı.Yediğimiz gollerin çoğunun basit olduğunu farketmediniz mi hiç?Bunu düzeltsek otomatikman şampiyon olucaz zaten.Çünkü gol sıkıntımız özellikle bir süredir hiç yok.

Yahu biz bu adamı defans mı aldık amc mi?

Bu adam önce defans yapıcak kardeşim..

Geçen sene kaç gol yedik bu sene kaç yedik..

Ha kaliteli adamlarımız vvar attığımı çıkarıyoruz orası ayrı ama kimse defansımız iyi demesin ne sarbi ne meira ne servet formda değilller..

stutgartta daha iyiydi ama inanıyorum topal geri dönünce asıl yerine gecince daha iyi olacak

meirada dusus var sakatlıgından olabilir boynunda spazm varmıs ama stutgartta oynayan meira deil bizdeki % 10uyla bile oynamıor malesefki inş acılır

su anda kalitesinin cok altında ama sabır sabır sabır örn:lincoln eger meirayı harcaksak onun kaybedicek bişeyi yok hala piyasası var ama biz cok buyuk bir defans adamını kaybederiz onun için sabır ve sevgi

meira'ya recete: Gs ruhunu görucek oda+zaman+sabır+yuksek moral+yanına kesici bir stoper= ocak ayında juveden teklif alan bundesligada tas gibi duran meira

heyt bee tartıstıgımız adama bak meira bize bu fırsatı veren yönetime tesekkürler:d

tartısılır tabi niye tartısılmasın benim meira demekten kastım böyle buyuk oyuncuları eleştirebilme imkanımız var yani mesela rakibimizde can yasin var bizde meira var anlatabildimmi

ne faydasınımı gördük:rolleyes: Tamam eleştirelim meira gibi oynamıyor orasına eyvallah ama bu kadar da at gözlügüyle mac izlenmez bu takım popescudan sonra defansdan top cıkarmaya basladı hopp şişir nasıl olsa indirir hakan devri bitti anladın avrupa mentalitesi geldi takıma defansa hemen ne kolay ya sil at bundan olmaz yok yaa..

yedek medek o takımın kadrosunda sonucta bizim yedegimizde emre güngör ben futbolcu kalitesini anlatmaya calısıyorum sana bir soru edu mu meira mı lugano mu meira mı zapo mu meira mı sivogu demiyorum onun asıl yeri dmc

bundesligayla işli dışlı bi alman gelse suraya su yazıları okusa varya oyy oyy!

ben anlamıyorum su adamın su takıma verdiklerini görmezlikten gelmek cok dusundurucu biz bu adamı hoplasın zıplasın köpek gibi kossun diye almadıkkı beyler siz popescunun böyle oynadıgnını gördünüzmü? Biz bu sene mentalite degiştirdik o yuzden song gitti song kotu topcumu yo alakası yok ama dan dun vuran bir savunmacı şişir indir mantıgı yok artık bizde ayaga yerden cıkıyoruz bunların hepsinde meira var daha adapte sorununu asamamasına ragmen böyle önyargıyla bi yere varılmaz meiranın eksigi yokmu var ne eksigi var mesela bundesligada hem benim dedigimi yapıyordu hem sizin istediginizi şimdilik suan sadece benim dedigimi yapıyor ama unutmayalım boru degil bu meira elbet sizin istediklerinize yapar anlatabildim inşallah

biz bu sene neden basarılı oluyoruz? Hiç dusundunmu?

basarıdan kastım senin gibi skor tabelalarından gecmiyor oyun anlayısından geciyor futboldan geciyor ne demek istedigimi tabelaci olmayan renkdaslar anlamıslardır

Ben yazmaktan bıktım anti Meiracilar yazmaktan bıkmadı Allaha havale ediyorum bırakın su adamın yakasınıda top oynasın rahat bırakın!!!!!!!

Bizde top oynasın istiyoruz renkdaş zaten.Biz derken ben Anti-Meiracı olmuyorum ama birşeylerin düzelmesi gerekmezmiydi sence?

Meirayı eleştiren kişileri ebediyen sükünete davet ediyorum ...

Trt1 de trabzonspor-herenveen maçını izledim..ÖZellikle songa dikkat ettim defanstan hiç top çıkaramıyor bütün aldığı topları ileri şişiriyor..Meira geldikten sonra topu artık hep yerden ve düzgün bir şekilde çıkarıyoruz..Oyun anlayışımız değişti artık..Hala meirayı savunanları anlayamıyorum..

Bu da Meira gibi stoperle oynamanın en büyük avantajlarından biri.

Arkadasım ne güzel baslamısın devam etmisn mantıklı cümleler kurmusun sonunda batırmısn ne demek hala meirayı savunanları anlamıyorum demek :D ya sen kendi tezinle celisiyosun ya da futbol anlayasın cok farklı küme düsme mücadelesi yapan takımlar öyle defanstan topu şişirirler ...

Arkadasım ne güzel baslamısın devam etmisn mantıklı cümleler kurmusun sonunda batırmısn ne demek hala meirayı savunanları anlamıyorum demek :D ya sen kendi tezinle celisiyosun ya da futbol anlayasın cok farklı küme düsme mücadelesi yapan takımlar öyle defanstan topu şişirirler ...

Klavyesi sürçtü herhalde:D Meira herkes gider ben kalırım sen kafanı yorma;)

Koyacaksın Meira-Song veya Meira-Emre offf offf tadından yenmez Servet ve Meira iyi birer tandem olamadılar daha uyum sorunudur diyoruz.. geçiyoruz=)=)

Şimdi siz bide Meira Emre ikilisini izleyin.

Geri
Üst Alt