Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

Lazio icin cana diger sahibi icin 6,750 mi verildi ? bu o anlama geliyor.

Transfer yapmayinca yapmadi oluyor yapinca da cok para. nasil bi mantik anlamadim. muslera cana+6750 istediler onlarda almak icin verdi.

belki yönetime de pahali geldi ama copa america da ki performansina baktilar.

Muslera gelmiyor haberi cikinca, beceriksiz Yönetim.

Muslera Galatasaray'da aciklamasi gelince, cok para verilmis!

Isiniz zor sizin Galatasaray Yönetimi.

Helal olsun yönetim.

Yükseliste olan, popüler, yetenekli ve genc bir kaleci.

Harika bir transfer oldu.

Helal olsun yönetim.

Yükseliste olan, popüler, yetenekli ve genc bir kaleci.

Harika bir transfer oldu.

Güzel açıklamış. Bu arada Muslera Allahtan Copa Amerikada iyi oynadı.Bu transfer erken açıklansa idi çok büyük tepkiler olurdu.

Muslera'nın Serie A'da bir çok maçını izledim. Gerçekten enteresan bir kaleci. Şu ana kadar en büyük sorunu istikrar, bir kaleci maça ne kadar tesir edebilir? Ama Muslera maça tesir eden bir kaleci. Dediğim gibi Serie A'ya ilgi duyduğum için çok maçını izledim Muslera'nın. Bir maçta öyle fantastik kurtarışlar yapar ki şaşırırsınız, ertesi maçta 2 tane hata yapar maçı verir. Muslera bence 2-3 yıl sonra Dünya'nın en iyi 5 kalecisi içine girebilir. Tabi Taffarel bunda çok etkili olacaktır. Ama giremeyebilir de, sönüp de gidebilir. Bu da Muslera'nın elinde.

Kağıt üstünde çok iyi bir transfer, Muslera'yı çok dikkatli gözlerle izleyen biri olarak Galatasaray'a gelmesine üzüldüm açıkçası. Hayırlı olsun, yalnız Muslera'nın da tıpkı diğer genç kaleciler gibi hata yaptığı, verdiği maçlar olacaktır. Böyle 1-2 maçtan sonra ıslıklama falan olmaz inşallah. Bonservis de çok değil, tıpkı Neuer gibi 20-25 milyon eurolara kadar çekebilir fiyatını.

Hayırlı olsun çok iyi bir transfer. :tiphat:

Ufuk ve Aykut gitmez. Emirhan Akhisara kiralık gitti.

Para onun kalibresindeki bir kaleci için çok değil. Lazio'ya sadece Cana, Muslera'nın hakkını elinde bulunduranlara 6.75 milyon euro. Çok zor bir transferi başardık benim gözümde, birsürü taraf vardı çünkü.

Panterdi, Aslan oldu. Hoşgeldin Muslera :)

Para onun kalibresindeki bir kaleci için çok değil. Lazio'ya sadece Cana, Muslera'nın hakkını elinde bulunduranlara 6.75 milyon euro. Çok zor bir transferi başardık benim gözümde, birsürü taraf vardı çünkü.

Panterdi, Aslan oldu. Hoşgeldin Muslera :)

Bu kadar para vermeye ne gerek var.Bedavaya Zapayayı geri alırdık

vaybe dışarda arkadaslarlaydım adamlara şaka yapayım diye muslerayı resmi site açıklamış dedik doğru çıktı :) keşke drogba deseydim

aykuta 8-9 yıldır klübe vermediği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz!

Hoşgeldin Muslera :)

Site çok ağır...Muslera fazla geldi galiba :P:P:P

Muslera hayırlı uğurlu olsun :m26:

Yıllar sonra kalemiz güvende :)

Iyi bir kaleci aldik.

Pahali diyenler, hesap cekenler, Galatasaray`in mali konularin da görev yapmak icin basvuru yapsin bence.

Geri
Üst Alt