Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

Cana'yı göndermek zaten başlı başına bi mallıkta onun dışında da bana pek güven vermedi bu arkadaş. Hollanda- Uruguay maçında nası çıktı o topa çözemedim:o Yan toplarda zaafı varmış zaten kaç senedir ne çekiyosak yan toplardan çekiyoruz. Mondragon'dan sonra yan toplarda sağlam bi kaleci gelmedi. Üstüne bi de ön libero transferi yapacağız(Tabi Cana kadar iyisini alamayacaklar). Tam leş.

Altın ile Cana'nın yerini de değiştirelim mi? Değerini de "1 Cana 750 futbolcu eder" şeklinde belirtiriz, piyasayı şekillendiririz.

Ne Canaymış arkadaş, gören bulunmaz hint kumaşı sanacak.

cana : aşırı sert, hantal, teknik yok, ofansa katkı 0, defansa katkı tartışılır..

millet nesine hayran bu adamın ben anlamadım valla...hiiiç ama hiiiç beğenmiyorumm

Yanlışlıkla banlamayı unutmuşlar adamı gördüm. Neyse ben raporlarım sorun yok:asd:

Cana'yı sattıklarına göre oraya bir oyuncu gelecek. Dert etmeyin bence. Ha belki de Terim 4-4-2 düşünüyordur. Cana'nın bu sistemde işi olmayabilir eğer klasik 4-4-2 oynarsak.

Cevap: Muslera Galatasaray'da - Cana Lazio'da iddiası

Yanlız ilginç olan şey,dikkatinizi çekerim sözleşmesi devam etmesine rağmen yine bonservis vermedik :)

bu adamda çok merak ettiğim frikiklerde nasıl frikik golü yiyen bir tipi var desem gülmezsiniz umarım :D

uzun boyuna karşılık kalıplı olmaması sende bu izlenimi vermiş olabilir ama reflexler dehşet. aykut ufuk bunun yanında leşşşş
bu adamda çok merak ettiğim frikiklerde nasıl frikik golü yiyen bir tipi var desem gülmezsiniz umarım :D

Geri
Üst Alt