Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera Galatasaray'da - Cana Lazio'da iddiası

Bi tasla iki kus diye ben buna derim hem canadan kurtulduk hemde kaleci boslugunu doldurduk

Cana'dan kurtulduk diyorlar, bu kıymet bilmez taraftar beş maç sonra muslera'nın da kuyruğuna teneke bağlayıp kovar.

Ligtv'nin haberlerine inanmıyorum.

Cana'dan kurtulduk diyorlar, bu kıymet bilmez taraftar beş maç sonra muslera'nın da kuyruğuna teneke bağlayıp kovar.

Neyin kıymeti arkadasım ya tamam ben de severim Cana yı ama yok olmuyo pas yapamıyo yapcak birşey yok 2 adım oteye pas veremıyo diye barışı eleştiriyorsak Cana ya da kalsın dememeliyiz Cana nın mücadelesine eyvallah ona hiç bir lafım yok..

Bulabilirizi bırak,adam öner.Eminim bulabiliriz ne yahu.

Eminimki 2 milyon euroya messiden daha iyi isim bulabiliriz,kim o isim,şey,buluruz işte.

Şu anda Cana'dan iyi bir ön liberoya 10 milyon eurodan aşağıya bulamassın hesap bu kadar basit,gerisi hikaye.

Madem Cana o kadar iyi bir ön libero nasıl 4.5 'a aldık ? Demek ki bulabiliyormuşuz . Adam önermek benim işim değil transferi yönetim yapıyor ben değil :) .

Cana'yı önceden tanıyan biri olarak severim ama sadece Galatasaray'da izleyen birinin böyle düşünmesi normal. Beklediğimiz performansı hiç gösteremedi ki Galatasaray'da.

Bi tasla iki kus diye ben buna derim hem canadan kurtulduk hemde kaleci boslugunu doldurduk

Cana o kadar kötü topçu değil. Eğer kadıköyde 10 yıl sonra fenerden puan aldıysak bunda Cananın katkısı da vardı. Aslında İtalya ligi tam ona göre. Özellikle sert maçlarda çok iş yapar fakat bizim sistemimize uygun değildi bu doğru.

Bi nane bilmiyorum hocam,kusura bakma,ölesine savurdum ben de istersen.

Bulabilirizi bırak,adam öner.Eminim bulabiliriz ne yahu.

Eminimki 2 milyon euroya messiden daha iyi isim bulabiliriz,kim o isim,şey,buluruz işte.

Şu anda Cana'dan iyi bir ön liberoya 10 milyon eurodan aşağıya bulamassın hesap bu kadar basit,gerisi hikaye.Cana'nın pas atamadığını,top süremediğini söylüyorsun gerçi,bundan sonra ne söylesek boş.

Cana birilerinin ayran budalası gibi ağzı açık izlediği ve öve öve yere göğe sığdıramadığı Busquets kadar pas atar,onun kadar top sürer.

Herşeyi geçtim iki takım,iki isim söyleyeyim.

Bu sene ş.ligi finalini kim oynadı United-Barça.Bu iki takım kim.Son yılların en formda en başarılı en büyük iki takımı hemde tartışmasız.Peki bu takımların ön libero mevkisinde kim oynuyor.Birinde Carrick,birinde Busquets.Bu adamlar Cana'dan daha iyimi top sürüyor,daha iyimi paslar veriyor,yani kısacası teknikleri daha iyimi,hayır.

Eee sorun ne?Sorun şu biz bir ön liberodan forvete ara pası atmasını,müthiş çalımlar atmasını bekliyoruz,onlar beklemiyorlar.Bunun nedeni ne çünkü Rıdvan gibi bir beyinsiz kuyuya bir taş atıyor,yorum yapıyor,bintane akılsızda o taşı çıkaramıyor.

Artık bırakalım şu saçma işleri.Ön liberoda oynayan adamın görevi ne kimseye gollük pas vermektir,nede çalımlarla adam eksilterek kaleye gitmektir.

Nasılki bir forvet oyuncusu hakkında abi defanstan top çıkartamıyor,riskli oynuyor,şeklinde saçma sapan bir yorum yapamıyorsak,bir ön libero hakkındada abi ara pası veremiyor,iyi çalım atamıyor gibi saçma yorumlar yapamayız değilmi.

N:Belki tek seferde olmuyordur.

Cana o kadar kötü topçu değil. Eğer kadıköyde 10 yıl sonra fenerden puan aldıysak bunda Cananın katkısı da vardı. Aslında İtalya ligi tam ona göre. Özellikle sert maçlarda çok iş yapar fakat bizim sistemimize uygun değildi bu doğru.

Koskoca sezonda iyi oynadigi mac sayisi bir elin parmaklarini gecmiyor, ama hatalarini say say bitmez, tamam karakterli biriydi bizde basarili olmasini isterdim ama Galatasarayin basarisi herseyden once geliyor

Keşke Lorik Cana'yı bir sene daha tutsaydık ya

arkadaslar cana tam CAteNAciio'luk adam.

italya'da yilin futbolcusu bile secilebilir. ama dünyanin herhangi baska bir ülkesinde orta veya altdüzey takimlarda oynar anca :)

umarim c.gülselam'i FT ilk 11 de oynatmayi düsünmez cana'yi satip.

her ne olursa olsun bence cana > c.gülselam.

Ben Fatih Terim'le beraber kendini bulacağını düşünüyodum Cana'nın, Ceyhun'da onun yedeği olurdu ama işte gidiyo galiba :(

Ben Fatih Terim'le beraber kendini bulacağını düşünüyodum Cana'nın, Ceyhun'da onun yedeği olurdu ama işte gidiyo galiba :(

cana'ya karsi cikmama ragmen, hic isleyen bir orta sahada oynatamadik.

su sekilde oynasaydik belki yildizi parlayabilirdi:

-------CANA---------

selcuk-------källstr./muntari

Olduysa hayırlı olsun demek lazım.

cana'ya karsi cikmama ragmen, hic isleyen bir orta sahada oynatamadik.

su sekilde oynasaydik belki yildizi parlayabilirdi:

-------CANA---------

selcuk-------källstr./muntari

Aynen abi yüzde yüz katılıyorum bence onun en verimli olacağı şekil bu olacaktı

Resmi açıklama gelmedi beklemek lazım.

Umarım gelmez o açıklama!

Geri
Üst Alt