Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

ii abi ozaman ben susayım ya:)zuahaha .dünyanın en kötü defans oyuncusunu kıyaslamış heme.zuahaha

Siz nasıl taraftarsınız anlamış değilim.İğreniyorum çoğunuzun yorumlarından hepiniz iyi gün taraftarısınız.Oyuncunuz formsuz olsa,kötü oynasa ''defolsun gitsin,o bir kazma,futboldan anlamıyor'' iyi oynamaya başlayınca da ''oooo süper transfer,taş gibi oyuncu'' Siz eleştri yaptığınızı mı zannediyosunuz?

Aynı şeyleri onlarca sayfa söylemekten bıkmadınız mı?

Bu kadar konuşacağınıza sahada koşup terleyen,o kutsal formayı giyen oyuncularımıza destek olun. Burdan oturduğunuz yerden sallayarak bari nasıl taraftar olduğunuzu belli etmeyin!!!

Söyleyecek çok şey var ama neyse BAN yemeye değmezsiniz...

Siz nasıl taraftarsınız anlamış değilim.İğreniyorum çoğunuzun yorumlarından hepiniz iyi gün taraftarısınız.Oyuncunuz formsuz olsa,kötü oynasa ''defolsun gitsin,o bir kazma,futboldan anlamıyor'' iyi oynamaya başlayınca da ''oooo süper transfer,taş gibi oyuncu'' Siz eleştri yaptığınızı mı zannediyosunuz?

Bu kadar konuşacağınıza sahada koşup terleyen,o kutsal formayı giyen oyuncularımıza destek olun. Burdan oturduğunuz yerden sallayarak bari nasıl taraftar olduğunuzu belli etmeyin!!!

:007: Helal olsun fatih duygularıma tercüman oldun.

Sakin olun arkadaşlar. Meira'nın kalitesini tüm dünya kabul etti. Söyleyecek bişey yok. Bu aralar formsuz olabilir. Bukadar ağır eleştirileri haketmiyor bence.

Bana sorarsanız gereklimiydi? Song olsaydı değildi. Ama Song yok..

stutgartta daha iyiydi ama inanıyorum topal geri dönünce asıl yerine gecince daha iyi olacak

meirada dusus var sakatlıgından olabilir boynunda spazm varmıs ama stutgartta oynayan meira deil bizdeki % 10uyla bile oynamıor malesefki inş acılır

su anda kalitesinin cok altında ama sabır sabır sabır örn:lincoln eger meirayı harcaksak onun kaybedicek bişeyi yok hala piyasası var ama biz cok buyuk bir defans adamını kaybederiz onun için sabır ve sevgi

meira'ya recete: Gs ruhunu görucek oda+zaman+sabır+yuksek moral+yanına kesici bir stoper= ocak ayında juveden teklif alan bundesligada tas gibi duran meira

heyt bee tartıstıgımız adama bak meira bize bu fırsatı veren yönetime tesekkürler:d

tartısılır tabi niye tartısılmasın benim meira demekten kastım böyle buyuk oyuncuları eleştirebilme imkanımız var yani mesela rakibimizde can yasin var bizde meira var anlatabildimmi

ne faydasınımı gördük:rolleyes: Tamam eleştirelim meira gibi oynamıyor orasına eyvallah ama bu kadar da at gözlügüyle mac izlenmez bu takım popescudan sonra defansdan top cıkarmaya basladı hopp şişir nasıl olsa indirir hakan devri bitti anladın avrupa mentalitesi geldi takıma defansa hemen ne kolay ya sil at bundan olmaz yok yaa..

yedek medek o takımın kadrosunda sonucta bizim yedegimizde emre güngör ben futbolcu kalitesini anlatmaya calısıyorum sana bir soru edu mu meira mı lugano mu meira mı zapo mu meira mı sivogu demiyorum onun asıl yeri dmc

bundesligayla işli dışlı bi alman gelse suraya su yazıları okusa varya oyy oyy!

