Fernando Meira

Cevap: Meira'ya Yönetimden İzin Çıktı

Meira'yı satmak Uefa'yı satmak yazılmış :)

Bu adam Bordeaux maçında resmen Uefa'yı satmadımı :o 1 tane bireysel 1 tane de kademe hatası yaptı...

Meira satacagına Semih satsın ben razıyım

Milan Baros,Kewell,Arda´da iyi para eder.

Biz Uefa´yi Semih ile Cem Sultan ile aliriz.

Hey Allahim ya...Hedef kücültmek buna derim ben iste...

Sanki kadromuzda Puyol Ferdinand Terry üclüsü var da Meira´yi satma lüksümüz var..

Helal olsun...Artik Semih Olic´i Petric´i durdurur ne yapalim...

Biz Türküz degilmi:D

Olic kim yahu g.zan durdurdu o adamı..Meira'yı taner gülleri maymun etti asıl o mu durdurucak.. :rolleyes:

Milan Baros,Kewell,Arda´da iyi para eder.

Biz Uefa´yi Semih ile Cem Sultan ile aliriz.

Hey Allahim ya...Hedef kücültmek buna derim ben iste...

Sanki kadromuzda Puyol Ferdinand Terry üclüsü var da Meira´yi satma lüksümüz var..

Helal olsun...Artik Semih Olic´i Petric´i durdurur ne yapalim...

Biz Türküz degilmi:D

Davide Santon Ronaldo'yu durduyorsa, Semih niye durdurmasin onlari.

Bursa'ya karsi ilk 11'de oynasin Formayi bir daha kimseye vermez.

Sanki Meira o saydiklarinin hepsini durduruyo :)

Davide Santon Ronaldo'yu durduyorsa, Semih niye durdurmasin onlari.

Bursa'ya karsi ilk 11'de oynasin Formayi bir daha kimseye vermez.

Insallah kardesim..Umarim Semih müthis oynar da efsane olur Galatasaray´da.

Benim takildigim konu Semih oynasin oynamasin degil.Oynasin tabiki.

Bir futbolcu daha kazanalim.Sadece bu maratonda mantikli gelmiyor bana.Sadece bu.Ben bu sene Uefa´yi alacagimizi düsünüyorum.

Ama bu kadar sakatlik zaten belimizi bükmüsken bi fireyi daha nasil kaldirirz onu düsünüyorum...Takildigim konu bu.

Siz hallederiz bosver derken ciddimisiniz yoksa Meira´yi sevmediginizden mi böyle düsünüyorsunuz???Onu merak ediyorum...

Bana kimse Semih´in ne yapabileceginden bahsetmiyor.Bu özelliginden bahsetmiyor.Gelecek vaadediyormus, süper olacak diyorsunuz.Sadece bu.Süper Ligde tek mac oynamadi bu gencecik kardesimiz.Nasil Avrupa arenasina atiyorsunuz düsünmeden??

Insallah kardesim..Umarim Semih müthis oynar da efsane olur Galatasaray´da.

Benim takildigim konu Semih oynasin oynamasin degil.Oynasin tabiki.

Bir futbolcu daha kazanalim.Sadece bu maratonda mantikli gelmiyor bana.Sadece bu.Ben bu sene Uefa´yi alacagimizi düsünüyorum.

Ama bu kadar sakatlik zaten belimizi bükmüsken bi fireyi daha nasil kaldirirz onu düsünüyorum...Takildigim konu bu.

Siz hallederiz bosver derken ciddimisiniz yoksa Meira´yi sevmediginizden mi böyle düsünüyorsunuz???Onu merak ediyorum...

Bana kimse Semih´in ne yapabileceginden bahsetmiyor.Bu özelliginden bahsetmiyor.Gelecek vaadediyormus, süper olacak diyorsunuz.Sadece bu.Süper Ligde tek mac oynamadi bu gencecik kardesimiz.Nasil Avrupa arenasina atiyorsunuz düsünmeden??

Semih kaya oynar yahu..Kendine güveni çok yüksek bir oyuncu..Söz konusu murat akça veya başka bir oyuncu olsa olmaz derdim ama Semih başka bir oyuncu güvenebilirsin..Emre aşıktan felan hiç bir eksiği yok..

