Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

Bu sabah güntekin muslerayı begenmedigini söyledi lazioyu bayadır tekip ediyormuşta felan filan galatasaraydada başarılı olamazmış ulan beşiktaş alsa şu adamı şöyle iyi böyle yetenekli kaleci olurdu.

Bırak şu ezikleri ya, bak Rıdvan Dilmen piyasada yok ulke şikeyle calkalanıyor bir program yapmadı, sonucu bellı TFF secımı oldu daha ertesı gun program yaptılar.

FIFA'dan Muslera'ya övgü

FIFA'nın gelecek vaadeden kaleciler listesinde G.Saray'a transferi an meselesi olan Muslera da yer aldı.

FIFA'nın resmi internet sitesinde yer alan değerlendirmede transfer döneminde Schalke kalecisi Neuer'in 25 milyon euroya Bayern'e, De Gea'nın da 19 milyon euroya ManU'ya transfer olmasının kaleciler açısından büyük önem taşıdığı vurgulanırken, geleceğin önemli kalecileri sıralandı.

Özellikle De Gea ve Neuer'i ön plana çıkaran FIFA, bu iki kalecinin ardından sezonu Lazio'da geçiren Muslera'ya yer verdi. Sezonu Lazio'da geçiren Uruguaylı kalecinin özellikle Dünya Kupası'ndaki performansında vurgu yapılırken, geçen sezon İtalya Kupası'ndaki Sampdoria mücadelesinde kurtardığı 2 penaltıyla takımına 5 yıl sonra ilk kupasını kazandıran isim olduğu belirtildi.

Listede CSKA'nın Rus file bekçisi Igor Akinfeev, Manchester City'nin genç kalecisi Joe Hart ve Arsenal'in iki file bekçisi Wojciech Szczesny ile Lukasz Fabianski gibi önemli isimler yer aldı.

(Ligtv.com.tr)

https://www.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=1471020.html

Haberin Orjinali

Cevap: FIFA'dan Muslera'ya övgü

Muslera transferini iyi olacağını sürekli belirtiyordum. Potansiyali yüksek bir kalecidir. Penaltı olunca heyecan yapmayın:)

Muslera hakkında olumsuz yorum yapan Güntekin okusun bu haberi.

Akinfeev olsaydı göbek atardım ama muslera da iyidir iyi.

:uyy::uyy::uyy::uyy:Muslera Tafi Gibi Olacağını gibi düşünüyorum inşAllah gelir:uyy::uyy::uyy:

rıdvan muslera yı da beyenmez bank asyadan 50 tane muslera bulur adam vidic e bank asya oyuncusu diyen bi tip..

FIFA övse nolur.Bizim futbol dehalarımız kim bu Muslera nerden buluyorlar böyle adamları ben bunun gibi bank asya'da 100 tane bulurum der olay biter :asd: Sonra bunları dinleyen taraftar Muslera'nın hatalı yediği golde,hatalı degajında falan ortalığı dağıtır.

10 sene kaleciye gerek yok artık tabi büyük takımlar aklını çelmezse

:tiphat: Uzun yıllar boyunca kalemizi koruyacağına,zamanla taraftarın sevdiği isimlerin başında geleceğine inanıyorum.Zaten çok sempatik.:ays:

Resmi açıklama ... off hadi ama artık yüzümüz gülsün .Fener e gülüyoz da kendi takımımızla ilgilide sevinçler yaşayalım...

Bizimde destek vermemiz lazım.Yediği her golden sonra ağır eleştiriler yapmamalıyız.

FİFA , Güntekin Onay dan daha mı iyi biliyor futbolu !!

Aklında şüphesi olanlar için ferahlatıcı bir haber olmuştur umarım.

Big Lazio Supporter Güntekin Onay beğenmiyor ama :(

Muslera hakkında olumsuz yorum yapan Güntekin okusun bu haberi.

Güntekin salt olumsuz yorum yapmadı ki, yetenekli ama istikrarsız, yaptığı bir kurtarışla maç kazandırabilir ama yaptığı bir hatayla maç da kaybettirebilir dedi. Casillas, Julio Cesar, Cech, Buffon gibi kaleciler 1. sınıf kalecilerdir, Muslera da 2. sınıfın (De Gea, Neuer, vs.) ortalarında bir kalecidir dedi. Galatasaray'ın kaleci açığını kapatır ancak bir Simovic, Taffarel gibi etki yapacağını sanmıyorum dedi ki bu kaleciler -özellikle de Simovic- o zamanların dünya futboluna damga vurmuş kalecileridir. Dediklerine büyük ölçüde katılıyorum.

Geri
Üst Alt