Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

İnşallah doğru değildir bu haber . Bence çok kaliteli bi kaleci değil , 6 milyon edecek kaleci hiç deil . :(

Ünal başkan ilk sözünü tuttu, devamını bekliyoruz :)

İnşallah doğru değildir bu haber . Bence çok kaliteli bi kaleci değil , 6 milyon edecek kaleci hiç deil . :(

Belki olmaya bilir, ama bu fiyata daha iyisini bulmak cok zor, ucuza aldiklarimizi gorduk. Bence iyi bir transfer, hem genc hemde potansiyeli yuksek.

[video=youtube;8UMrvpvv1RM]https://www.youtube.com/watch?v=8UMrvpvv1RM[/video]

İnşallah ben yanılırım .....

resmi açıklama neden yok acaba

[video=youtube;8UMrvpvv1RM]https://www.youtube.com/watch?v=8UMrvpvv1RM[/video]

İnşallah ben yanılırım .....

Oha be Kaka Milandayken :D

Muslera daha 20 yaşındaydı..

Bumu yani..

20 yaşında kaleci hata yapamaz mı?

Sen bu seneki kurtarışlarını izle son halini gör..

Bu gece maçı var resmi açıklamayı yarın yaparız gibime geliyor.

öyle bişey olamaz bu kaleciyi çok yabana atıyosunuz iyi transfer tartışmasız

Ben yabana atmıyorum aksine iyi kaleci de dedim ancak bu forumda biraz abartanlar var. "Dünyanın en iyi 5-10 kalecisinden biri", "En çok gelecek vaad eden 3 kaleciden biri" vs. bu şekilde beklentileri çok yukarıya çekmekte bir yarar göremiyorum. Muslera iyi kaleci ancak bu Cana + 6 milyon Euro'nun kazık olacağı gerçeğini değiştirmez. Mesela Arda da iyi oyuncudur ancak 20+ milyon Euro bir fiyat onun için de kazıktır, anlatabiliyor muyum? O yüzden bonservis hakkındaki açıklamayı belkemek lazım, Cana + 6 Milyon Euro gibi bir maliyete Muslera'dan daha iyisini almak çok da zor olmazdı.

Ben yabana atmıyorum aksine iyi kaleci de dedim ancak bu forumda biraz abartanlar var. "Dünyanın en iyi 5-10 kalecisinden biri", "En çok gelecek vaad eden 3 kaleciden biri" vs. bu şekilde beklentileri çok yukarıya çekmekte bir yarar göremiyorum. Muslera iyi kaleci ancak bu Cana + 6 milyon Euro'nun kazık olacağı gerçeğini değiştirmez. Mesela Arda da iyi oyuncudur ancak 20+ milyon Euro bir fiyat onun için de kazıktır, anlatabiliyor muyum? O yüzden bonservis hakkındaki açıklamayı belkemek lazım, Cana + 6 Milyon Euro gibi bir maliyete Muslera'dan daha iyisini almak çok da zor olmazdı.
Bravo , yazamadıklarıma sen tercüe oldun ...

Geri
Üst Alt