Fernando Meira

Cevap: Meira Zenit'te

para için geldi para için gidiyor...

2.5 milyon € falan yazıyodu sporx de eğer doğruysa ki doğrudur var para ruslarda, meira gibi bi adam için bulunmayacak para...

tekrar söylüyorum yetenekleri tartışılmaz ama tutmadı burda yada kendisi istemedi... zaten 6 ayda gitmek istiyorum diyen bi adamda vardır bi sorunlar mutlaka...

Takımın şu döneminde eğer yönetime rest çektiyse illa beni satın dediyse yazıklar olsun başkada birşey demiyorum,çünkü yönetim bu adamı zorla satmak istemez böyle bir dönemeçte Meira efendi rest çekti gitmem Almanya'ya dedi ve yönetim çaresiz kaldı satma kararı aldı olay bundan ibaret diye düşünüyorum!

Takımın şu döneminde eğer yönetime rest çektiyse illa beni satın dediyse yazıklar olsun başkada birşey demiyorum,çünkü yönetim bu adamı zorla satmak istemez böyle bir dönemeçte Meira efendi rest çekti gitmem Almanya'ya dedi ve yönetim çaresiz kaldı satma kararı aldı olay bundan ibaret diye düşünüyorum!

Ayni fikirdeyim Sinan. Yoksa yönetim bu günlerde Meirayi satmazdi. Meira kendisi gitmek istedi oynamayacagini mutsuz oldugunu söyledi ve yönetimde mecburen satmak zorunda kaldi gibime geliyor. Eger gercekten satiliyorsa tabiki.

Yapmayın böyle yorumlar,teori üretmeye gerek yok,sonra kızıyorsunuz Totomaç aynısı yaparken .

aynen öyle dediğin gibi bu durumda yönetim biz defansın ortasında tek sağlam kalan adamı satmamız lazım diye çıkamazdı ortaya ki öylede yapmadılar kendisi gitmek istedi...

resmen rest çekti yaa adam koskoca takıma ben almanyaya gitmema satın beni bırakın gideyim vs vs...

Yapmayın böyle yorumlar,teori üretmeye gerek yok,sonra kızıyorsunuz Totomaç aynısı yaparken .

Ben başka mana bulamıyorum hocam Hamburg maçına 2 gün kalmış herkes konsantre olmaya çalışıyor bir bakıyoruz ki Meira Zenit'te ne anlarsın ki bu haberden!

MEIRA ANTRENMANDA ÇIKMADI!

Galatasaray, Almanya'nın Hamburg ekibiyle 12 Mart Perşembe günü deplasmanda yapacağı UEFA Kupası 4. tur ilk maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda futbolcuların, dar alandaki teknik çalışmanın ardından, taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdikleri bildirildi.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan oyunculardan Servet Çetin, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Tobias Linderoth'un salonda, Murat Akça'nın ise sahada tedavilerinin ardından fizyoterapistler yönetiminde çalıştıkları ifade edildi.

Bu arada, Rus kulübü Zenit ile transfer görüşmeleri süren Fernando Meira'nın da antrenmanda yer almadığı öğrenildi.

Galatasaray takımı, Hamburg maçı için yarın sabah saatlerinde Almanya'ya gidecek ve son çalışmasını karşılaşmanın da oynanacağı HSH Nordbank Arena'da yapacak.

Hangisi semih mi eren mi? biraz baktım semihle ilgili foruma ayaklarına hakim diye bahsediyorlar.

Eğer illaki transfer olacaksa kaliteli pahalı yabancı aramaya gerek yok.Kayseri'deki Eren iyidir.Yok illa Semih olacaksa Emre-Servet-Emre üçlüsü hazır olduğu zaman yedek de olabilir.Ama öncelikle güven lazım o çocuğa.Bülent hocada gerekeni yapacaktır umarım.

Kesinlikle Meira gitmek istemiştir. Bizimkiler satmaya mecbur kalmıştır. Yönetime ve Bülent hocaya güvenelim yapacak başka bir şey yok. Onlar bulur bir çaresini.

Meira'nın satılacagı belliydi :)

Servet yada Emre sakatlanmasa emin olun Kocaelli maçından sonra gidiyordu

Onlar sakatlandıgı için sadece transfer geçikti ....

savaşçı hırslı ve teknik adamlar olmalı takımda zaten bütün avrupdaki büyük takımlar böyle artık...

1 yada 2 tane çok çok üst düzey adam var ama onlarda savaşarak oynuyolar...

lincoln bile iyi bir paraya satılabilir zaten napıyoki 2. yarı başından beri yine her pozisyonda düşmelere başladı...

sezon sonu gelsin o da gidicem diye tutturacak...

öyle tek adamla 10 numara adamla maç. kazanma devri bitti artık bütün takkımlar takım oyunu ve mücadele ile kazanıyolar... tabi bu dediğim takımlar üst seviye takımları diğerleri naparsa yapsınlar...

Evet. O mac sonrasinda hatalilara gereken ceza kesilecek denmisti, Skibbeyle basladilar, Meira ile devam edeceklerdi ama dedigin gibi stoperdeki sakatliklar bunu geciktirdi. Simdide koz Meiranin eline gecti, stoperler sakat olmasaydi beni satacaktiniz simdide ben durmam burda dedi:)

aynen öyle zaten kocaeli maçındaki hareketleri ve yedirdiği 3 gol bunu belli etti...

kimse savunmasın bana bu adamı kocaeli maçında yenen 5 golün 3ünde o vardı hemde tanerin yanında...

savaşçı hırslı ve teknik adamlar olmalı takımda zaten bütün avrupdaki büyük takımlar böyle artık...

1 yada 2 tane çok çok üst düzey adam var ama onlarda savaşarak oynuyolar...

lincoln bile iyi bir paraya satılabilir zaten napıyoki 2. yarı başından beri yine her pozisyonda düşmelere başladı...

sezon sonu gelsin o da gidicem diye tutturacak...

öyle tek adamla 10 numara adamla maç. kazanma devri bitti artık bütün takkımlar takım oyunu ve mücadele ile kazanıyolar... tabi bu dediğim takımlar üst seviye takımları diğerleri naparsa yapsınlar...

Konuyu Lincoln'e getirmenin manası yok onun Galatasaray'a daha bağlı olduğunu düşünüyorum!

ben sadece örnek olsun diye dedim ayrıca dediğin gibi kendi demeçlerinde daha bağlı ama futbol sahade oynanıyor mikrofonlar karşısında değil...

Lincoln'ün o Galatasaray armasını öpüşünü çok gerçekçi buluyorum,Meira'nın ise öptüğünü hatırlamıyorum fark burda sanırım!

Geri
Üst Alt