Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

Sanırım gelecek,haberler çok sıklaşmaya başladı..Refleksleri iyi kalecileri her zaman beğenmişimdir,sempatik bi adamada benziyor zaten :D

Bence Ruffier 2 Gömlek üstün Muslera'dan. Niye diye sorarsınız şöyle cevap veririm!

Muslera'nın yıldızı bu sene dünya kupasında parladı ve önünde Lugano - Godin gibi çok iyi bir defans göbeği vardı.

Ayrıca italya ligine bakıldığın da bütün takımların defansif oyuncuları üst düzey futbolcular. Yani diyeceğim bu adam bize gelirse normal de

maç başına 4-5 pozisyonla karşılaşıyorsa bizim ligimizde 9-10 pozisyon yiyecek ve o zamanı düşündüğüm de muslera ya güvenmiyorum.

Ayrıca Ruffier kaç maç oynadı bilmiyorum ama monaca küme düşmesine rağmen 40 gol yemiş, Lazio ise 39 gol...

Bence Ruffier 2 Gömlek üstün Muslera'dan. Niye diye sorarsınız şöyle cevap veririm!

Muslera'nın yıldızı bu sene dünya kupasında parladı ve önünde Lugano - Godoy gibi çok iyi bir defans göbeği vardı.

Ayrıca italya ligine bakıldığın bütün takımların defansif oyuncuları üst düzey futbolcular. Yani diyeceğim bu adam bize gelirse normal de

maç başına 4-5 pozisyonla karşılaşıyorsa bizim ligimizde 9-10 pozisyon yiyecek ve o zamanı düşündüğüm de muslera ya güvenmiyorum.

Ayrıca Ruffier kaç maç oynadı bilmiyorum ama monaca küme düşmesine rağmen 40 gol yemiş, Lazio ise 39 gol...

Godin olacaktı. :)

Videodaki kurtarışları harika.

Muslera'nın yıldızı bu sene dünya kupasında parladı ve önünde Lugano - Godin gibi çok iyi bir defans göbeği vardı.

Ayrıca italya ligine bakıldığın da bütün takımların defansif oyuncuları üst düzey futbolcular. Yani diyeceğim bu adam bize gelirse normal de

Fena bi bakış açısı değil fakat sadece ligdeki durumlarına bakarak tahminim, Monaco düşmeye oynayan bir takım olduguna göre biraz daha defans çizgisi geride olan bir takım olabilir, Lazio ona göre defansı daha önde bizim tarzımıza daha yakın bir takım bence ondan yine de Muslera diyorum ben, ki bu seneki rezil halimizde bile 9-10 pozisyon vermedik rakibe biz(en hatırladığım tek pozisyonda!! veridğimiz Antep maçı), kaleye gelen gol oldugu için biraz da bu haldeydik

Muslera, Cim-Bom’a Marchetti, Lazio’ya

Cim-Bom’un kaleci transferindeki bir numaralı hedefi Fernando Muslera’nın kulübünden ayrılması kesinleşti.

Lazio ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunan, ancak şimdiye kadar yapılan görüşmelerde mukavele uzatmaya yanaşmayan Uruguaylı file bekçisi gözden çıkarıldı. İtalya basını, Lazio’nun, sarı-kırmızılı takım ile anlaşması beklenen Muslera’nın boşluğunu Federico Marchetti ile dolduracağını yazdı. Cagliari’de forma giyen 28 yaşındaki Marchetti için kulüpler arasındaki görüşmelerin başladığı ve kısa süre içinde transferin tamamlanacağı kaydedildi. Lazio, Marchetti ile anlaştıktan sonra Muslera’yı satacak.

Hayırlı olsun diyebilirmiyiz..

Cana'yı vermeden alınabiliyorsa öyle alınsın. kar'lı bi transfer olmaz yoksa.

umarım bizimde (ileride) dünyanın konuştuğu bir kalecimiz olur, dev takımlar büyük tekliflerle kapımızda yatarlar bizde avucunuzu yalayın deriz....

Muslera imza aşamasında...

Kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray yönetimi, çıkmaza girdiği Buffon transferinden sonra yöneldiği Fernando Muslera'da imza aşamasına geldi.

İtalyanların dünyaca ünlü kalecisi Gianluigi Buffon transferinde çıkmaza giren ve bu gelişmenin üzerine Lazio'nun Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'yı gündemine alan Galatasaray, 24 yaşındaki futbolcu ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Güney Afrika'nın evsahipliği yaptığı 2010 Dünya Kupası'nda ülkesi Uruguay ile 3.lük yaşayan Muslera, Diego Forlan ile birlikte organizasyonda ülkeleri adına en dikkat çeken isimlerden bir tanesiydi.

İtalyan kulübü ise, sarı kırmızılılarda forma giyen Lorik Cana'yı kadrosuna katmak istiyor. Arnavut futbolcu ile imza aşamasına gelen Lazio ile Galatasaray kulüpleri, her iki transferi de ayrı ayrı değerlendirirken, transferi takas yollu sonlandırmaya yanaşmıyor.

STANCU ROMANYA'YA MI DÖNÜYOR?

Öte yandan Rumen medyası, Galatasaray'da forma giyen Stancu'nun Steaua Bükreş'e kiralık olarak dönebileceğini yazıyor.

Ntvspor.net

Az kaldı imzalayacak. Menager'i İstanbul da deniliyor.

Bu gelecegine Ufuk kalsin kalede yemin ederim daha iyi. Saçma sapan hatayla gol yedirdiginde sizlere birilerini hatirlatacak.

Bu gelecegine Ufuk kalsin kalede yemin ederim daha iyi. Saçma sapan hatayla gol yedirdiginde sizlere birilerini hatirlatacak.

10 maç iyi oynasın 1 maç hatalı gol yesin sen çıkıp bak gördünüzmü çok kötü kaleci yediği gole bakın dersin.Ama Hakan Balta ve Servet 10 maç kötü oynasın 1 maç iyi oynasın gider Hakan ile Servet'i savunursun.

Geri
Üst Alt