Fernando Meira

Cevap: Meira Zenit'te

Lincoln'ün o Galatasaray armasını öpüşünü çok gerçekçi buluyorum,Meira'nın ise öptüğünü hatırlamıyorum fark burda sanırım!

abicim şekillere fazla takılmayalım iş forma öpmekle değil o formayı terletmekle ve hakkını vermekle olur... belki adam forma öpmeyi sevmiyodur...

neyse uzamasın gereksiz yere...

bunca yıldır takip ederim Galatasaray'ı gittiğine arkasından üzüldüğüm sadece 1 tek adam var o da cevad prekazi!!! tanju bile bizi satıp para için kanatlılara gittiğinde hiç üzülmemiştim...

para için takımdan giden anca gider...

abicim şekillere fazla takılmayalım iş forma öpmekle değil o formayı terletmekle ve hakkını vermekle olur... belki adam forma öpmeyi sevmiyodur...

neyse uzamasın gereksiz yere...

bunca yıldır takip ederim Galatasaray'ı gittiğine arkasından üzüldüğüm sadece 1 tek adam var o da cevad prekazi!!! tanju bile bizi satıp para için kanatlılara gittiğinde hiç üzülmemiştim...

para için takımdan giden anca gider...

Ben sadakat ifadesi olarak söylemiştim,neyse uzatmanın alemi yok giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.!

Sanirim 2,5 m ye alinan bir VASAT futbolcunun 6 m ye gitmesi bizim acimizdan çok büyük şans...

Cevap: #5 Fernando Meira

Semih oynasın bunun yerine

Hakan Baltayı o bölgeye çekip boş yere 2 bölgede birden niye sorun yaşayalım ...

Burak çaktırma ama Zenit daha iyi takım gibi gözükuyor :D

Ayrıca daha çok para veriyorlar :p

Zenit ligi kacıncı bitirmişti seneye clde yoklar herhalde bu senede uefada meira forma giyemez cok faydalı transfer:D

Rus mafyası zorla ona 1 milyon € ya imza attıracak şimdi bunlar Meira'ya yıllık 3 felan diye ayak yapıyordur :D

Song takımdan ayrıldığında çok üzülmüştüm.Ancak büyük ümitlerle aldığımız Meira gidince hiç üzülmedim.Gerçekten bir defans oyuncusu için çok ağırdı.Defansta bana hiç güven vermiyordu. Yolu açık olsun .Hizmetinden dolayı teşekkürler . Umarım seneye Meiran'nın yerine çok daha kaliteli bir oyuncu buluruz.

Kim oynayacak defansta merak ediyorum.Emre aşık 2 maçtır sakat sakat oynuyor oda sakatlanırsa vay halimize.

Eğer dendiği gibi 7 milyon € veriyorlarsa kesinlikle gitmeli

Kim oynayacak defansta merak ediyorum.Emre aşık 2 maçtır sakat sakat oynuyor oda sakatlanırsa vay halimize.

Yerine Semih oynayacak.Renktaşlar UEFA'da Semih'i oynatabilecek miyiz?Ben oynatacağımızı düşünüyorum.Nedeni liste verilirken genç oyuncularınız mecbur listeye alınacak diye bir yönetmelik vardı.

Cevap: #5 Fernando Meira

Yolun açık olsun Meira.

Solda Hakan ile Arda arasında iyi bir anlaşma var onun bozulmamasından yanayım.

Geri
Üst Alt