Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Kalede Orkun ve Aykut varken bu takım daha az gol yemişti.Neden acaba?Savunma daha iyiydi diye olmasın? Bu sene kalede tartışmasız çko daha iyi bir kaleci olmasına rağmen basit goller yiyoruz bunu kabul edin.Araya atılan her top gol yada çok büyük tehlike.Hücum hattımız iyi çalışmasaydı olabilecekleri bir düşünün.İstediğiniz kadar sevin ama meira'nın beklentilerden çok uzakta performans sergilediğini göremiyorsanız bi gariplik var bu işte.Bizde oynasın istiyoruz tabiki tekniğine,oyun kurmasına vs. birşey diyen yok ama öncelikli görevi olan defansı çok çok çok daha iyi yapması gerekiyor.2-3 maçı gelip söylemeyin.O olmazsa zaten yanmışız.Aşırı formsuz Ümit Karan bile 2-3 maç iyi oynadı:) Düzelmesi dileğiyle deyip geçiyorum ama düzelmezse sıkıntı çekiceğimiz çok açık.

Meira bu takima katki sagliyor diyen ya maclari izlemiyordur ya da yabanci hayranligi gözünü boyamistir. Bu adam defansin güven vermemesinin bir numarali nedeni. art niyetli degilim gördügümü söylüyorum.

Meira bu takima katki sagliyor diyen ya maclari izlemiyordur ya da yabanci hayranligi gözünü boyamistir. Bu adam defansin güven vermemesinin bir numarali nedeni. art niyetli degilim gördügümü söylüyorum.

Arkadaşım kimse ben futbol cahiliyim demez boşver nonda da iyi olsun meira da gercek cahile laf anlatmak zordur :o

En iyisi Meira gitsin Bouzid gelsin bu tartışmalar bitsin.

En iyisi Meira gitsin Bouzid gelsin bu tartışmalar bitsin.

Bouzid değilde songa bin kat razıyım...Kıymetini bilemediler..Song dünya klasında bir oyuncuydu benim için..Songsuz bir galatasaray defansı düşünemiyordum..Bedava gidincede iyice sövmüştüm yönetime..Yerini dolduracaklarına inanmıyordum..Meira transfer oluncada heyecanlanmamıştım..Ben daha çok çevik atik bir adam bekliyordum servetle anlaşabilecek..İki oyuncuda kalıplı olunca böyle olacağını biliyordum öncedende dedim bunu..Öylede oldu..Serveti adam edende songtu..

Siz memnunsanız portekiz kaptanıyla bi ton gol yemeye bana bişey demek düşmez..

Bouzid değilde songa bin kat razıyım...Kıymetini bilemediler..Song dünya klasında bir oyuncuydu benim için..Songsuz bir galatasaray defansı düşünemiyordum..Bedava gidincede iyice sövmüştüm yönetime..Yerini dolduracaklarına inanmıyordum..Meira transfer oluncada heyecanlanmamıştım..Ben daha çok çevik atik bir adam bekliyordum servetle anlaşabilecek..İki oyuncuda kalıplı olunca böyle olacağını biliyordum öncedende dedim bunu..Öylede oldu..Serveti adam edende songtu..

Siz memnunsanız portekiz kaptanıyla bi ton gol yemeye bana bişey demek düşmez..

Uefa da gruplarda 4 maç bir gol haklısın bir ton gol yemişiz...

Uefa da gruplarda 4 maç bir gol haklısın bir ton gol yemişiz...

Ben lige bakıyorum..Ligde bi ton yedik zaten..Uefada kaç maç oynadık daha adam akıllı? Metalist ve benfica kıytırık gol atmaktan aciz takımlardı hele oynayablım bir büyük maç

song servet ikilisini9 tercih ederim.Yedigimiz gollerin cogunda direk hatasi var

Bizde onu demeye calisiyoruz. Ama adamlar cok iyi top dagitiyo demekten baska bise bilmiyolarki. Hele su yedigin golleri ac seyret bakalim en cok nasil gol yemisiz. Sonra savunun Meirayi.

Bizde onu demeye calisiyoruz. Ama adamlar cok iyi top dagitiyo demekten baska bise bilmiyolarki. Hele su yedigin golleri ac seyret bakalim en cok nasil gol yemisiz. Sonra savunun Meirayi.

Haklısın..

Forumda bişey bilmeden çok bildiğini sananlar var..

Adam bakıyor ismi meira neymiş google dan aratıyor portekiz kaptanı..Tamam bu adam süper oynuyor portekiz kaptanı onla bunla kıyaslamayın,harika müthiş,böyle adama dua edin sizde oynuyor diye..

Adam geldiğinden beri kaç tane hata yaptı kritik servet bir meralist maçında gol yedirtti diye demedikleri kalmadı..Meiraya içinse rüzgar etiliydi kaleci açılmalıydı gibi salak salak yorumlar yazıldı burda..

Ya bu adam Portekizin yedegi degilmi? Kaptan nerden cikti:confused:

Zaten söyle saglam bi defansimiz olsa duman ederiz ortaligi duman. Kimse duramaz karsimizda! Cokmu attim ne:)

Hakkaten ya Meira Portekiz'in değil Stuttgart'ın kaptanıydı.

onur tamam meira yı beğenmiyor olabilirsin ama benfica yada bok atma bari.benfiacadaki adamları tek tek say bakalım.adamların kadroları çok ii.hemen kıytırık yaptın.

İyi gün taraftarları yeniden su yüzüne çıkmaya başladı. Geçen sene Lincoln'e sallayanlar vardı. Bu sene Baros gol atamadığı zaman Baros'a yüklendiler. Şimdi de Meira, bikaç haftaya Meira Meira diye bağırırken görürsek şaşırmayalım bu arkadaşları. Bikaç maçta adamlar hakkında atıp tutmaya ne kadar bayılıyorsunuz. Uefada Servet'in hatası dışında gol yemeyen takımın stoperi eleştiriliyor. Geçen senede Servet-Song vardı ama yediğimiz saçma sapan gollerin haddi hesabı yok uefada.

Benficanin kadrosu iyi olabilir ama benficayi grupta yenmeyen kalmadi.. Samar oglanina döndüler. Sadece biz yenmedikki benficayi.. Büyütülmesin bence bu benfica olayi

İyi gün taraftarları yeniden su yüzüne çıkmaya başladı. Geçen sene Lincoln'e sallayanlar vardı. Bu sene Baros gol atamadığı zaman Baros'a yüklendiler. Şimdi de Meira, bikaç haftaya Meira Meira diye bağırırken görürsek şaşırmayalım bu arkadaşları. Bikaç maçta adamlar hakkında atıp tutmaya ne kadar bayılıyorsunuz. Uefada Servet'in hatası dışında gol yemeyen takımın stoperi eleştiriliyor. Geçen senede Servet-Song vardı ama yediğimiz saçma sapan gollerin haddi hesabı yok uefada.

Bencede.Meira gayet iyi bir futbolcu.Burdaki kimse Meira'nın şu an mükemmel oynadığını iddia edemez ama bi işe yaramıyo,ne biçim bi stoper gibi laflarıda haketmiyo.Yakında Meira Meira gibi oynayacak ve herkes görecek.

Geri
Üst Alt