GSC Haber Fernando Muslera: “Futbolu bırakmamı mı istiyorsunuz?”

Biraz sosyal medyaya baksan anlayacaksın zaten reis. Senin yerin ayrı eyvallah ama burası Galatasaray. Bizde vefa sadece semt adı. Paranı hakketmiyorsan gidersin..

Ya sezonun ortasında hangi skor, hangi kötü performans, hangi hata vs... ne olursa olsun "zamanı gelince bırakıcam demiştiniz, şimdi zamanı mı?" diye soru sorulmaz. Ha BJK gibi her yerden elenmişsindir, yarışlardan kopmuşsundur, o zaman sorarsın belki ama onu bile daha usturuplu sorarsın. Onu bile bu sezon sonu zamanı mı falan diyerek sorarsın... Ben Muslera'nın yerinde olsam küfürü basardım muhtemelen, ki az küfreden, sakin bir insanımdır... Tamamen tahrik ve moral bozma amaçlı, planlı bir soru...

muslera'nın seneye takımda olmaması gerektiğini herkes anlamıştır zaten. şu an kelle istenecek, linçleyecek evrede değiliz. konsantrasyon gerekiyor lig için.

Kendini bu duruma kendi düşürdü baba. Durman gereken yeri bilmen lazım. Hocam ben takıma zarar veriyorum biraz dinlenmek istiyorum diyebilirdi. Tabi bunu önceliği takım olan bir oyuncu yapabilir, gerçek bir kaptan yapabilir egosunu takımın önüne koyan biri asla yapamaz.
Onu çoktan hocanın demesi lazım ama kayış kopmuş artık bu kadar enseye şaplak gte parmak olmanın sonucu bu oluyor

Evet maalesef bırakmanı istiyoruz. En azından yedek kulübesine geçip Günay'a şans tanı. Lig sonunda da nereye gidiyorsan gidersin.

GjsjOD6WAAAkNWL

Amatör liginde daha iyi pozisyon aliyordur kaleciler.

Aynı ortamda kalınca fikirlerimiz bakış acimiz net koreliyor. Forumdan uzak kaldigim dönemde eski maçlara bakıyordum canım sikildikca. Bu arkadaşa rağmen iki kere şampiyon olmuşuz çok açık ve net. Yenilen gollerin abartmıyorum %50-60indan fazlasında hatası var.

Zaten bu minvalde bir postum vardı ama guncellemeden sonra eski postlar aramada çıkmıyor bulamadım

Halen savunani var saka gibi. Muslera'ya 60 milyon euro maas verdi bu kulup. En kucuk bir borcu yok. Azicik Galatasaray'i dusunseydi ya kendine ceki duzen verirdi yada trip atmayi birakip kulubeye gecer sezon sonuda veda ederdi.

Halen savunani var saka gibi. Muslera'ya 60 milyon euro maas verdi bu kulup. En kucuk bir borcu yok. Azicik Galatasaray'i dusunseydi ya kendine ceki duzen verirdi yada trip atmayi birakip kulubeye gecer sezon sonuda veda ederdi.
Savunulacak yanı yok, soruyu soran ne kadar dümbükse Muslera da o kadar eleştiriyi hakediyor.

Aynı ortamda kalınca fikirlerimiz bakış acimiz net koreliyor. Forumdan uzak kaldigim dönemde eski maçlara bakıyordum canım sikildikca. Bu arkadaşa rağmen iki kere şampiyon olmuşuz çok açık ve net. Yenilen gollerin abartmıyorum %50-60indan fazlasında hatası var.

Zaten bu minvalde bir postum vardı ama guncellemeden sonra eski postlar aramada çıkmıyor bulamadım
Vay be ben kendimi tek elestiren saniyordum o yillar icin, demekki baskalarida varmis.

Muslera sezon sonunda zaten takımdan ayrilacaktir; şu anda kendisine baskı yapmanın takıma hiçbir faydasi yok. Ayrıca Muslera yüzünden 4 yemedik.

Geri
Üst Alt