Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Bunlar muhalif adamlar ya Boazid'i vericen al oynasın bunlarda her hafta alkışlasın!

Nasıl görmedik renkdaş?:confused::Ya deplasmandaki Bellizona maçını tekrar izlemeni tavsiye ederim sana ileriye attığı toplara bayılmıştım...:)

Ileriye attigi toplara bisey diyen yok biz stoperligini elestiriyoruz. Ayni bellinzone macinda kactane gol yedigimizde ortada. Zor yendik adamlari ne kadar basit goller yedik.

Nasıl görmedik renkdaş?:confused::Ya deplasmandaki Bellizona maçını tekrar izlemeni tavsiye ederim sana ileriye attığı toplara bayılmıştım...:)

Bellinzona? Tamam özür dilerim zorlu bellinzona maçları hariç

Ileriye attigi toplara bisey diyen yok biz stoperligini elestiriyoruz. Ayni bellinzone macinda kactane gol yedigimizde ortada. Zor yendik adamlari ne kadar basit goller yedik.

Ben bir örnek vermiştim...:o Basit hataları olabiliyor ama çok da iyi müdahaleleri oluyor...

Türkiyedeki hatta dünyadaki pas konusunda oyuna topu sokuş konusunda sayılı defans oyuncularından biri ama defansta yaptıklarını bende begenmiyorum,özellikle yanında Servet gibi mücadeleci bir oyuncu olunca çok sırıtıyor.

Tabii müdaheleleride vardir ama yaptigi hatalardan daha azdir bence.

Fenerliler Maldonado'yu o kadar kötülemez çünkü zaten büyük bir beklentileri olamaz o adamdan.Ama bizim Meira'dan çok büyük beklentilerimiz vardı.2. Popescu olacak gibisinden yorumlar yapılıyordu yarısı olsa yeter bana.Oyun kurma falan deyip duruyorsunuz biraz da şu defansta kaçırdığı adamların yada yediği anormal derecede basit yediği basit çalımların hesabını tutun.

Fenerliler Maldonado'yu o kadar kötülemez çünkü zaten büyük bir beklentileri olamaz o adamdan.Ama bizim Meira'dan çok büyük beklentilerimiz vardı.2. Popescu olacak gibisinden yorumlar yapılıyordu yarısı olsa yeter bana.Oyun kurma falan deyip duruyorsunuz biraz da şu defansta kaçırdığı adamların yada yediği anormal derecede basit yediği basit çalımların hesabını tutun.

Aynen katiliyorum. Icimdekileri söylemissin.

Biz bu adami yildiz diye aldik. Yildiz gibi oynasin.

Begenmek ne kelime ya adama tapiyolar nerdeyse. Toz kondurmuyolar baksana Meira abilerine:)

Öyle olması gerekiyor tabiki de ama renkdaşlar bu performansı beğenebiliyorsa gerçekten diyecek sözüm kalmaz :)

İsim yüzünden beğeniyorlar..Yada yaptığı hataları göremeyecek kadar futbol cahililer..

Servet tüm sezon harika oynasın bir hata yapsın bi ton küfür defol git yazılır buraya..Meira kötüü oynasın Ankaraspor maçındaki gibi hata yapsın..'fUTBOL BU,RÜZGAR VARDI'

Gibi yorumlar yazılır..

Begenmek ne kelime ya adama tapiyolar nerdeyse. Toz kondurmuyolar baksana Meira abilerine:)

Yunan tanrısı diyenler vardı tipine..:D Emirdi sanıyorum..

Aynisi Metalist macinda ASY de olmadimi? Servet hata yapti gol yedik tribünler bozuk para cakmak attilar. Oysaki Servet bu takima neler verdi. Gecen olsun bu sene olsun kendini parcaladi sakat oynadi. Ama gel görki Servet taslanir Meiraya laf söylenilmez. Buna yabanci hastaligi denir baska ne denebilirki?

İsim yüzünden beğeniyorlar..Yada yaptığı hataları göremeyecek kadar futbol cahililer..

Servet tüm sezon harika oynasın bir hata yapsın bi ton küfür defol git yazılır buraya..Meira kötüü oynasın Ankaraspor maçındaki gibi hata yapsın..'fUTBOL BU,RÜZGAR VARDI'

Gibi yorumlar yazılır..

John Terry bile gelse isme bakmayacaksın ne kadar katkı verdiğine bakacaksın.Zamanında De Boer'a bile olympiakos maçına kadar laf söyletmeyen bir sürü adam tanıyorum malesef.Servet her maç elinden geleni yapıyor tek görünür hatası Metalist maçında oldu.Ama dikkatli izlenince Meira'nın her maç arkaya kaçırdığı oyuncular var.Ve geçmelerine çok kolay izin veriyor şaşırtıcı gerçekten.Kendisi çok iyi oyuncu olabilir ama bu kadar sevmem için birşeyler katması lazım.İyi oynasın bizde toz kondurmayalım ;)

Geri
Üst Alt