Bülent korkmazda bu lekilde başladı futbola üstelik fransanın en tehlikeli oyuncularından birini sahadan sildiğinde 17 yaşındaydı..

Meira iyi oynasa kabul satılmasın derim ama zaten bu adam takıma büyük zarar veriyor..Üstelik sene sonu bu parayı veren birini bulamazsın..

Semih'i gerçekten izleyeniniz varmı?Zira bu sene daha maçların son 1 dakikasında bile oyuna girmiş değilken.

Bu kadar yüksek güven saçma,bu güven bir anda hezeyana dönüşebilecek cinsten.Çünkü bizde altyapından gelme her oyuncu bir Bülent Korkmaz,bir Arda Turan olacakmış cinsiyle bakılıyor.Bu cadı kazanının içinde satılmasını doğru bulmuyorum,ancak klübün gerçekten paraya ihtiyacı varmıydı bilemem.Semih Kaya umarım oynar,ancak yine umarım ki tecrübesizliğinden yaptığı 1 hatada 1000 lerin kurbanı olmaz.

Semih'i gerçekten izleyeniniz varmı?Zira bu sene daha maçların son 1 dakikasında bile oyuna girmiş değilken.

Bu kadar yüksek güven saçma,bu güven bir anda hezeyana dönüşebilecek cinsten.Çünkü bizde altyapından gelme her oyuncu bir Bülent Korkmaz,bir Arda Turan olacakmış cinsiyle bakılıyor.Bu cadı kazanının içinde satılmasını doğru bulmuyorum,ancak klübün gerçekten paraya ihtiyacı varmıydı bilemem.Semih Kaya umarım oynar,ancak yine umarım ki tecrübesizliğinden yaptığı 1 hatada 1000 lerin kurbanı olmaz.

Semih kayayı izledim tabiki..Emre aşıktan daha iyi..Hem zeki nerde ne yapacağını biliyor hem fiziği iyi hem hızı..

Alt yapıdan çıkan her oyuncuya o gözle bakmıyorum mesela murat akçadan aydından felan fazla birşey beklemiyorum..Çok güvendiğim 2 isim var 1.semih kaya 2.cem sultan.. Cem sultanın daha zamana ihtiyacı var fakat semih olmuş bir oyuncu bence..

Yani meiranın hem kocaeli hem bordo maçında yaptığı hataları düşündükçe bu adamın takımda kalması size ne güven veriyor anlamış değilim sadece kağıt üzerinde iyi ismi hoş meira kariyeri iyi ama sahada işler böyle yürümüyor..

Umarım dediğin gibidir,yeni Bülent Korkmaz'ımızı bulmuş oluruz böylece.

Benim tek endişem tecrübesizliği.15 yaşındaki amelenin bile oynayabileceği Arsenal'de gençleri birden ilk 11'e koymuyorlar.Arsene Wenger onları hep FA Cup'da oynattı geçen sene böylece büyük maç tecrübesi kazanabildiler.

Cevap: #5 Fernando Meira

az once ntv alt yazi geçti "zenit kulubu ile galatasaray meira konusunda her konuda anlasti, 2 gun içinde resmi soslesme imzalanacak, zenit ,galatasaray'a 7 milyon euro verecek"

Umarım dediğin gibidir,yeni Bülent Korkmaz'ımızı bulmuş oluruz böylece.

Benim tek endişem tecrübesizliği.15 yaşındaki amelenin bile oynayabileceği Arsenal'de gençleri birden ilk 11'e koymuyorlar.Arsene Wenger onları hep FA Cup'da oynattı geçen sene böylece büyük maç tecrübesi kazanabildiler.

Birde Fener´e karsi oynatti:D

ben meira'yi elestiriken, bazi renkdaslar beni elestiriyordu

5.5'e alıp 7 ye satmış Galatasaray.

Meria gibi bir oyuncudan net 1.5 Milyon euro kazanmak super bir olay.

Satılmasa ustune bır de tazmınat ödeyip yollayacaktı zaten Galatasaray.

Şayet dogruysa akıllıca bir transfer.

5.5 değil ya 2.5 milyon euro verildi Meira'ya

Geri
Üst Alt