Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

Kardes, Cana ile kan davan mi var anlayamadim. Varsa açikla biz de ögrenelim. Öyle mesajlar atiyorsun sanki fener Volkan Babacan - Cana takasini teklif etse halay çekecekmis gibi halin var.

Kan davam yok, sadece gördüğümü söylüyorum. Cana marsilya gunlerinin en az 2 gömlek altındadır. Bence 2.Conceaio vakasıdır. Culio bile Cana'dan çok daha iyi çok daha faydalıdır bence. Cana bu gidişle 2 yıla kalmaz önce Olimpiyakos, G.Saray tarzı parası çok ama çaptan düşmüş marka düşkünü bir kulube gider ondan sonra da ya Katar'a ya da sıra takımlarına. Çok buyuk dususte son 2 yıldır.

Muslera'yı çok begenmem, guven vermez. Ama bize yeter.

1.Howard

2.Ruffier

3.Kameni

4.Boruc=Muslera

6.İsaksson

Bence Muslera iyi Transfer olur ve isimisi görür.

Yanliz ilk yapdigi hatada Tribünler baslarsa adama kufür etmeye ve Medya isimis cok amma cok zorlasir.

Dünya kupasinda hic dikkatli izlemedim ama bi kac videosunu izledim manyak kurtarislari var

Tam bir kedi kaleci alıyoruz refleks kalecisi, ben pek sevmem böyle kalecileri guven vermezler, hataya meyilli olurlar. Cok buyuk bir beklentim yok. Kedi kaleci alacaksam Kameni'yi Muslera'ya tercih ederim. Muslera'da en cok sevindiğim olay Cana'nın gidişi olacak.

Kan davam yok, sadece gördüğümü söylüyorum. Cana marsilya gunlerinin en az 2 gömlek altındadır. Bence 2.Conceaio vakasıdır. Culio bile Cana'dan çok daha iyi çok daha faydalıdır bence. Cana bu gidişle 2 yıla kalmaz önce Olimpiyakos, G.Saray tarzı parası çok ama çaptan düşmüş marka düşkünü bir kulube gider ondan sonra da ya Katar'a ya da sıra takımlarına. Çok buyuk dususte son 2 yıldır.

Muslera'yı çok begenmem, guven vermez. Ama bize yeter.

1.Howard

2.Ruffier

3.Kameni

4.Boruc=Muslera

6.İsaksson

Tim Howard'ı sen ilk sıraya yazıyorsan başta hata yapıyosun. Ayrıca sen Cana'ın bir BAM kurbanı olduğunu düşünemiyorsan boşuna kimse senle tartışmaya girmesin. Biraz olaylara at gözlüğü ile değil de farklı açılarla bakmak lazım. Bu işler o kadar kolay değil.

samir handanovic ile birlikte en sevdiğim kalecilerdendir kendisi inşallah gelir...Nando#86

[video=youtube;HjDjEJdwW_g]https://www.youtube.com/watch?v=HjDjEJdwW_g[/video]

Tim Howard'ı sen ilk sıraya yazıyorsan başta hata yapıyosun. Ayrıca sen Cana'ın bir BAM kurbanı olduğunu düşünemiyorsan boşuna kimse senle tartışmaya girmesin. Biraz olaylara at gözlüğü ile değil de farklı açılarla bakmak lazım. Bu işler o kadar kolay değil.

BAM kurbanı oldugunu dusunemiyorsan , bu ne demek Suha? ben dusunemiyorum sen dusunebiliyorsun sağol :) Cana'nız sizin olsun yahu, benle cama'yı tartışmayın o kadar. Nokta. Siz begeniyorsunuz, ben hiç begenmiyorum, tartışma işte.

Tim Howard'ı ilk sıraya yazarak yaptıgım hata nedir? Ey Suha? Yazamaz mıyım? Dusunemiyorum değil mi?

Yahu şu formumdan meraklılar gelsin 2-3 yıılık iddialara girelim var mı gönüllü? 4-5 soru ve tahmin yapaılım 2-3 sene sonra kim haklı kim haksız dusunemiyor, futbolu göremiyor çıksın meydana?

buffon mu muslera mı derseniz ben muslera derim. muslerayı çok fazla izlemedim ama bir kaç yıla göre büyük patlama yaptı. buffon çok daha iyi kaleci tabiki ama son yıllarda çok sakatlandı parayı alıp bize sahada bir şey vermezse gene hayal kırıklığı yaşayabiliriz. bu sene savunma ve kaleyi çok sağlam kurmalıyız.

-----muslera-----

-sabri-servet-yabancı-balta

-----selçuk-kalstrom

---------emana-----

--elmander--------arda

---------baroş-------

şu kadro bile çok iyi olur

Ruffier > Howard.

Lorik Cana bu ülke'nin uzun süredir gördügü en iyi ön libero'dur, önünde Kim ve Selçuk olursa rahatlar ve performansini 2'ye katlar.

ya artık bir kaleci alıp defansı kurmaya bakalım.sıkıldım içime daral geldi,kaliteli yerlileri kaptırıyoruz.

Ruffier'in de var Fransa milli maçında yediği kötü goller.

fan sitesinde galatasaraya gideceği yazıyormuş doğrumu acaba?

Adını ilk kez duyanlardanım.

Geri
Üst Alt