Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.204
- 3.013
Cevap: Muslera Galatasaray'da - Cana Lazio'da iddiası
Lorik gitmeden alamazmıyız şu çocuğu ya of.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben adamla samimiyim belki niye 3.şahıs olarak lafa girme gereği duydun çözemedim seni. Sana ters bişey diyen yok
edit: Tamam beyler Cana b.k gibi adamdı top falan da oynamayı bilmiyodu. Süpürücü falan olamadı he öyleydi işte. Pasta atamıyo zaten. He öle işte doğru.
Sen daha bir ay önce kayit olmussun, hangi sezon basindan bahsediyorsun ? Misafir olarak takip ettiysen bilemem.
cana ya üzülenler var ya sevinmelisiniz bi taşda iki kuş vurulmus hem kaleci alındı hem canadan kurtulundu tamam savaşcıydı ama arkadan çift dalmakdan baska bi özelliğn isöyleyin bana
cana ya üzülenler var ya sevinmelisiniz bi taşda iki kuş vurulmus hem kaleci alındı hem canadan kurtulundu tamam savaşcıydı ama arkadan çift dalmakdan baska bi özelliğn isöyleyin bana
valla halen lig tv sayfasında duruyur video arkadaslar bundan galatasaray için ter dökecek diyor kesin diyor ;?
koca lig tv bu kadar kesin konuşmaz
Normalde Muslera hiç istediğim bir kaleci değil, sene sonu yollamaya çalşırız buyuk ihtimal. Kameni'yi Boruc'u falan tercih ederdim Muslera'ya.
Ama aynı Cana'yı izlemdik mi yahu? Bu kadar begenmeyeni varsa, vardır bu sebebi değil mi? Bence begenenler;
1-Marka duşkunleri, snuç itibariyle kariyerli bir adam cana,
2-Concecaio'nun G.Saray'daki performansını begenen arkadaslar Cana'yı da begenir ne de olsa
3- Cana'yı tanımayanlar, daha önce Marsilya'da maçlarını izlememiş olanlar, dır. Yoksa Cana'nın Marsilya performansını bilip de G.Saray'da oynadıgı oyunu begenen olamaz, çunku arada dağlar kadar fark var. Forum ortalaması zaten maç izlemeyen, 1-2 senelik futbol hafızası olan, yaşı kucuk arkadaslar...
Taraftarın hayal gücünü geliştirmiş işte.Yahu bir insan Cana'yı nasıl şöyle tanımlayabiliyor aklım almıyor.
hadi açıkla resmi site ya neyse oy kullanıp geleyim belki ünal aysalda oy kulllanır sonra açıklanır yada şeçimden sonuçları varken gündemde olmaz diye yarın açıklanabilir![]()
Haklısın fakat Marsilya performansını bildiğimiz için istemiyoruz gitmesini kalırsa aynı performansı gelecek yıl da sergiler.