Fernando Meira

Cevap: Meira Zenit'te

bilgi edinmeden ? ben Semih'i hepinizden daha iyi tanıyorum HAFTANIN 2 GÜNÜ BERABERİM en azından... Bende bir bilgi veriyim; burası profesyonel futbol platformu... PAF LİGİ DİĞİL. hayatında A takımla maça çıkmamış bir adamı getirip ZANK diye defans bloğunun ortasına koyarsanız, özellikle böyle kritik maçlar öncesi, bunun sonuçlarıda olacaktır daha önce dediğim gibi... mantıksız açıklamalarda bulunmayın...

Ya Emir ne beraber olması?İyi misin arkadaşım sen?Haftanın 2 günü berabermiş...Arsenal 17lik Ramsey'i oynatırken,İnter Santon'u oynatırken düşünmüyor mu senin düşündüklerini?Kafanı yorma sen.Semih oynatılırsa aslanlar gibi oynar.Meira gibi hovarda hovarda ,kafası başka yerde dolaşmaz sahada en azından.;)

Cevap: Fernando Meira Zenit'le anlaştı !

ben bile oynasam meiradan daha iyi oynarım en azından koşarım,meirada o da yoktu.semih oynasa inanın daha iyi.

Sen neymişsin be Emir.:D Bir röportaj ayarla o zaman bari bizim fanzine. Yakından tanıyalım bu senin haftanın 2 günü beraber olduğun adamı.

ayarlarız, siz maçlara gidin, yemek bile ayarlarız.. yeterki kalkın o bilgisayarın başından maçlara gidin. açıcam bakalım ASY'deki ilk maç, sizin için yeni açığa gidecem kombineniz yok büyük ihtimal, orada açıcam GSCimbom buraya diye kaç kişi gelecek yanıma bakalım...

Ya Emir ne beraber olması?İyi misin arkadaşım sen?Haftanın 2 günü berabermiş...Arsenal 17lik Ramsey'i oynatırken,İnter Santon'u oynatırken düşünmüyor mu senin düşündüklerini?Kafanı yorma sen.Semih oynatılırsa aslanlar gibi oynar.Meira gibi hovarda hovarda dolaşmaz sahada.;)

Emir diyorsa doğrudur İnan. Antrenmanlardan falan fırsat buldukça görüşüyordur Emir'le.:D

Yaziklar olsun! Eger Meira gittiyse ! Bu kadar sakat varken... Semih daha 1 maca cikmadi!

Zaten Semih yedegimizdi.. Emre Asik sakat sakat oynuyor.. Kritik 3 maca cikacagiz bunlardan birinde Allah korusun bir sakat daha verirsek Ligi ve Uefa'yi unutun.. Yönetim derhal istifa etsin! Yaziklar olsun!

ayarlarız, siz maçlara gidin, yemek bile ayarlarız.. yeterki kalkın o bilgisayarın başından maçlara gidin. açıcam bakalım ASY'deki ilk maç, sizin için yeni açığa gidecem kombineniz yok büyük ihtimal, orada açıcam GSCimbom buraya diye kaç kişi gelecek yanıma bakalım...

Açmayan top olsun mu :D

Şu resmi siteden bir açıklama gelsede kurtulsak yahu.Gitsin arkadaş bir gram korkuyorsam namertim.Hatta aksine çok sevineceğim.Şu dakikadan sonra şu kadarcık yararı dokunmaz bu adamın.

Açmazsan?

Ciddi manada demiş gibimi görünüyorum sence Puyol bu takıma gelirmi orda demek istediğim kolaymı yabancı stoper bulup getirmekti

Yabancı transferi kolay olmayabilir.Ama getirmek zorundayız. Biz de 3. lig takımı değiliz herhalde. Transfer yapmak zor diyelim hiçbirşey yapmayalım o zaman. Bu mudur koskoca Galatasaray'ın transfer zihniyeti ?

Cevap: #5 Fernando Meira

Umarim Bülent Kaptan bize Volkan Yamanin izlettirmezde Semihi koyar o pozisyona yoksa hakan Balta cekilirn oraya Volkanda sol beke ozaman yandik derim ben..!!!!!!!!!!!

Yaziklar olsun! Eger Meira gittiyse ! Bu kadar sakat varken... Semih daha 1 maca cikmadi!

Zaten Semih yedegimizdi.. Emre Asik sakat sakat oynuyor.. Kritik 3 maca cikacagiz bunlardan birinde Allah korusun bir sakat daha verirsek Ligi ve Uefa'yi unutun.. Yönetim derhal istifa etsin! Yaziklar olsun!

Yok artik yönetimide istifa ettirdiniz ya asil size yaziklar olsun. Bu ne karamsarliktir su yorumlara bakin. Neredeyse maca bakmayin yatin uyuyun zaten yenilecegiz diyeceksiniz.

Cevap: #5 Fernando Meira

volkan yaman oynarsa.leverkusen deplasmanında olduğu gibi bir skor olur

Meira artık Zenitli

Galatasarayın protekizli yıldızı Fernando Meira'nın Zenit'e transferi imzya kaldı. Galatasaray ile Rus kulübü 6 milyon euro karşılığında kesin anlaşmaya vardı.

Zenit'in Galatasaray'a teminat mektubunu vermesinin ardından imza atılacak ve Meria resmen Rus kulübünün futbolsucu olacak. Bu arada dün geceki haberimizde belirttiğimiz üzere, imza bir kaç gün gecikse bile Meira Hamburg maçında oynamayacak.

Ligtv - Pınar Argun

Biz çoğu maç ordayız.Gerçi senin gibi futbolcularla 2 günde bir görüşemiyoruz ama olsun kendi çapımızda takımımıza destek veriyoruz.vesselam

çoğu maç diğil. her maç olman gerekiyor arkadaşım. orda ol ki, takımına destek ver... o adamlar bunu bekliyor. boş tribünlere oynayan hangi takım başarılı bu dünyada?... Meira'nın gitmesi, buna bağlı zaten... herkes benim gibi düşünseydi onun hakkında, onun yeteneğini görebilseydi, adam burada mutlu olurdu.. ben ona biraz daha zaman verilmesini istedim.. vermediler.. ama şunu söyliyim; bu adamı göndermenin faturası ağır olacak... başka birşey demiyorum...

Bence de bu saatten sonra birşey deme.Meira gidiyor sende sus.Herkes gider biz kalırız.

Hamburgu geçeriz bence bunu niyemi düsünüyorum tek neden alman takımı olmaları yoksa su forvetlerle bu takıma güvenmek zor heleki defans tüm sakat olunca ha belki orta alandaki adamların bireysel yetenekleri ile birşeyler yapabiliriz

Geri
Üst Alt