Fernando Meira

Cevap: Meira'ya Yönetimden İzin Çıktı

Vallahi olmaz Meira

Bırakamazsın bizi yarı yolda

Kazanalım Kupayı Saracoğlu'nda

Git sonra istediğin mekana

"Galatasaray'da transfer bitmez.." sözünün doğruluğu ortaya çıktı..Maçlarımız devam ederken bile oyuncu satabiliyoruz..:)

Haber dogruysa nekadar begenmesemde Meira yi cok Kötü bir haber...Servet dönene kadar Dagiliriz emre güngörle....Kocaeli macinda macinda yaptigi kademe hatalarini unutmayin Emre güngör ün...Sakatliktan sonra Form tutamadi..Kupa macinda 5 Dakikada Kirmizi gördü..

Meira nin en Kötüsü Suanki Emre Güngörden cok daha iyidir maalesef....

"Artik Su Semih Kaya yi bi görsek yeter ya...Övdülerde övdüler su oyuncuyu ama görmüyoruzki..!!! Arsenal Coluk Cocukla Sampiyonlar Ligine cikiyor bizimkileri uydurma türkcell Süperligde oynatmiyorlar..!!!!"

Sen maçları nasıl izledin bilmiyorum belkide hiç izlemeden yorum yapıyorsun.Emre Güngör bence Servetten bile daha iyidir.Meiraya gitmesi için izin versinler 10 kişi oynayalım.Bu adam futbolcu bile değil.Galatasarayda onun yerine Murat bile oynar.Versinler keriz bir takım bulmuşken buda kaçarsa elimizde şişer.

Sen maçları nasıl izledin bilmiyorum belkide hiç izlemeden yorum yapıyorsun.Emre Güngör bence Servetten bile daha iyidir.Meiraya gitmesi için izin versinler 10 kişi oynayalım.Bu adam futbolcu bile değil.Galatasarayda onun yerine Murat bile oynar.Versinler keriz bir takım bulmuşken buda kaçarsa elimizde şişer.

Kocum Emre Güngör sanki 5-6 mac oynamis gibi yazmissin...Kac mac oynadi Topu topu emre..?? anlat bakayim bana...Demekki sen bakmamissin maclara kafana göre gecen sezonki performansini söylüyorsun bana Emre Güngörün..

Iyi oku ben oraya Sakatliktan sonra Form tutmadi yazdim ve bu durumda meira bile ondan iyi dedim..topu Topu son zamanlarda 2 maca cikti biri kupa maci kirmizi yedi 5 dakikada iki acemi sari kartdan....Kocaeli macinda yaptigi 2 Golde Kademe hatasini görmememk icin gercekten Futbol bilgisi olmamasi gerek insanin...

Bende gecen sezonki emre Güngör ü cok ama coook begenmistim.

Cevap: Meira Galatasaray'dan ayrılıyor

Satalım satmasınada zenitte münih gibi yapsın şimdiden anlaşalım 12 hafta sonra gitsin meira..

Cevap: #5 Fernando Meira

Zenit'le anlaştı haberleri çıkıyor doğru mu acaba?

Ntv Spora güvenirim.

Topun üstüne "Meira ya izin çıktı mı" yazıp Adnan Polat a yollamışlar,

Adnan Polat da "Evet" yazıp topu Sabri ye vermiş vursun diye. Top Ntv binası yerine boğaza gidince bir kaç gün gecikmeli de olsa haber doğrulanmış oldu.

Diyecek birşey yok yolu açık olsun!

Çok yanlış bir hareket olur. Her ne kadar Meira'yı hiç beğenmesem de UEFA'da onun tecrübesine ihtiyacımız var. Servet ve Emre neredeyse 2 ay yok, Emre Aşık 35 yaşında, Allah korusun ona birşey olursa CSKA'lara, Werder Bremen'lere, Zenith'lere karşı Semih ve Murat'la mı oynicaz? Ayrıca Konya maçında hiç de fena oynamadı. Tabi bu Zenith'in gözüne girmek için de olabilir. Yine de sezon sonuna kadar yollanmamalı, sezon bittiğindeyse, hala bu performansı devam ediyorsa bizden uzak Allah'a yakın olsun:)

Ntv Spora güvenirim.

Topun üstüne "Meira ya izin çıktı mı" yazıp Adnan Polat a yollamışlar,

Adnan Polat da "Evet" yazıp topu Sabri ye vermiş vursun diye. Top Ntv binası yerine boğaza gidince bir kaç gün gecikmeli de olsa haber doğrulanmış oldu.

Phuhahaaha.E başkanda yanlış adama vermiş topu.:D

O topun bulunması bile mucize..Çünkü hala sabrinin bulunamayan topları var..Tahminen dünyayı aşıp uzay boşluğunda kaybolduğu sanılıyor..

