Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Bence bu adam defans falan değil, Meira defansif orta saha oynadığı zaman daha başarılı. Ama böyle düşündüğüm zamanda aklıma verdiği o iğrenç,hatalı,gıcık aldığım pasları geliyor.

Cevap: Meira Zenit'le Anlaştı(mı)?

Kendi bildiğinin hayırlı birşey olduğunu umalım.

Pozitif düşünce. Pozitif.
Doğru söylüyorsun da hocalık yapacağı futbolcular da öyle eğitilecek adamlar değil ki. Birisi 35 yaşındaki Emre Aşık diğeri Fernando Meira, Bülent ne derse desin yine kendi bildiklerini okuyacaklar. Defansımız da Semih - Emre Güngör olsa dediğin doğru, umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

sezon sonu olsa da mutlaka gitsin. zaten benim tanidigim Bülent hoca bu adama fazla tahammül etmez, ceker kizaga. Belki Bordo macinda degil ama bir kac lig macindan sonra Semih Kaya ilk 11 in bankosu olursa sasirmayin.

vala gıtmesınde hıcbı mahsur yok bence soylenılen paralar dogruysa hıc durmasın zaten..! varlıgıyla yoklugu arasında cok fark olacagını sanmıyorum..adam harcamamak ugruna takımımız harcanıyor..!

Zenit'e Yollanmayınca Meira'nın Keyfi Kaçtı!

9693_B_meira006.jpg

Meira'nın keyfi kaçtı!

Zenit’ten 2.1 milyon Euro’yu bulan transfer teklifi alan Meira, Rus ekibinin cazip önerisi üzerine G.Saray’daki kariyerine erken nokta koyma kararı verdi. Zenit, bu hafta G.Saray Yönetimi’ne teklif verecekti. Ve Meira hakkındaki bu teklife olumlu yanıt verilmesi bekleniyordu.

Bundan G.Saray Futbol Komitesi’nin de haberi vardı ve resmi teklifi bekliyordu. Ancak yöneticiler Servet Çetin’in sakatlığı sonrası Fernando Meira ile görüşerek, "Sana ihtiyacımız var" cümlelerini kullanıp Zenit’in yapacağı teklifin ne olursa olsun transferine izin vermeyeceklerini bildirdi. Bu haber üzerine Meira’nın da keyfi kaçtı.

Cevap: Zenit'e Yollanmayınca Meira'nın Keyfi Kaçtı!

Gitsin umrumda degil, Semih Kaya oynar.

umarım bordo maçında sıkıntı yaşatmaz

Galatasarayımızda Portekizli yıldız Meira'nın Rus takımı Zenit'e firarının son anda önlendiği öne sürüldü. Rus kulübü ile her konuda anlaştığı ifade edilen Meira'nın 5-2 kaybedilen Kocaelispor maçında son kez forma giydiği bildirildi. Sami Yen'deki hüsranın baş aktörlerinden biri olarak kabul edilen Fernando Meira, vedaya hazırlanırken sarı-kırmızılı yönetimin "Gidemezsin" demesiyle çılgına döndü. Dün Skibbe'nin görevine son verilmesinin ardından Florya'da toplanan Galatasaraylı futbolculara katılmayan Meira'nın, Servet ve Emre Güngör'ün uzun süreli sakatlıkları sonrasında Galatasaray yönetiminin "Elimizde sen ve Emre Aşık dışında stoperde oynayacak sadece genç Semih var. Sezon başından beri performansından memnun değiliz ama bu şartlarda hiçbir yere gidemezsin" cevabıyla büyük şok yaşadığı ifade edildi.

Adama bak ya bide sinirleniyor göndermediler diye. Ulan bu takimin bu hale gelmesinin sorumlularindan birtaneside sensin. Antrenmanda katilmiyormus dilimin ucuna biseyler geliyor söylemek istiyorum ama gidince söylerim.

Şu kalan haftalarda adam gibi mücadelesini versin sonrada geldigi fiyata nereye isterse gitsin.

Aslinda bu durumda oynamasi bile bize zarar verir bu adamin.

Sezon basindan beri diyordum ise yaramaz diye, oynadigi igrenc futbol yetmiyormus gibi birde karaktersizligini ekledi buna. Ben bu adami begenmeyip yazdigimda zuhahah huahaha puahaha diye gülenler simdi kendi hallerine bakip gülsünler bakalim.

biraz yalan haber gibi geldi bana, dünkü antrenmanda gördüm.

bilemem:o isimize geldigi gibi algiliyoruz bazen;)

Eğer doğruysa yazıklar olsun Meira'ya!

eger dogruysa yonetime yaziklar olsun. bir futbolcunun satisi 2 oyuncunun sakatligina bagli olmamali.

burda transfer mantigi yok 2 oyuncu varken memnun degilsin kar yapip satmak istiyorsun

2 oyuncu sakatlandigi diye kari bos veriyorsun ve geriye kalan stopperlere acikca ben size guvenmiyorum diyorsun. (tamam fazla stopper kalmadi, fakat bu sakatliklar hic durmuyor ve butun sezon istikrarli bir sekilde devam ediyor...vay be istikrar var demekki bu takimda)

eger dogruysa yonetime yaziklar olsun. bir futbolcunun satisi 2 oyuncunun sakatligina bagli olmamali.

burda transfer mantigi yok 2 oyuncu varken memnun degilsin kar yapip satmak istiyorsun

2 oyuncu sakatlandigi diye kari bos veriyorsun ve geriye kalan stopperlere acikca ben size guvenmiyorum diyorsun. (tamam fazla stopper kalmadi, fakat bu sakatliklar hic durmuyor ve butun sezon istikrarli bir sekilde devam ediyor...vay be istikrar var demekki bu takimda)

Sen Meira'yi satmayacaklarını mı sanıyorsun şu periyotta yollanmaz!

Ahh Servet Ahh Emre sakatlanmasaydınız da şu adamdan kurtulsaydım :o

Kendinden nefret ettirmek için niye sahaya çıkıyorsun ki Meira!

Geri
Üst Alt