Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

Bu önemli bir başarı özellikle arjantin maçından sonra , emeği geçen herkese tebrikler ,

maliyeti bence makul sonuçta bu kaleci dünyadaki ilk 7-8 adamdan biri ,

ayrıca son iki sezonda kaleyi tutan ilk topun gol olduğu maçları hatırlayın , bu sebeble kaybedilen maçları/puanları ve bunların sıralamadaki etkisi ile maddi sonuçlarını ,

tekrardan tebrikler ve hayırlı uğurlu olsun ,,

Saygılar.

Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama Lazio'ya Muslera hissesi karşılığında Cana'yı

diğer hissedara Muslera hissesi karşılığında 6,750 milyon euro vermişiz.

Cana karşılık Lazio Musleranın kendi üzerilerindeki bonservisinden vazgeçmiş olabilirler sanırım?

Uzun yıllardan sonra,çok iyi,sağlam bir kaleci aldık.Uzun yıllar boyunca kalemizi koruyacağına inanıyorum.

Simovic,Taffarel,Mondragon gibi isimlerin yanında Fernando'nun da ismini anarız umarım yakın zamanda.

Hoşgeldin El Nene! : )

Dünyada para hesabını bizden fazla yapan taraftar yoktur galiba.Arkadaş bırakın ne kadar paraya geldiğini ya.Adam iyi kaleci mi? İyiiii..O zaman keyfini çıkart,niye para hesabı yapıyorsun?

25-30 milyon taraftarı bulunan klubün maddi durumunu hesaplamak bize mi düşütü?

"Hazırlık maçı" olan Liverpool maçına en ucuzu 40tl(40-60-400)koymayı biliyolar.Ben hayatım boyunca en fazla bilete verdiğim para 100tl fb maçı.O maçın en yüksek bilet fiyatı 700tlydi.

pu

Bırakın abicim bu para hesaplarını,sahada oynayan oyuncularımızdan keyif almayalı yıllar olmuş,Şampiyonlar liginde kaç yıldır yokuz..Herkes eski Galatasaray gelsin istiyor ama paraya gelince "aa çok vermişler,kazık yemişiz." keyif almaya bakın biraz futboldan..Zapata mı alalım? Leo franco mu alalım?

Ne parasından bahsediyorsunuz arkadaşlar.. Şampiyonluk için ve şampiyonlar ligi için iyi bir kaleci şart...Geçen sene futboldan anlamaz adnanlar o kadar transfer yapacaklarına 1 tane böyle kaleci transfer etseydi, ilk 5'te olurduk en azından..

Sarı forma alıp Muslera yazdırmak farz oldu

ahahha 19.07 şovvvvvvvv :D fenerliler kalp krizi geçirmesin :D

Düşünün Lazio zamanında 3 sene önce..Bonservisinin yarısını 3 Milyona almış..21 yaşındayken..Uruguay gibi bir ligde 6 Milyonluk bonservisi vardı bu Muslera nın.

Kaleye artık bir kaleci gececeginin yanı sıra, Lorik Cana gibi ne kadar karakterli olsada cok kötü bir önliberodan kurtuldugumuzu da unutmasın paranın hesabını yapan forum muhasebecilerimiz.

Ben demiştim demeyi sevmem ;ama dün Muslera'nın bugün açıklanacağını ben demiştim :weqweq:

Sayemde aldık :coffee:

Bu arada transferi en erken Buse Terim açıkladı.

Cana'yı Lazio'yu ikna etmek için verdik.

Ownership gibi birşey oldu sanırım.

Neyse transferin keyfini çıkaralım.

Cana'yı Lazio'yu ikna etmek için verdik.

Ownership gibi birşey oldu sanırım.

Neyse transferin keyfini çıkaralım.

Kaleci forması büyük patlama yapacaktır muhtemelen : )

arkadaslar para verdik de kova kaleci mi aldik ,ona gore bunun bize her turlu geri donusu olur ,buyuk takimsak eger taraftar da buyuk dusunmeli

İlk defa Mondragondan sonra kaleyi güvende hissetmişim . Başlarım parasına 50 m olsa verilir.

Geri
Üst Alt