O topun bulunması bile mucize..Çünkü hala sabrinin bulunamayan topları var..Tahminen dünyayı aşıp uzay boşluğunda kaybolduğu sanılıyor..

Stadın dışındaki çocukların topları aşırdığı söyleniyor,Sabri frikik yada şut atacağı bölgeleri tespit edip orda pusuda bekliyor çocuklar :D

Ilk bakildiginda Meira Galatasaray´in alabilecegi cok iyi defamslardan birtanesiydi.

Alindiginda herkes taklalar atti burda.Ben acikcasi Meira´nin kalitesine cok güveniyorum.Türkiye apayri bir lig.Kazmalarin dolu oldugu bir lig.

Dana gibi kosmanin tekme yumruk savasmanin bi halt oldugunu sananlarin ligi.

Lincoln gecen sene hicbisey yapamadi küfür edip durdunuz, bu sene 5 mac döktürdü Kral yaptiniz yine adami.Lincoln´ü cok severim o ayri.

Meira kaliteli bir defanstir.Popescu´ya ilk zamanlar edilen küfürleri hatirlatirim.

Yönetim Emre Güngör´e güvenmiyor güvenemez.

Emre oynadigi sürece idare edebilir ama Uefa kupasini kazandiramaz.2 mac oynuyor yine sakatlaniyor.Nasil güveneceksin simdi Emre´nin dönmesine?

Hadi sakatlanmadi birdaha diyelim.Emre Asik´in sakatlanmayacagina kim garanti verecek?Cezali olmayacagina?

Meira´yi suanda yollamak cöküsü kabul etmektir.Bu kadarini söyleyeyim.

Ölüsü Galatasaray takimina yararli olur önemli maclarda.Emre Güngör ile Leverkusen´den 5 yedik unutmayin.Yetenekli savasci olabilir.Ama dedigim gibi Uefa´yi asla alamayiz.Hadi Semih´i oynattik diyelim.Bu gencecik cocugun o yükü kaldiracagina kim garanti veriyor?Paf ayridir, Lig ayridir,Avrupa apayridir.

Lütfen biraz gercekci konusun ve konusmadan düsünün.

Meira´yi satip, onun kalitesinde kimi birdaha ikna edip getireceksin?

Biraz destek olun ya futbolculara.Ayiptir

Ilk bakildiginda Meira Galatasaray´in alabilecegi cok iyi defamslardan birtanesiydi.

Alindiginda herkes taklalar atti burda.Ben acikcasi Meira´nin kalitesine cok güveniyorum.Türkiye apayri bir lig.Kazmalarin dolu oldugu bir lig.

Dana gibi kosmanin tekme yumruk savasmanin bi halt oldugunu sananlarin ligi.

Lincoln gecen sene hicbisey yapamadi küfür edip durdunuz, bu sene 5 mac döktürdü Kral yaptiniz yine adami.Lincoln´ü cok severim o ayri.

Meira kaliteli bir defanstir.Popescu´ya ilk zamanlar edilen küfürleri hatirlatirim.

Yönetim Emre Güngör´e güvenmiyor güvenemez.

Emre oynadigi sürece idare edebilir ama Uefa kupasini kazandiramaz.2 mac oynuyor yine sakatlaniyor.Nasil güveneceksin simdi Emre´nin dönmesine?

Hadi sakatlanmadi birdaha diyelim.Emre Asik´in sakatlanmayacagina kim garanti verecek?Cezali olmayacagina?

Meira´yi suanda yollamak cöküsü kabul etmektir.Bu kadarini söyleyeyim.

Ölüsü Galatasaray takimina yararli olur önemli maclarda.Emre Güngör ile Leverkusen´den 5 yedik unutmayin.Yetenekli savasci olabilir.Ama dedigim gibi Uefa´yi asla alamayiz.Hadi Semih´i oynattik diyelim.Bu gencecik cocugun o yükü kaldiracagina kim garanti veriyor?Paf ayridir, Lig ayridir,Avrupa apayridir.

Lütfen biraz gercekci konusun ve konusmadan düsünün.

Meira´yi satip, onun kalitesinde kimi birdaha ikna edip getireceksin?

Biraz destek olun ya futbolculara.Ayiptir

Ohoo öyle bakarsak meiralı kocaeliden 5 yedik..Üstelik bakalım 5 yememizde kimin daha çok hatası var?

Meira kötü kötü kötü...Hele aklı dışardayken hiç oynayamaz..

O hataları meira yapacağına semih yapsınn(ki yapmaz)

14 trilyon keş para demekki sıkıntı varki oyuncu satıyoruz yoksa baskanın satıcagını zannetmiyorum birde o yönden düşünün.

Satılsın takıma çok zarar veriyor. Bu ligin en kaliteli futbolcusu ama yapacak bir şey yok.

Geri
Üst Alt