Fernando Meira

Cevap: Güle Güle Meira

1 ay önce satılsa çok yerinde bir transfer denilirdi. Ama şimdi olay çok farklı en kritik maçlar öncesinde stoperlerimiz sakatken bu olayda üstüne tuz biber oldu. Artık ya Hasan Şaş yada Ümit Karan stopere geçecek.:D

Yonetim risk aldı inşallah bu risk neticesi başımız agrımaz, bide daha önce yazan arkadaşa katılıyorum Bulent Korkmazın ilk ciddi maçı avrupada oynadı, hatta hatırlıyorum lig maçında yer vermezdi ,hep avrupa maçında oynadı [lig macında genelıkle yedek kalırdı ] ama gerçektende başarılı olmuştu

İnşallah Merianın yerine oynuyacak olan [ herhalde semih olacak ] onu aratmaz,zira önemli maçlar arifesindeyiz, bu bakımından Başkan Polat bir nevi kumar oynadı, belkide bu bize hayırlı olursa Meria yın yerıne genç oyuncuyu kazanabiliriz. Tıpkı yıllar öncesinin olayı tekrarlanır o dönemde Kaptan Bülent ortaya çıkmıştı belli olmaz bu defada başkası çıkar .Neticede GS ın genlerinde bunyesinden yetenekli oyuncular her zaman çıkar , olayı bu açıdan bakarsak fazla karamsar olamya gerek yok [ HAYDİ KAPTAN BÜLENT GÖSTER KENDİNİ TIPKI YILLAR ÖNCESİ OLDUGU GİBİ SENİ KÜÇÜMSİYENLERE VER DERSİNİ ] Herkese saygılar...

yönetim risk aldı diyoruz ama

Güle Güle Meira

Galatasaray Futbol AŞ ile Fernando Jose da Silva Freitas Meira arasındaki sözleşme, tarafların mutabakatı sonucunda karşılıklı olarak feshedilerek, oyuncunun bonservisi Zenit Petersburg kulübüne verilmiştir.

Kendisi ailesiyle birlikte İstanbul’da yaşamaktan çok mutlu olmasına karşın, oyuncu profesyonel hayatta reddedemeyeceği cazip bir teklifle karşılaştığını ve ayrılmak istediğini belirterek tercihini bu yönde kullanmıştır.

Meira menajeriyle birlikte yarın İtalya’ya giderek sağlık kontrolünden geçecek ve işlemlerinin tamamlanmasından sonra Zenit Petersburg kampına dahil olacaktır.

Fernando Meira’ya Galatasaray’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında ve yeni takımında başarılar dileriz.

Galatasaray Futbol AŞ

oyuncu gitmek istiyor yönetim napsın

Song'tan genç, iyi, ucuz, ve daha tecrübeli ve bir o kadar da yeteneksiz stoperimiz uçtu gitti paranın ucunu görünce.Song'u gönderen zihniyeti kınıyorum bu takım hiçbir zaman eksiğini tamamlayamaz.Seneye sağ bek gelir, ön liberomuz Mehmet Topal'ı satarlar futbol tüccarları hadi ön libero bul, sonra Baros'a teklif gelir o gider forvet bul.Bu döngü böyle sürer gider ve eminim bundan örneğini 2002 yılından beri nefretle izliyorum.Büyük kulüpsen futbolcu satmayacaksın(Meira transferini ayrı kefeye koyuyorum tutmadı), kaçırmayacaksın.Ama her yıl tüccar zihniyetiyle al-sat, yetiştir sat olacak iş değil.Avrupa'daki büyük kulüplerin transfer politikasına bakın kilit oyuncularını satmazlar, iyi oyuncularını sonuna kadar değerlendirip alttan yenisi gelirse satarlar.Ey tüccar zihniyetli yönetim bu mali şartların sorumlusu kısmen Skibbe(sene sonu acısı kötü olur şampiyon olamazsak gidenler, satılanlar çoğalır)ve onu getirdiğiniz için kısmen sizsiniz.By tüccar kafasını , zihniyetini bırakın Galatasaray ne ticarethane, ne de sizlerin şirketlerinizden biri...

Peki Sezon sonu ne olacak?

Müzmin sakat olan Tobias Linderoth bi şekilde takımdan gönderilecek.Arda Turan ve Mehmet Topal belki İngiltere belki Almanya kulüplerinden birine hallice bir fiyata satılacak.

Yabancı kontenjanında açılacak olan 2 yabancı hakkı, bir defans ve muhtemelen bir önlibero ile doldurulacak.Yerli oyuncu transferine önem verilecek.Mehmet Topuz,Mehmet Yıldız ikilisinin üzerine düşülecek.Sürpriz bir uğraDefans için Orhan Şam zaten alındı gibi.

Heeepsiinii topluyoruz.Polat bir Divan Kurulunda ne dedi ? ' Galatasaray'da artık çok fazla transfer olmayacak.Takımın omurgası bu.En fazla 1 yada 2 transfer yapacağız.'

Yapılacak transferler belli.İhtiyaç olduğu çok açık.E yine takımın omurgası bozuldu.

Bakın ; 2007 : Barış,Serkan,Nonda,Orkun,Volkan,Emre G.,Linderoth,Lincoln,Hakan Balta,Servet.

2008 : De Sanctis,Kewell,Baros,Ferdi,Serkan Kurtuluş,Alpaslan,Meira.

