Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

güzel bir tercih yaptık diyebilirim,zaten avrupada olmadığımızı göz önüne alırsak vede lauro gibi çapsız bir kaleciye düşmektense milli takım kalecisi olan ve yıllardır italya ligi tozu yutmuş kalibreli bir kaleciyi tercih ederim,yaşıda genç mutlaka başarılı olacakdır.

ancak defans hattı benide çok düşündürüyor,transfer olurmu bilemem ama bu defans hattı ile işimiz çok zor olacak ,bence terimi en çok zorlayacak hat defans bloğu olacak zira o kadar riskli oyuncular varki güvenme noktasında sıkıntı yaratıyorlar.İlk maçlarda göreceğiz bunu ancak benim görüşüm yabancı bir stoper alıp ujfalusiyi sağ beke çekerek bir defans hattı kurmanın daha iyi olacağı düşüncesindeyim.Kaliteli bir stoper ile defans hattımız güçlenir ama şuanki hali ile sıkıntılı.balta çok formsuz tutunabilirmi bilmiyor,çağlar var o bölgede alternatif belki süpriz yapabilir,servet deseniz savaşçı bir oyuncu tamam ama olmadık yerde messilik etmesi işi bozuyor,terim belki adam eder göreceğiz.sabri ise tam sağ bek değil,onujn en iyi bölgesi sağ kulvardır o bölgede çok iyi ataklar yapar sabri.

defans hattı sıkıntılı bakalım muslera nasıl oynaycak göreceğiz,hayırlı olsun..

Cevap: Muslera: "Galatasaray’ı seçtim çünkü.."

@denizsenol ;

Musleranın kontratı önümüzdeki sezonun devre arasında biticekti ve Muslera da Lazio ile sözleşmek imzalamak istemiyordu bu yüzden Lazio Muslera'yı satmaya razı oldu .

Ayrıca Man U. Muslera'dan daha yenetekli bir kaleci olan David de Gea ' yı kadrosuna kattı Muslera tercihini kullanmadı .

Biraz araştırıp yazalim transferlerimiz hakkında .

Samet Suner

Evet kontratı gelecek sezon bitiyor diye kimse elindeki iyi olan kaleciyi bırakmak istemez. Muslera Laziodan kaç para maaş alıyodu sanki ? Sen Arda Turan gibi bir oyuncuyu Kontratı bitiyor diye yollarmısın ? Bu tür hurafe olaylara inanıp güldürmeyelim kendimize... Bugun f55 li Volki nin sözleşmesi bitse ne olursa olsun F5 3 verir 5 verir imzalatır yeni bir sözleşme. Kimse kaliteli futbolcunun takımından ayrılmasına göz yumamaz heleki dünyanın en iyi 10 kalecisi arasına giriyorsa ;)

Düz mantık Selçuk İnan kaliteli değil.

Samet Suner

Evet kontratı gelecek sezon bitiyor diye kimse elindeki iyi olan kaleciyi bırakmak istemez. Muslera Laziodan kaç para maaş alıyodu sanki ? Sen Arda Turan gibi bir oyuncuyu Kontratı bitiyor diye yollarmısın ? Bu tür hurafe olaylara inanıp güldürmeyelim kendimize... Bugun f55 li Volki nin sözleşmesi bitse ne olursa olsun F5 3 verir 5 verir imzalatır yeni bir sözleşme. Kimse kaliteli futbolcunun takımından ayrılmasına göz yumamaz heleki dünyanın en iyi 10 kalecisi arasına giriyorsa ;)

dünyanın en iyi 10 kalecisi değil de 10 potansiyel iyi kaleci arasına girebilir.

Ya arkadaş kaleci kaleci diye tutturdunuz Muslera olsun ille diye tutturdunuz şimdide vay neymiş ilk 10 kalecisinden biri değilmiş. Biraz mantıklı olun. Ya dediğinizin arkasında durun yada susun Zapataya razı olun. Harbiden çoluk çocuk işine çevirdiniz bu işide. Ayıp ya gerçekten ayıp!!!

Hala açıklanmadı ilginç

Aç gözlüyüz aç gözlü

İtalyan basını transferin bir kaç gün içinde açıklacağını söylüyormuş.

Hatta Ardada futbolcu değil :) Laf oraya gidecek. Yakında Fatih hocada kimmiş diyecekler var burada :D

Fatih Terim'e laf uzatanlar zaten ortalıkta geziniyor da neyse :D Ama öyle ya da böyle bizim bu sene şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne katılmamız gerekiyor.Muslera'nın kaleciliğini tartışmanın pekte manası yok bu durumda videolara göre yorum yapmak mümkün değil.Onu sezonu tamamladıktan sonra konuşmak daha iyi diye düşünüyorum.Keşke yeni bir Taffarel'imiz ya da Mondragon'umuz gibi olabilse ama bunu zaman gösterecek.

Ne ayaksın Muslera? Neredesin?

3979.jpg

Fifa nın resmi sitesinde..Geleceği olan 3 kalecinin içinde.

Düz mantık Selçuk İnan kaliteli değil.

Türkiye liginden avrupaya giden kaç Türk futbolcu var 2 elin parmaklarını geçmez. Adamın sözleşmesi bitmiş oynamak istemiyor Trabzonda gayet normal bir şekilde Galatasarayımıza transfer olmuş. Muslera ile gelip Selçuğu kıyaslıyabiliyorsan sana helal olsun...

@Veli Baltacı

kapak olacak birşey yok sadece mantıklı düşününce genç ve o kadar yetenekli bir kaleciyi zaten havada büyük takımlar kapardı bu durumdayken 1 sene sözleşmesi kalmışken her büyük takım almak için uğraşır. Neyse sen kapaklarınla ugras polemik yaratmayla değil.

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

Bu sabah güntekin muslerayı begenmedigini söyledi lazioyu bayadır tekip ediyormuşta felan filan galatasaraydada başarılı olamazmış ulan beşiktaş alsa şu adamı şöyle iyi böyle yetenekli kaleci olurdu.

Geri
Üst Alt