Cumali Deniz
Cezalı
- 1 Aralık 2008
- 533
- 0
- 1.286
Cevap: # Fernando Muslera
1.frey
2.ruffier
3.muslera
4.ospina
1.frey
2.ruffier
3.muslera
4.ospina
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
liselimisin
üniliyim kardes bi sorun mu var![]()
Normalde Ruffier'i Muslera'ya tercih ederim ama Ruffier PSG, Roma varken bize gelmez, bende olsam gelmezdim.
Muslera için Cana verilecekse, ne Ruffier ne Stekelenburg, Muslera'yı tek geçerim. Bizi Cana kurtardıkları içinde ömrümün sonuna kadar dua ederim, 2m euronun lafımı olur.Bence kaleci olarak Muslera değil Ruffier ne yapıp ne edip almak lazım.
Burada eğer Muslera gelirse 2 ay sonra nerden bulduk bu kovaya falan diyen çıkacak.Alırsak tabiki bende iyi performans vermesini istiyorum.Ama benim düşüncem bu.Ruffier gelirse 13-14 yıl kaleci sıkıntısı çekmeyiz.
Dunku maçı izlediniz, Selçuk için daha önce yazdım, 2005 U-20 takımının en iyisiydi diye, ama agresif değildir, tansiyonlu, sert maçların çogunda sahada kaybolur diye. Hele bir de Cana kalırsa bu takım acayip kısır olur. Cana gitmezse bu takımdan hiçbir şey olmaz. Her iddiasına varım.
Muslera hoşgeldin.
ruffieri 5-6 milyona alabiliyorsan öp başına koy,roma şimdiden 7-8 milyon gibi rakamları konuşuyor,ayrıca ruffier avrupada oynayan bir kulübü tercih eder,mazeret dediğin olay bizim sezon sonundaki sıralamamızdan kaynaklanıyor dolayısı ile bu tarz oyuncuların getirilmesi hem zor hemde ikna etmekde ,misal kalström inat ediyor neden? çünki avrupada yokuz dolayısı ile mazeret mazert dediğin şey zaten boynumuzda asılı ama görmüyoruz,şukadar bu iş biter diyoruz.
Ruffier 7-8 milyondan aşşa gitmez ,iyi kaleci ama şartlar ugun değil..
Normalde Ruffier'i Muslera'ya tercih ederim ama Ruffier PSG, Roma varken bize gelmez, bende olsam gelmezdim.
Muslera için Cana verilecekse, ne Ruffier ne Stekelenburg, Muslera'yı tek geçerim. Bizi Cana kurtardıkları içinde ömrümün sonuna kadar dua ederim, 2m euronun lafımı olur.
Dunku maçı izlediniz, Selçuk için daha önce yazdım, 2005 U-20 takımının en iyisiydi diye, ama agresif değildir, tansiyonlu, sert maçların çogunda sahada kaybolur diye. Hele bir de Cana kalırsa bu takım acayip kısır olur. Cana gitmezse bu takımdan hiçbir şey olmaz. Her iddiasına varım.
Muslera hoşgeldin.
Ben inanmiyorum alacaklarina.Butun soylemlerini yemis olurlar.Hem bu sene bizi acilinden sampiyonluga tasiyacak tecrubeli kaliteli isimleri yonelecegiz derken ,gidipte kaleye ilerisi icin genc istikbal vadeden ama su anda tam saatli bomba olan birini almazlar.Bize istikrarli ,guven veren biri lazim.Bu Muslera'nin ne zaman ne yapacagi belli degil,her mac diken ustunde oluruz.Cok inanilmazda oynayabilir ,ayni macin icinde birden Ufuk,Aykut ikilisinede donusebilir.Hayirlisi olsun diyorum.