Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera Galatasaray'da - Cana Lazio'da iddiası

Lorik gitmeden alamazmıyız şu çocuğu ya of.

Duyumculuga girer mi artik bilmiyorum ama Muslera bitmis anladigim kadariyla takas falan olmadan. Ne kadar dogrudur bilemem. Ligtv de son dakika gectigine gore soyleyebiliriz :)

Ben adamla samimiyim belki niye 3.şahıs olarak lafa girme gereği duydun çözemedim seni. Sana ters bişey diyen yok:o

edit: Tamam beyler Cana b.k gibi adamdı top falan da oynamayı bilmiyodu. Süpürücü falan olamadı he öyleydi işte. Pasta atamıyo zaten. He öle işte doğru.

Çünkü burası kişisel muhabbetin yeri değil.

Ben Muslera Cana takası ile ilgili bir şey okumaya geldim.

Konu bu. Ama okuyamıyorum. Senin birine verdiğin ayarı görüyorum. Bu da beni rahatsız ediyor. Ayrıca forumun kalitesini düşürecek postlar atarsan ben kaliteli bir forum okumak isteyen bir üye olarak tepkimi gösteririm. Sebep bu.

Gelirken çok sevinmiştik Cana için..

Ama şunu gördüm ki yeri dolmayacak biri değil..

Çok daha iyisi bulunabilir..

cana ya üzülenler var ya sevinmelisiniz bi taşda iki kuş vurulmus hem kaleci alındı hem canadan kurtulundu tamam savaşcıydı ama arkadan çift dalmakdan baska bi özelliğn isöyleyin bana

Sen daha bir ay önce kayit olmussun, hangi sezon basindan bahsediyorsun ? Misafir olarak takip ettiysen bilemem.

Tamam da kardeş sana ne ya , foruma üye olmadan takip edilemez mi? Böyle cins cins yorumlara da hasta oluyorum he. Ya adamın yaptığı yorum hakkında bir fikrin varsa cevap ver, yoksa sırf birilerinin kusurunu bulduğunu göstermek için yazma. Ergen işleri bunlar.

cana ya üzülenler var ya sevinmelisiniz bi taşda iki kuş vurulmus hem kaleci alındı hem canadan kurtulundu tamam savaşcıydı ama arkadan çift dalmakdan baska bi özelliğn isöyleyin bana

millet bamın gitmesine sevinir sen canadan şikayetçisin hayırmı?

Taraftarın hayal gücünü geliştirmiş işte.:o Yahu bir insan Cana'yı nasıl şöyle tanımlayabiliyor aklım almıyor.

Normalde Muslera hiç istediğim bir kaleci değil, sene sonu yollamaya çalşırız buyuk ihtimal. Kameni'yi Boruc'u falan tercih ederdim Muslera'ya.

Ama aynı Cana'yı izlemdik mi yahu? Bu kadar begenmeyeni varsa, vardır bu sebebi değil mi? Bence begenenler;

1-Marka duşkunleri, snuç itibariyle kariyerli bir adam cana,

2-Concecaio'nun G.Saray'daki performansını begenen arkadaslar Cana'yı da begenir ne de olsa :)

3- Cana'yı tanımayanlar, daha önce Marsilya'da maçlarını izlememiş olanlar, dır. Yoksa Cana'nın Marsilya performansını bilip de G.Saray'da oynadıgı oyunu begenen olamaz, çunku arada dağlar kadar fark var. Forum ortalaması zaten maç izlemeyen, 1-2 senelik futbol hafızası olan, yaşı kucuk arkadaslar...

valla halen lig tv sayfasında duruyur video arkadaslar bundan galatasaray için ter dökecek diyor kesin diyor ;?

koca lig tv bu kadar kesin konuşmaz

dünyanın en iyi 7. kalecisini almışız beyler :D

hadi açıkla resmi site ya neyse oy kullanıp geleyim belki ünal aysalda oy kulllanır sonra açıklanır yada şeçimden sonuçları varken gündemde olmaz diye yarın açıklanabilir :)

Normalde Muslera hiç istediğim bir kaleci değil, sene sonu yollamaya çalşırız buyuk ihtimal. Kameni'yi Boruc'u falan tercih ederdim Muslera'ya.

Ama aynı Cana'yı izlemdik mi yahu? Bu kadar begenmeyeni varsa, vardır bu sebebi değil mi? Bence begenenler;

1-Marka duşkunleri, snuç itibariyle kariyerli bir adam cana,

2-Concecaio'nun G.Saray'daki performansını begenen arkadaslar Cana'yı da begenir ne de olsa :)

3- Cana'yı tanımayanlar, daha önce Marsilya'da maçlarını izlememiş olanlar, dır. Yoksa Cana'nın Marsilya performansını bilip de G.Saray'da oynadıgı oyunu begenen olamaz, çunku arada dağlar kadar fark var. Forum ortalaması zaten maç izlemeyen, 1-2 senelik futbol hafızası olan, yaşı kucuk arkadaslar...

Haklısın fakat Marsilya performansını bildiğimiz için istemiyoruz gitmesini kalırsa aynı performansı gelecek yıl da sergiler.

Takımdaki diğer oyuncular görevini yaptıktan sonra Cana'nın aynı performansı sergileyeceğine nasıl bu kadar emin olunabiliniyor? Kimi getirirsen getir o takımda tam anlamıyla iyi performans veremezdi zaten.

Taraftarın hayal gücünü geliştirmiş işte.:o Yahu bir insan Cana'yı nasıl şöyle tanımlayabiliyor aklım almıyor.

Sadece geçen sezonki performansından yola çıkarak bir profil çizersek, çok vasıflı bir oyuncu değildi Cana. ben de isterdim Marsilyadaki gibi oynamasını ama olmuyacak duaya amin demeye gerek yok

hadi açıkla resmi site ya neyse oy kullanıp geleyim belki ünal aysalda oy kulllanır sonra açıklanır yada şeçimden sonuçları varken gündemde olmaz diye yarın açıklanabilir :)

Olayın seçimle ne alakası var onu anlamadım ki :) Hadi pazar günü hisse senetleri,borsa falan filan deseniz anlıcamda seçime nasıl bağlıyosunuz onu anlamıyorum.

Cana'nın,gerek hırsı gereksede liderliğiyle bence bu takımda ne pahasına olursa olsun durması gerektiğini düşünüyorum.

Haklısın fakat Marsilya performansını bildiğimiz için istemiyoruz gitmesini kalırsa aynı performansı gelecek yıl da sergiler.

Sunderland'de de kotuydu, Sunderland bu sene aynı mevki de 3. farklı kişiyi deneyecek. Cana-Muntari-?? ikisinden de memnun kalmadılar, bunu bile bile gidip Muntari'nin peşine duşmenin ya da Cana'yı ilahlaştırmanın anlamı yok. Bence Lazio'da seneye Cana'yı gönderir. 2012 yazında konusuruz.

Geri
Üst Alt