Ömer Çelik
Cezalı
- 24 Kasım 2008
- 7.755
- 2
- 313
Cevap: Güle Güle Meira
Üf ya. Perşembe günü maçtan sonra gitse olmaymıydı
Üf ya. Perşembe günü maçtan sonra gitse olmaymıydı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güle Güle Meira
Galatasaray Futbol AŞ ile Fernando Jose da Silva Freitas Meira arasındaki sözleşme, tarafların mutabakatı sonucunda karşılıklı olarak feshedilerek, oyuncunun bonservisi Zenit Petersburg kulübüne verilmiştir.
Kendisi ailesiyle birlikte İstanbul’da yaşamaktan çok mutlu olmasına karşın, oyuncu profesyonel hayatta reddedemeyeceği cazip bir teklifle karşılaştığını ve ayrılmak istediğini belirterek tercihini bu yönde kullanmıştır.
Meira menajeriyle birlikte yarın İtalya’ya giderek sağlık kontrolünden geçecek ve işlemlerinin tamamlanmasından sonra Zenit Petersburg kampına dahil olacaktır.
Fernando Meira’ya Galatasaray’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında ve yeni takımında başarılar dileriz.
Galatasaray Futbol AŞ
GALATASARAY zoru sever...
Sevinmek istiyorum gittiğine ama bu resmen herşeyden vazgeçmek gibi birşey.Hep eleştirdim Meira'yı 1-2 maç dışında.Gitmesini de çok istiyordum ama doğru zaman değil bu.Ne yapıcaz şimdi?Semih Semih diye tutturulcak.Tabiki oynasın ama avrupada bi türlü ilerlersek Servet ve Emre dönmezse yandık.Ayrıca ligdede çok fazla sıkıntı çekeriz ki zorlu bir döneme girdik bile bu kadar sakatla.Yönetim nasıl izin verdi hala aklım almıyor.
Önümüzdeki ilk 3 maç Semih'in ideal 11'de olacağını düşünmüyorum.Muhtemel kurgu
Sabri-Emre-Hakan-Volkan(Alpaslan) olur. Semih hünüz hiçbir resmi müsabakada 1 dk. forma almış değil.Ondan bize tek referans kafasını tekmeye daldırdığı bir fotoğraf şimdilik. Bu referans ne kadar kabul görecek buna Bülent Korkmaz karar verecek.
yönetim nasıl izin verdi?
1- oyuncu gitmek istedi
2- 12 trilyon para yarısı peşin bu krizde
3- beklentileri karsılamadı
4- nakit sıkıntısı
5-vb vb vb
![]()
Onlara zaten katılıyorum da mesela bir Servet sakat olmasa zaten direkt yolla o zaman birşey demem ama bu çok büyük bir risk.Ki zaten Meira gitsin diye kaç kere yazdım ben.Ama önümüzde bu maçlar varken ve defans yokken resmen rus ruletine döner olay.