- 29 Ocak 2024
- 9.050
- 8.220
- 643
Günay darbe yapmazsa olmayacak bu iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu çoktan hocanın demesi lazım ama kayış kopmuş artık bu kadar enseye şaplak gte parmak olmanın sonucu bu oluyorKendini bu duruma kendi düşürdü baba. Durman gereken yeri bilmen lazım. Hocam ben takıma zarar veriyorum biraz dinlenmek istiyorum diyebilirdi. Tabi bunu önceliği takım olan bir oyuncu yapabilir, gerçek bir kaptan yapabilir egosunu takımın önüne koyan biri asla yapamaz.
Hoca olsa başında der. Hocamız yok bunu biliyoruz.Onu çoktan hocanın demesi lazım ama kayış kopmuş artık bu kadar enseye şaplak gte parmak olmanın sonucu bu oluyor
Durduğu yerden öbür köşeye uzanabileceğini sanması adamı delirtiyor![]()
Amatör liginde daha iyi pozisyon aliyordur kaleciler.
Halen savunani var saka gibi. Muslera'ya 60 milyon euro maas verdi bu kulup. En kucuk bir borcu yok. Azicik Galatasaray'i dusunseydi ya kendine ceki duzen verirdi yada trip atmayi birakip kulubeye gecer sezon sonuda veda ederdi.
Savunulacak yanı yok, soruyu soran ne kadar dümbükse Muslera da o kadar eleştiriyi hakediyor.Halen savunani var saka gibi. Muslera'ya 60 milyon euro maas verdi bu kulup. En kucuk bir borcu yok. Azicik Galatasaray'i dusunseydi ya kendine ceki duzen verirdi yada trip atmayi birakip kulubeye gecer sezon sonuda veda ederdi.
Vay be ben kendimi tek elestiren saniyordum o yillar icin, demekki baskalarida varmis.Aynı ortamda kalınca fikirlerimiz bakış acimiz net koreliyor. Forumdan uzak kaldigim dönemde eski maçlara bakıyordum canım sikildikca. Bu arkadaşa rağmen iki kere şampiyon olmuşuz çok açık ve net. Yenilen gollerin abartmıyorum %50-60indan fazlasında hatası var.
Zaten bu minvalde bir postum vardı ama guncellemeden sonra eski postlar aramada çıkmıyor bulamadım