Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da
Bi Taffarel etkisi yapmasa da Mondragon etkisi yapabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CnnTurk ne saçmalıyo ya? Lazio Muslera için 8,5 milyon euro değer biçmiş,Galatasaray Cana ve 6 milyon euro civarı bi para verecekmiş..
Ne kovası yapmayın Allah aşkına, Kurtardığı veya farkı önlediği bir çok maç oldu. ŞL liginde muhteşem performanslarını unutmayın. Liverpool deplasmanında farkı önlemişdi. 0-0 bitmişdi.mondragon kovanın tekıydı bi juventus macını hatırlıyorum iyi oldugu.muslera tafarel etkisi yapabilir.efsane olurmu bilemem onu
Ne kovası yapmayın Allah aşkına, Kurtardığı veya farkı önlediği bir çok maç oldu. ŞL liginde muhteşem performanslarını unutmayın. Liverpool deplasmanında farkı önlemişdi. 0-0 bitmişdi.
mondragon kovanın tekıydı bi juventus macını hatırlıyorum iyi oldugu.muslera tafarel etkisi yapabilir.efsane olurmu bilemem onu
mondragon kovanın tekıydı bi juventus macını hatırlıyorum iyi oldugu.muslera tafarel etkisi yapabilir.efsane olurmu bilemem onu
o dediğin maçta rezilleri oynamışdık.fenerbahçe maçlarına bak diyorum.6-0 lık maç kaleyi bulan 6 şut var.4-0 lık maçta 6 sut geldi kaleye 2 si direk 4 ü gol.psv macı var burdaki 1-0 yenerken rezil bi gol yiyip.90+4de kone 2-1 yapmıstı.ruhuyla oynuyordu orası ayrı