Fernando Meira

Cevap: Meira'ya Yönetimden İzin Çıktı

Takımda ilk gönderilmesini istediğim kişi ama şuan hiç zamanı değil. 2 gün içinde resmi sözleşme imzalanacakmış Hamburg maçına kimle çıkacağız?

Evet Semih iyi oyuncu olabilir gelecekte vazgeçilmez olabilir ama kaldıramaz o maçları. Hatta pazar günü H.Şükür de söyledi kaldıramaz diye.

7 milyon €'ya her konuda anlaşılmış 2 gün içinde bitecekmiş transfer,herhalde yönetim sezon sonu kimse alamaz diye 7 milyon € çok iyi bir rakam satılması iyi olur zaten eksik oynuyoruz!

Satılsın takıma çok zarar veriyor. Bu ligin en kaliteli futbolcusu ama yapacak bir şey yok.

Yapacak bisey var.Meira´ya sevgi göstermek.Yaninda olmak.

Dünyada hata yapmayan futbolcu gösterin bana.Terry de yapiyor Puyol da yapiyor.Servet sakatken,Emre Güngör sakatken,Emre Asik´in ne kadar dayanacagini bilmeden Meira satilsin demek komik geliyor bana.

Ben cikayim oynayayim o zaman.Kim kaldi oynayacak?Mehmet Topal sakat.Sikistigimizda onu oynatirdik.Adam yok arkadaslar.

Biz degilmiyiz Kadiköy diyen.Bekle bizi vs...Kimle gideceksin oraya?

Sene sonunda adam gibi birini buluruz yollariz o ayri.Suanda hangi mantik gönderir Meira´yi..Anlamiyorum...

Aslan gibi oynadi Konya´ya karsi.Hep böyle oynasin baska bisey istemiyorum...

Demek ki Uefa yalan hepimiz icin.Öylesine konusuyoruz

Takımda ilk gönderilmesini istediğim kişi ama şuan hiç zamanı değil. 2 gün içinde resmi sözleşme imzalanacakmış Hamburg maçına kimle çıkacağız?

Evet Semih iyi oyuncu olabilir gelecekte vazgeçilmez olabilir ama kaldıramaz o maçları. Hatta pazar günü H.Şükür de söyledi kaldıramaz diye.

Peki aklında burayı bitirmiş bi adamla cıkmak dahamı iyi olur? ben gitmek istiyorum demiş adam acık acık yönetime 14 trilyonda az para degil

Dünyada hata yapmayan futbolcu gösterin bana.Terry de yapiyor Puyol da yapiyor.Servet sakatken,Emre Güngör sakatken,Emre Asik´in ne kadar dayanacagini bilmeden Meira satilsin demek komik geliyor bana.

Ben cikayim oynayayim o zaman.Kim kaldi oynayacak?Mehmet Topal sakat.Sikistigimizda onu oynatirdik.Adam yok arkadaslar.

Sene sonunda adam gibi birini buluruz yollariz o ayri.Suanda hangi mantik gönderir Meira´yi..Anlamiyorum...

Kelimesi kelimesine katılıyorum.

%1.000.000.000 katılıyorum...

Sene sonu zor bulursun alacak kerizi..:D Kimse meiraya o parayı bi daha vermez..

Eğer uefa'da bir hedef belirlediysek ve bu hedefe doğru emin adımlarla ilerken savunmadan 2 kaliteli oyuncun sakatken ve stoper alternatifi mehmet topalda sakatken ve stopere sadece meira ile emre kalmışken..Bu transferin gerçekleşmesi tam bir yönetim fiyaskosu olur..Semih genç yetenek ve inşallah Galatasaray'ımıza uzun yıllar hizmet edecek ama savunmada bukadar sakat varken bu yükü kaldırabilicek kadar tecrübeli değil..Elbetki oda oynayacak ama biz uefada bir hedef belirlediysek ve o hedefe eminadımlarla gidiyorken zaten o mevkide okadar sakatın var bide meirayı satarsan sonu kötü biten bir sezon yaşabiliriz..

Adam gitmeyi kafa koymuşsa, kalsın diyenler boşa konuşuyor. Kalsa ne olcak, aklı başka yerde olan adamdan ne hayır gelir?

