- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da
hangi kanal veriyo izlemek şart oldu artık
bu gece 01:15 de
hangi kanal veriyo izlemek şart oldu artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu gece 01:15 de
hangi kanal veriyo izlemek şart oldu artık![]()
A haber.
Bence bu transfer bitmiştir, bundan sonra bir sorun çıkmaz.
İnşallah doğru değildir bu haber . Bence çok kaliteli bi kaleci değil , 6 milyon edecek kaleci hiç deil .![]()
İnşallah doğru değildir bu haber . Bence çok kaliteli bi kaleci değil , 6 milyon edecek kaleci hiç deil .![]()
dünyanın en iyi 7.kalecisi kimi istemiştin anlamadım ben seni
Komedi.
İnşallah ben yanılırım .....

[video=youtube;8UMrvpvv1RM]https://www.youtube.com/watch?v=8UMrvpvv1RM[/video]
İnşallah ben yanılırım .....
öyle bişey olamaz bu kaleciyi çok yabana atıyosunuz iyi transfer tartışmasız
Ne diyorsun lan sen . Dengesiz .yuvanda dön şikeci bıldırcın
Bravo , yazamadıklarıma sen tercüe oldun ...Ben yabana atmıyorum aksine iyi kaleci de dedim ancak bu forumda biraz abartanlar var. "Dünyanın en iyi 5-10 kalecisinden biri", "En çok gelecek vaad eden 3 kaleciden biri" vs. bu şekilde beklentileri çok yukarıya çekmekte bir yarar göremiyorum. Muslera iyi kaleci ancak bu Cana + 6 milyon Euro'nun kazık olacağı gerçeğini değiştirmez. Mesela Arda da iyi oyuncudur ancak 20+ milyon Euro bir fiyat onun için de kazıktır, anlatabiliyor muyum? O yüzden bonservis hakkındaki açıklamayı belkemek lazım, Cana + 6 Milyon Euro gibi bir maliyete Muslera'dan daha iyisini almak çok da zor olmazdı.