Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

fenerbahçe maçlarına bak diyorum.6-0 lık maç kaleyi bulan 6 şut var.4-0 lık maçta 6 sut geldi kaleye 2 si direk 4 ü gol.psv macı var burdaki 1-0 yenerken rezil bi gol yiyip.90+4de kone 2-1 yapmıstı.ruhuyla oynuyordu orası ayrı

Birisi vursun la şunu bu ne! :o

ersan gülümüde transfer etmişdik ligtv ve ntv'de cıkmışdı artık pek inanasım gelmiyor bu medyanın haberine resmi haber gelmeden..

Galatasaray'da tarnsfer

04.07.2011 18:11

Galatasaray, uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'yı transfer etti.

DHA

Birisi vursun la şunu bu ne! :o

arkadaşım o maçlarda performansı geliyor aklıma mondragon diyince.almanydaki juventus macında ise gelmiş geçmiş en iyi kaleci performansı sergiledi.ruhuyla oynuyordu.bjk iki katı para verdi gitmedi orası ayrı

DHA son dakika haber girdi GÜNAYDIN.

Savaş Bulut un ben fbliyim diye itiraf etmesinib mi bekliyosunuz?

arkadaşım o maçlarda performansı geliyor aklıma mondragon diyince.almanydaki juventus macında ise gelmiş geçmiş en iyi kaleci performansı sergiledi.ruhuyla oynuyordu.bjk iki katı para verdi gitmedi orası ayrı

5-1 lik maç niye gelmiyo aklına yada ilk geldiği sezonki liverpool maçı?

Açın Casillasın yaptığı hatalara bakın zamanında ne kovalıklar yapmış.

Açın Casillasın yaptığı hatalara bakın zamanında ne kovalıklar yapmış.

Casillas şuan bana göre en azından Van Der Sar bıraktıktan sonraki en iyi kaleci ve bu seviyeye gelene kadar çok büyük hatalar yaptı.Buffon dediğimiz adamın Parma'dayken beşiğinden yediği golü hala hatırlıyorum.Cech bizim maçımızda nasıl bir hata yapmıştı kimse unutmamıştır.Kaleciler insan olduğu sürece hata yapacaktır.Önemli olan kaledeyken bize güven vermesi ve bu golde yapacağı hiçbir şey yok diyeceğimiz pozisyonların en azından bir bölümünü kurtarmasıdır.

ersan gülümüde transfer etmişdik ligtv ve ntv'de cıkmışdı artık pek inanasım gelmiyor bu medyanın haberine resmi haber gelmeden..

o ligtv ve ntvspordu, dhali kaynak güvenilir gibi.

ama önemli olan o degil zaten, önemli olan cana italyaya gidip menejeride takasi dogrulamasi.

Hoş gelmiş. Hayırlı olur inşallah. Mondragon dan sonra kaleci bakımından yüzümüz gülmedi bir türlü.

Onu diyorum ben de 2-3 hatada ıslıklayacaksak hiç gelmesin Muslera falan.

dünya kupasında stekelenburg ve muslerayı çok begenmiştim o zaman galatasarayın alabileceği aklıma bile gelmezdi.

İnşallah kaleci sıkıntımız Muslera ile son bulur.

beyler şimdi star sporda ertem şener 6mil+Cana karşılığında Muslerayı almışız dedi.

senelikte 2.5 alcakmış Muslera

beyler şimdi star sporda ertem şener 6mil+Cana karşılığında Muslerayı almışız dedi.

senelikte 2.5 alcakmış Muslera

sanmam daha düsük bir rakamdir o 6 milyondan.

olsa bile ne olur muslera gibi kaleciyi bulmusuz daha ne istiyoruz.

artik parali transferde yapmamiz gerekiyor belesten alinan oyunculari

gördük son senelerdir.

sanmam daha düsük bir rakamdir o 6 milyondan.

olsa bile ne olur muslera gibi kaleciyi bulmusuz daha ne istiyoruz.

artik parali transferde yapmamiz gerekiyor belesten alinan oyunculari

gördük son senelerdir.

6 milyon euro + cana 10 m eder.Cok pahali geldi bana

Geri
Üst Alt