Sayın başkan iki senede 18 futbolcu aldın.E insaf ! Daha ne alıp satacaksın be adam.Gelecek sezon içinde bi 6 futbolcu alırız.Al sana istikrar,al sana oturmuş kadro.

Herşey için teşekkürler F.Meira. Güle güle , yolun açık olsun.Başarılar ....

Sevinmek istiyorum gittiğine ama bu resmen herşeyden vazgeçmek gibi birşey.Hep eleştirdim Meira'yı 1-2 maç dışında.Gitmesini de çok istiyordum ama doğru zaman değil bu.Ne yapıcaz şimdi?Semih Semih diye tutturulcak.Tabiki oynasın ama avrupada bi türlü ilerlersek Servet ve Emre dönmezse yandık.Ayrıca ligdede çok fazla sıkıntı çekeriz ki zorlu bir döneme girdik bile bu kadar sakatla.Yönetim nasıl izin verdi hala aklım almıyor.''Son olarak Song'un kurbanı olun siz!! ''

Sevinmek istiyorum gittiğine ama bu resmen herşeyden vazgeçmek gibi birşey.Hep eleştirdim Meira'yı 1-2 maç dışında.Gitmesini de çok istiyordum ama doğru zaman değil bu.Ne yapıcaz şimdi?Semih Semih diye tutturulcak.Tabiki oynasın ama avrupada bi türlü ilerlersek Servet ve Emre dönmezse yandık.Ayrıca ligdede çok fazla sıkıntı çekeriz ki zorlu bir döneme girdik bile bu kadar sakatla.Yönetim nasıl izin verdi hala aklım almıyor.

yönetim nasıl izin verdi?

1- oyuncu gitmek istedi

2- 12 trilyon para yarısı peşin bu krizde

3- beklentileri karsılamadı

4- nakit sıkıntısı

5-vb vb vb

;)

Önümüzdeki ilk 3 maç Semih'in ideal 11'de olacağını düşünmüyorum.Muhtemel kurgu

Sabri-Emre-Hakan-Volkan(Alpaslan) olur. Semih hünüz hiçbir resmi müsabakada 1 dk. forma almış değil.Ondan bize tek referans kafasını tekmeye daldırdığı bir fotoğraf şimdilik. Bu referans ne kadar kabul görecek buna Bülent Korkmaz karar verecek.

Önümüzdeki ilk 3 maç Semih'in ideal 11'de olacağını düşünmüyorum.Muhtemel kurgu

Sabri-Emre-Hakan-Volkan(Alpaslan) olur. Semih hünüz hiçbir resmi müsabakada 1 dk. forma almış değil.Ondan bize tek referans kafasını tekmeye daldırdığı bir fotoğraf şimdilik. Bu referans ne kadar kabul görecek buna Bülent Korkmaz karar verecek.

Oynadı ya yanılmıyorsam malatya macında girdi oyuna hatta bi topunu kaleci cıkardı. Mourinho'nun gel idmana cık dedigi adamı bizim banko oynatmamız lazım.

yönetim nasıl izin verdi?

1- oyuncu gitmek istedi

2- 12 trilyon para yarısı peşin bu krizde

3- beklentileri karsılamadı

4- nakit sıkıntısı

5-vb vb vb

;)

Onlara zaten katılıyorum da mesela bir Servet sakat olmasa zaten direkt yolla o zaman birşey demem ama bu çok büyük bir risk.Ki zaten Meira gitsin diye kaç kere yazdım ben.Ama önümüzde bu maçlar varken ve defans yokken resmen rus ruletine döner olay.

Onlara zaten katılıyorum da mesela bir Servet sakat olmasa zaten direkt yolla o zaman birşey demem ama bu çok büyük bir risk.Ki zaten Meira gitsin diye kaç kere yazdım ben.Ama önümüzde bu maçlar varken ve defans yokken resmen rus ruletine döner olay.

Bende diyorumki bakta gör SEMİHTEN SEVGİLERLE!

Bir oyuncu ben gitmek istiyorum dedigi an onu yollamak lazım hatta zararına bile olsa ki biz zarara satmadık. Ben meira geldigi gun bayram yaptım ve hala diyorum meira iyi topcu ama tutmadı işte bizim bildigimiz meira olamadı ve kafasında burayı bitirdi. Ben kocaeli macında degil ama bordo macında anladım o yaptıgı bireysel hata degildi. Cunku kafası orda degildi o andan itibaren benim için meira kocaman bir sıfır.

1 semih 100 meira benim için. Oyuncu olarak demiyorum hırs,karakter,ruh, kişilik, vb için diyorum cunku o sahadaki biz.

İnşallah herkes bu işten kazançlı çıkar.Biz para+Semih'i kazanırız,Meira daha iyi

ücret alır ve takımına yararı dokunur.Giden gitmiştir, yolumuza geri kalan

bu Aslanlar ile devam edeceğiz.

Güle güle Meira...

Semihle birlikte en az 10 sene stoper sıkıntımız olmaz 1-2 sene sonrada yanına emrah yolluyu monte edebilirsek tadından yenmez ama edemesekte semihi yazıp yanına bir adam alırız bu kadar guveniyorum.

cok sogukkanlı

ayagına hakim dandun topcu degil

hava topları mukemmel

hem kesici hem dagıtıcı

rakib forvet asla belini kıramaz

fırsatcı

yani buyuk bir stoper olması için Allah butun yetenekleri vermiş eee yaradan butun yetenekleri vermişse biz niye sans vermiyelim?

Geri
Üst Alt