Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Aldıgı paranın Hakkını veremeyen cogunuzun Portekiz takımı oyuncusu diyip övüp durdugu maclarda hic bir halta yaramayan defans oyuncusu yani ki defansla alakası yok korkakca top oynayan bir şahsiyet

Aldıgı paranın Hakkını veremeyen cogunuzun Portekiz takımı oyuncusu diyip övüp durdugu maclarda hic bir halta yaramayan defans oyuncusu yani ki defansla alakası yok korkakca top oynayan bir şahsiyet

onu hocaya söyle; Meira gibi üstün bir yetenekten büyük verim almak hocanın elindedir...

ben hoca olsam bu adamı forvet arkası oynatırım.. dilerseniz gülün geçin umrumda bile değil; bu adamın oynadığı topu ya siz göremiyorsunuz yada bilemiyorum artıkın...

kabul ediyorum; defansif anlamda zayıf, ama zeka futbolu ve estetikte Meira'ya laf edenin alnını karışlarım.. hele hele pasları...

onu hocaya söyle; Meira gibi üstün bir yetenekten büyük verim almak hocanın elindedir...

ben hoca olsam bu adamı forvet arkası oynatırım.. dilerseniz gülün geçin umrumda bile değil; bu adamın oynadığı topu ya siz göremiyorsunuz yada bilemiyorum artıkın...

kabul ediyorum; defansif anlamda zayıf, ama zeka futbolu ve estetikte Meira'ya laf edenin alnını karışlarım.. hele hele pasları...

Futbol zekası denen olay servette hic yok ancak su anda Türkiye'nin en iyi defansı,kimse Meiradan Puyol gibi hem süper defansif hem süpe teknik hem süper ofansif olmasını beklemiyor ama

Sen uzun bir defans isen topları alman gerekir her mac hata yeter artık

Şuda var hoca dediginin yerine sen cık takımı cok daha iyi yönetirsin.

Bide Bordoaux maçında görelim bakalım ciddiye alınca nasıl oynuyor

Beklentilerimin altında oynuyor Meira ne bileyim o kadar para verdiysek biraz daha üst seviyede oynamalı bence....

bence galaasaray'in en buyuk hatasi, kurt lakabli oyuncu song'u yollamasidir..

40 Yaşında dediğiniz song 10 kat daha iyi oynadı yine meiradan bugün..

Song u çok beğendim bugün. Bence Song u gönderip Meira yı almakla hata yapmışız..

Meira topu auta atmasi'dan çok çok nefret ediyorum. Neymis, Meira riske girmedi. Olum, sen defans oyuncusun. Sen rakip takimin forvetleri korkutacaksin, aglatacaksin, Mehmet Yildiz'a n'aptigini her forvete yapman gerek!

Meira kesinlike çok kaliteli bir defans oyuncusu, bence psikolojik bisey var Fernando'ya.

Doğru olan birşey var ki böyle oynarsa bu takımda yeri yok!

Bana öyle gibi geldi.Çünkü avrupa maçlarında gayet güzel oynuyor.

Bende farkettim de işte öyle olmaması gerektiğini söylüyorum.Gerçi Bordeaux maçında kimin ne yaptığıyla ilgilenmiycem sadece yenelim gerisi umrumda değil.Ne yaptıkları lig maçlarında belli olmaya devam edicek zaten.

Bende farkettim de işte öyle olmaması gerektiğini söylüyorum.Gerçi Bordeaux maçında kimin ne yaptığıyla ilgilenmiycem sadece yenelim gerisi umrumda değil.Ne yaptıkları lig maçlarında belli olmaya devam edicek zaten.

Katılıyorum.Bireysel olarak ne yaptıkları bizim için önemli değil o maçta yeterki yenelim.

İsmin gibi oynasan biraz defansta sorumluluk alsan savaşssan didinsen olmaz mı be Meira!

Meira ve Lincoln aynı anda oynadıgı zaman daha ofansif bir takım oluyoruz cunku lincoln ortasahada degil rakip ceza sahasının etrafında oluyor acaba neden diye hiç sordunuzmu cunku meira aldıgı toplarla ortasahaya kadar geliyor lincolnun geriye dönmesine gerek kalmıyor meira sen muhtesem bir futbolcusun en az 5 sene bizdesin cok guveniyorum sana bordo macında super bir performans bekliyorum;)

Bordo maçında iyi oynar inşallah. Gözüm üzerinde Meira :p

SoNg bizde kalaydı da göreydiniz siz MeYra'yı ...

Ben L10 olmadiginda defansi Servet-Emre G. yaparim.Meirayi 10 numaraya cekerim.Adamdaki top teknigi L10 ve Kewell disinda kimsede yok iyide calim atiyor.Savunma kismina gelirsek Bordeaux macinda mukemmel oynaaycak ben asil Kocaeli macinda ne yapacak onu merak ediyorum malum lig maclarinda biraz entresan oynuyor.

Geri
Üst Alt