Bu arada Rusya da lig maçları oynanmıyor şuan, Uefada da oynatamazlar, ne diye alıyorlar Meira yı?

Galatasaray'ın Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira 'nın Rusya'nın Zenit takımıyla her konuda anlaştığı belirtildi.

Yakalaşık bir haftadan bu yana konuşulan Meira’nın Zenit’e transferinde son noktaya gelindi.

Portekizli oyuncunun 2 gün içinde Zenit ile resmi sözleşme imzalaması beklenirken, Rus ekibinin sarı-kırmızılılara 7 milyon Euro bonservis ücreti ödeyeceği ifade ediliyor.

Hafta sonu yapılan mali genel kurulunda başkan Adnan Polat, krizin kendilerini de etkilediğini ve bu yüzden bazı futbolcularını satabileceklerini açıklamıştı.

Öte yandan, Zenit'in Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln'üde transfer etmek istediği belirtiliyor.

NTVSpor.net

------------------------------------------------------------------------

Rusya Premier Ligi ekiplerinden Zenit St Petersburg’un talip olduğu Galatasaraylı Fernando Meira, kulübünden ayrılıyor mu?

Galatasaraylı taraftarların son günlerde en çok merak ettikleri şey bu sorunun cevabı.

Rusya Basınında çıkan transfer haberlerinden sonra ortaya çıkan gelişmeler, sarı-kırmızılı taraftarlar arasında merak uyandırmıştı.

Bu transfer haberlerinin ilk çıktığı günlerde Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, “kulübe gelen bir teklif yok” demiş, Meira’nın menajeri ise yine Rus Basınına yaptığı açıklamalarda, Zenit’in, Meira’ya uzun süredir var olan ilgisinden bahsetmişti.

Bu konuda oluşan son dedikodular, Meira’nın transferinin sonuçlandığı ve iki kulübün anlaştığı yönündeydi. MARATON.COM.TR, bu gelişmeler üzerine Galatasaray camiasının içinden çok önemli isimlerden transferdeki son durumu öğrendi.

İŞTE MEIRA TRANSFERİNDEKİ SON DURUM!

Fernando Meira için Zenit kulübüyle görüşmeler sürüyor. Ancak şu an için iki kulüp arasında sağlanmış bir anlaşma veya atılmış bir imza yok. Fernando Meira’nın bu teklife sıcak baktığı biliniyor ancak sarı-kırmızılı yönetim hem takımın savunmadaki isimlerinin uzun sürecek sakatlıkları hem de UEFA Kupası ve Turkcell Süper Lig’de hedefe yürünmesinden dolayı futbolcusunu çok da kolay bırakacağa benzemiyor.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Şu durumda bu takımdan biri giderse çok şey kaybedicez !

GSCimbom Radyo son dakika haberi:Meira Zenith ile anlaştı kaynak:NTV

Gitti galiba

Semih Kaya göster kendini koçum, ya efsane olucan ya da sönüp gidiceksin bu durumda.

Meira gitmiştir beyler, geçmiş olsun. Emre Güngör dönene kadar stoperde Hakan Balta oynar artık.

Meira artık yok Numan abi herkese sigara dağıtır :D

E ne olacak şimdi?Kim oynayacak savunmada?

Son günlerdeki en güzel haber ve doğruysa gercekten yönetim açısından mantıklı bi hareket göndermek...İnşallah doğrudur.Gerekirse H. Baltayı ortaya cekip volkan yamanı ve ya alparslanı sol bekte oynatabilir isterse Bülent Hoca...

Meira gitmiştir beyler, geçmiş olsun. Emre Güngör dönene kadar stoperde Hakan Balta oynar artık.

Göndersinler bakalım.6 milyon euro çok büyük para ya bizim takım için.Bozdur bozdur harca.Bütün hedeflerden vaz geçtiler demekki.2 maç sonra defansı orta sahada kurarız yada De Sanctis tek basına gelenleri karşılar... :mad:

Meira'dan gelen para ile oyuncuların alacaklarını öderler işte kar olmaz bizim için!

Geri
Üst Alt