Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

Hayırlısı olsun, çok sevindim..

başka takımlar gibi şike karşılığı transfer yapacağımıza parası neyse verip alıyoruz çok şükür.

"şerefli olmak" bambaşka.

Mustafa Sarp: 'Mus'lera nin benden ne farki var? Oda 'Mus' bende 'Mus'.

Fatih Terim: O Kaleci sen....

Mustafa Sarp: Bende kaleye gecerim!

Taraftar: Sen ilk futbolcu ol!

Mustafa Sarp: 'Mus'lera nin benden ne farki var? Oda 'Mus' bende 'Mus'.

Fatih Terim: O Kaleci sen....

Mustafa Sarp: Bende kaleye gecerim!

Taraftar: Sen ilk futbolcu ol!

Şeref'in ve Radyosporun haberi doğru çıktı.

GS sözlükteki, Şeref 5 yıllık ve biraz tuzlu olud yazmışdı.

Su anda dünyanin gözdesi olan bir kaleciyi bu yasta Galatasaray´a getirmek inanilmaz birsey. Son yillarin en fiyakali transferlerinden biri, kim ne derse desin. Muslera´yi 5 yil boyunca kalemizde görmek süper birsey olacak. Kupada cosup da transfer edebildigimiz tek futbolcu Muslera galiba bu arada :D Fiyatini katladi diye haberler vardi. Süper transfer ya süper

Seneye 30 milyon euro'ya Man City'e satarız :o

Resmen Yönetim başarısıdır...

Turnuva öncesi almak...

Yoksa Turnuva sonrası bu adamı kolay kolay kapamazdık yani...:o

kalecinin maçın kaderine etkisinin her geçen gün arttığı günümüz futbolunda 2-3 yıldır çektiğimiz kaleci , dolayısıyla kolay gol yeme buhranının artık son bulacak olmasını sevinçle karşılıyorum ama bu hamlenin daha önce yapılmamış olması ve sonuçlarına hep beraber katlanmış olmamız gerçeği de beni bir yandan üzmüyor değil

Bide Cambiasso,L.Diarra en kötü ihtimal Felipe Melo açıklansa varya:) O zaman seyreyleyin bu takımı.

OPeht.png

mpXL3.png

w9uZI.png

NCBhI.png

Beyler sanırım şöyle oldu.Lazio ile Muslera konusunda Cana takısıyla anlaştık.Oyuncuların fonları oluyor fonada ayrı para verdik satın almak için.

Resmen Yönetim başarısıdır...

Turnuva öncesi almak...

Yoksa Turnuva sonrası bu adamı kolay kolay kapamazdık yani...:o

Hayırlı olsun.

Çaba olarak Mondragon'dan sonra gelen tüm kalecilerden daha fazla gayret sarf ediceğine eminim ama yediği 3.hatalı golden sonra medyanın gazına gelerek sallamaya başlarsak en az 3 yıl daha kaleci göremeyiz. Oyuncuyu takip edenlerde bilir refleksleri, konsantrasyonu, zamanlaması vs. her yönüyle çok iyi kaleci. Benim en çok sevindiğim nokta artık yan toplarda gözü açık ve ne yapması gerektiğini bilen kalecimiz olacak. Ayrıca kaleciliği bir tarafa duruşuyla da takım arkadaşlarına güven veriyor.

Neyse seneye kesin şampiyonuz en güçlü rakibimiz Bursaspor, Ankaragücü.

Hayırlı olsun.

Çaba olarak Mondragon'dan sonra gelen tüm kalecilerden daha fazla gayret sarf ediceğine eminim ama yediği 3.hatalı golden sonra medyanın gazına gelerek sallamaya başlarsak en az 3 yıl daha kaleci göremeyiz. Oyuncuyu takip edenlerde bilir refleksleri, konsantrasyonu, zamanlaması vs. her yönüyle çok iyi kaleci. Benim en çok sevindiğim nokta artık yan toplarda gözü açık ve ne yapması gerektiğini bilen kalecimiz olacak. Ayrıca kaleciliği bir tarafa duruşuyla da takım arkadaşlarına güven veriyor.

Geri
Üst Alt