Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

Bi Taffarel etkisi yapmasa da Mondragon etkisi yapabilir

Muslera hayırlı olsun, umarım yıllardır beklediğimiz kalecidir...Cana yolun açık olsun!

CnnTurk ne saçmalıyo ya? Lazio Muslera için 8,5 milyon euro değer biçmiş,Galatasaray Cana ve 6 milyon euro civarı bi para verecekmiş..

Musleraya destek vermemiz şart, her yedi golde ağır eleştirirsek, seneye yine kaleci aramaya başlarız.

Kaynaginiz ne arkadaslar,Ntvsporda sadece Cananin röpörtaji var.

mondragon kovanın tekıydı bi juventus macını hatırlıyorum iyi oldugu.muslera tafarel etkisi yapabilir.efsane olurmu bilemem onu
Ne kovası yapmayın Allah aşkına, Kurtardığı veya farkı önlediği bir çok maç oldu. ŞL liginde muhteşem performanslarını unutmayın. Liverpool deplasmanında farkı önlemişdi. 0-0 bitmişdi.

Ne kovası yapmayın Allah aşkına, Kurtardığı veya farkı önlediği bir çok maç oldu. ŞL liginde muhteşem performanslarını unutmayın. Liverpool deplasmanında farkı önlemişdi. 0-0 bitmişdi.

fenerbahçe maçlarına bak diyorum.6-0 lık maç kaleyi bulan 6 şut var.4-0 lık maçta 6 sut geldi kaleye 2 si direk 4 ü gol.psv macı var burdaki 1-0 yenerken rezil bi gol yiyip.90+4de kone 2-1 yapmıstı.ruhuyla oynuyordu orası ayrı

mondi ye kova diyenler 5 1lik febe macını bi daha izlesin

Galatasaray'da tarnsfer

04.07.2011 18:11

Galatasaray, uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'yı transfer etti.

DHA

ben böyle düşünüyorum belki bu konuda dünyada tekimdir ama fener maçında kötüysen her gelen topu içeri alıyorsan bence en kötü kaleci sensin

fenerbahçe maçlarına bak diyorum.6-0 lık maç kaleyi bulan 6 şut var.4-0 lık maçta 6 sut geldi kaleye 2 si direk 4 ü gol.psv macı var burdaki 1-0 yenerken rezil bi gol yiyip.90+4de kone 2-1 yapmıstı.ruhuyla oynuyordu orası ayrı
o dediğin maçta rezilleri oynamışdık.

Geri
Üst Alt