Erkan Doğan
Parçalı Üye
- 21 Kasım 2008
- 3.998
- 0
- 286
Cevap: Meira Zenit'te
Kayseri'deki Eren iyidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
para için geldi para için gidiyor...
2.5 milyon € falan yazıyodu sporx de eğer doğruysa ki doğrudur var para ruslarda, meira gibi bi adam için bulunmayacak para...
tekrar söylüyorum yetenekleri tartışılmaz ama tutmadı burda yada kendisi istemedi... zaten 6 ayda gitmek istiyorum diyen bi adamda vardır bi sorunlar mutlaka...
Takımın şu döneminde eğer yönetime rest çektiyse illa beni satın dediyse yazıklar olsun başkada birşey demiyorum,çünkü yönetim bu adamı zorla satmak istemez böyle bir dönemeçte Meira efendi rest çekti gitmem Almanya'ya dedi ve yönetim çaresiz kaldı satma kararı aldı olay bundan ibaret diye düşünüyorum!
Takımın şu döneminde eğer yönetime rest çektiyse illa beni satın dediyse yazıklar olsun başkada birşey demiyorum,çünkü yönetim bu adamı zorla satmak istemez böyle bir dönemeçte Meira efendi rest çekti gitmem Almanya'ya dedi ve yönetim çaresiz kaldı satma kararı aldı olay bundan ibaret diye düşünüyorum!
Yapmayın böyle yorumlar,teori üretmeye gerek yok,sonra kızıyorsunuz Totomaç aynısı yaparken .
ayni fikirdeyim sinan. Yoksa yönetim bu günlerde meirayi satmazdi. Meira kendisi gitmek istedi oynamayacagini mutsuz oldugunu söyledi ve yönetimde mecburen satmak zorunda kaldi gibime geliyor. Eger gercekten satiliyorsa tabiki.
Hangisi semih mi eren mi? biraz baktım semihle ilgili foruma ayaklarına hakim diye bahsediyorlar.
Meira'nın satılacagı belliydi![]()
Servet yada Emre sakatlanmasa emin olun Kocaelli maçından sonra gidiyordu
Onlar sakatlandıgı için sadece transfer geçikti ....
Meira'nın satılacagı belliydi![]()
Servet yada Emre sakatlanmasa emin olun Kocaelli maçından sonra gidiyordu
Onlar sakatlandıgı için sadece transfer geçikti ....
savaşçı hırslı ve teknik adamlar olmalı takımda zaten bütün avrupdaki büyük takımlar böyle artık...
1 yada 2 tane çok çok üst düzey adam var ama onlarda savaşarak oynuyolar...
lincoln bile iyi bir paraya satılabilir zaten napıyoki 2. yarı başından beri yine her pozisyonda düşmelere başladı...
sezon sonu gelsin o da gidicem diye tutturacak...
öyle tek adamla 10 numara adamla maç. kazanma devri bitti artık bütün takkımlar takım oyunu ve mücadele ile kazanıyolar... tabi bu dediğim takımlar üst seviye takımları diğerleri naparsa yapsınlar...
Konuyu Lincoln'e getirmenin manası yok onun Galatasaray'a daha bağlı olduğunu düşünüyorum!
ben sadece örnek olsun diye dedim ayrıca dediğin gibi kendi demeçlerinde daha bağlı ama futbol sahade oynanıyor mikrofonlar karşısında değil...