ben anlamıyorum su adamın su takıma verdiklerini görmezlikten gelmek cok dusundurucu biz bu adamı hoplasın zıplasın köpek gibi kossun diye almadıkkı beyler siz popescunun böyle oynadıgnını gördünüzmü? Biz bu sene mentalite degiştirdik o yuzden song gitti song kotu topcumu yo alakası yok ama dan dun vuran bir savunmacı şişir indir mantıgı yok artık bizde ayaga yerden cıkıyoruz bunların hepsinde meira var daha adapte sorununu asamamasına ragmen böyle önyargıyla bi yere varılmaz meiranın eksigi yokmu var ne eksigi var mesela bundesligada hem benim dedigimi yapıyordu hem sizin istediginizi şimdilik suan sadece benim dedigimi yapıyor ama unutmayalım boru degil bu meira elbet sizin istediklerinize yapar anlatabildim inşallah

biz bu sene neden basarılı oluyoruz? Hiç dusundunmu?

basarıdan kastım senin gibi skor tabelalarından gecmiyor oyun anlayısından geciyor futboldan geciyor ne demek istedigimi tabelaci olmayan renkdaslar anlamıslardır

Ben yazmaktan bıktım anti Meiracilar yazmaktan bıkmadı Allaha havale ediyorum bırakın su adamın yakasınıda top oynasın rahat bırakın!!!!!!!

Alakası yok iyi gün taraftarıyla..Geçen sene forumda herkes sivas maçı sonra ardaya b.k atarken sahip çıktım..Aynı kişiler euro 2008 sonrası övmeye doyamıyorlardı..Aynı şey Baros içinde geçerli 6 hafta gol atamadığı zaman eleştirmedim düzeleceğini barosun yapabileceklerini biliyordum..Ama meiradan ne gördüm ki ne bekliyeyim..?Şuan ki oynuyla g.zandan bir farkı yok benim için..Tabi si,z bunu meiranın ismine sığınarak yediremiyorsunuz..

Murat'ta kendine alıntı yapan tek üye :D :D bakın ne söylemişim!

Size inat daha cok elestirecegim. Kimse elestirmeme engel olamaz!

Ya Meira kimi maçta iyi kimi maçta kötü oynuyor.Ama bu Meira'yı BALTA yapmaz...

Nerdesin Kamerun Aslanı :( Sen gittiğinden beri Stoper tanımını unuttuk millet Meirayı stoper sandı..!!!

meiratransferzugalanimmem9.jpg

Şu resimdeki gibi meiranın bir kere müdacedelesini çabasını görmedim..Sen anca adam geldi mi geriye doğru çekilmeyi bilirsin..!!!

3462.jpg

Performansını yakalayacak buna inanıyorum,İNANIYORUZ...

Bu ne biçim taraftarlık ya kendi oyuncuna çarpı koyuyorsun bravo...!!!

Meira tartışmasının b..'unu çıkartınız.

O adam sahada Galatasaray formasının bilincinde olmuyorsa mücadele etmiyorsa..Ben çarpıda koyarım..Kötü oynayabilir ama böyle mücadele edemez..!!!

Güzel kardeşim ne zannediyorsun Galatasaray defansını Barcelona defansı mı? burada dünya çapında oyuncu yok ama Türkiye'ye fazla gelen defans oyuncuları var o beğenmediğin adamın hiç mi katkısı olmadı Uefa kupasında zevkle tv başında izlediğin maçlarda ne yani aldığı her topu rakibe mi verdi bu adam hiç mi top kesmedi bekleneni veremeyebilir ama bir oyuncuya da bu kadar yüklenilmez!!

meira emre güngörü izlesin; adamdan önce topa nasıl hamle yapılır , bi de adam nasıl takip edilir öğrensin. Ha zaten biliyorsa bir zahmet hatırlasın artık sezon bitti adam gibi maçını göremedik.

meira emre güngörü izlesin; adamdan önce topa nasıl hamle yapılır , bi de adam nasıl takip edilir öğrensin. Ha zaten biliyorsa bir zahmet hatırlasın artık sezon bitti adam gibi maçını göremedik.

Emre Güngör'ü izlesin defans yapmayı öğrensin dimi işte bu ya Galatasaray taraftarı böyle olmalı! Sende boğaz köprüsünden atlayanları izle bi ara nasıl atlıyorlar mış ona bi bak!

Nasıl görmedik renkdaş?:confused::Ya deplasmandaki Bellizona maçını tekrar izlemeni tavsiye ederim sana ileriye attığı toplara bayılmıştım...:)

Geri
Üst Alt